Новобудова на Антонича ЖК "Сихівська вежа"від ІРОКС

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем ANGELIN, 24 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Ama Zonka

Ama Zonka New Member

Galasi-стий щось дуже голосно галасує, напевно нашу міську владу захищає, напевно сам біля того корита об'їдки збирає, тому шукає компромати і тут їх викладає, бо його мабуть банальна жаба тисне:haha:

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Denverod1 щось ви неуважно читали статтю, яку коментуєте, там мова йшла не про депутата, а про юриста і його дочка ще не живе в квартирі, бо будинок ще будується, а ви напевно теж полюбляєте рибалити :drinks:

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

По великому рахунку, якщо розібратись, то нема білих і пухнастих забудовників, в кожної фірми є певні проблеми, але ці проблеми не повинні вирішувати пайовики, а їх мають вирішувати самі забудовники. Для клієнтів важливо, щоб будинок був збудований і зданий, а яким способом це вже зовсім неважливо. А якщо шукати негатив про забудовника,і вірити різним неперевіреним коментарям в інтернеті, то тоді ніколи ні в одного забудовника не купиш квартиру.:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. Keith

Keith Well-Known Member

Власне. Ще добавлю що в строк те все має бути зроблене ( невеликі затримки не приймаються до уваги), і комунікації всі підключені, і роботи завершені всі і обіцянки дотримані...
    Чому люди повинні жити без комунікацій, обіцяного роками чекати, документи по судам вибивати?! Кожен , хто купує квартиру , хоче тих проблем ? Ні. От і забудовник який допускає такі проблеми ( хай то через власну халатність, чи жадність, чи корупцію) - паршивий. Ви тут на міськ . раду , Павліва і корупцію наговарюєте... Припустимо, якщо вони лиш винні в бідах Ірокса, то чому повинні страждати покупці , якщо ІРОКС не дав на лапу як роблять всі інші забудовники?! Це їх проблеми , і хай самі їх вирішують , а як не вміють/не можуть , то навіщо було " не знаючи броду лізти у воду" і чхати на відповідальність перед людьми ? ( а ну так, гроші ж... , і не малі).

3. denverod1

denverod1 Well-Known Member

То ви мабуть і є той юрист?

Для його дочки точно "будиночок" будується а прості смертні від 05.2013 чекають газ і слухають казки від генеральних директорів і деректорів жеків котрі в екран телевізора не вміщаються ..

Людину вбило на смерть цеглою, документів на шевченка нема, газу 15 місяців нема - які неперевірені коментарі інтернета? Негатив про забудовника? - та після такого забудовника потрібно буде кілька років нервову систему відновлюювати .. Видно що у вас все в "позитиві" ..

• Подобається Подобається x 2
  4. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Дебати....Йшли б Ви у свої гілки на Демнянську, Ювелірний і т.д. дайте людям спокійно спілкуватись про їх проблеми гасущі...
    Ще раз питаюсь: шановні сусіди, кому приходив лист із пропозицією встановлення котла дайте інфу, бо власне особисто не маю змоги ознайомитись із тим листом. Дякую.

5. Galasi

Galasi Member

В гробу я бачив вашу міську владу в білих тапочках.То що микічак АФЕРИСТ-ШАХРАЙ-ПРОЙДИСВІТ(майже депутат) це ФАКТ.
    чому вже третій рік нема ОР на електрику і воду(для кого цікаво , знаєте як вони вивозили сміття , вони в перемішку з землею, буд, відходами і сміттям вивозили в Рясну Руську в лісосмугу, і тільки з нового року поставили баки і вивозить сміттєвоз)+дитячий садок 1 гектар наклав лапу.
    ТАК ЩО "СМІТТЄВА ЛЮСТРАЦІЯ" МИКІЧАКА І ТОГО ТОВСТУНА ТАКОЖ НЕ МЕНЕ ,МОЖЕТЕ НЕ СУМНІВАТИСЯ .
    (адрес відомий на вул.Залізничній покатають цілком БЕЗКОШТОВНО)

6. dolenuchka

Galasi, зробите "сміттєву люстрацію"ок....Тільки дайте він людям житло добудує))))

7. denverod1

Нашо вам котел як газу нема і невідомо коли буде? Чи це піар компанія що "йде встановлення котлів"?

Газу нема, котел не потрібен

8. mentrich

mentrich New Member

[/COLOR]
    По великому рахунку, якщо розібратись, то нема білих і пухнастих забудовників, в кожної фірми є певні проблеми, але ці проблеми не повинні вирішувати пайовики, а їх мають вирішувати самі забудовники. Для клієнтів важливо, щоб будинок був збудований і зданий, а яким способом це вже зовсім неважливо. А якщо шукати негатив про забудовника,і вірити різним неперевіреним коментарям в інтернеті, то тоді ніколи ні в одного забудовника не купиш квартиру.:dntknw:[/QUOTE]

Цілком з Вами погоджуюсь !!! Абсолютно про кожного забудовника Львова (та й цілої України) в неті можна знайти негативну інформацію, так що тепер людям купляти квартири в старих панельках по 1000 у.о. за метр ???
    Просто деяким людям вигідно обливати брудом забудовників які створюють серйозну цінову конкуренцію. А то, що владу хаять - так це теж правильно... нема в нас влади одні корупціонери !!!

9. denverod1

А яка то серйозна цінова конкуренція? Розкажіть яку ціну пропонує ірокс, може дійсно є альтернатива на ринку? Чи ірокс поставив таку ціну шо вартує навіть без газу купувати? Наведіть аргументи чому людина повинна купувати у іроксі?

1. Серйозна цінова конкуренція .. Яка ?
    2. Чудова репутація, приклади ..
    3. Надійність ..
    4. Позитивні відгуки клієнтів ..
    5. Вчасно здані об'єкти ..

П.с. Те що вони меценати не рахуємо, бо всі нині й так знають що церква то приватний бізнес

10. dolenuchka

Ще раз повторюю: спілкуйтесь у гілці Демнянської, чого ви сюди лізите, чи на Демнянській проблеми закінчились???? При чому тут піар? В нас той газ і не має поки що бути, з чого ви, шановний, то берете? Прийшов лист на рахунок котлів от я і питаюсь деталі. Чи я забуась спитати дозволу? Лишіть в спокої Ірокс і їх будови. Тим паче є окремо виділена гілка про новобудови і їх забудовників, не потрібно засмічувати цю гілку своїм негативом і соїми дописами, що є не в тему. Тим більше у вашій гілці ніхто із тих, хто спілкується тут не виявляв бажання "гадити".

11. denverod1

Шановна, уважно читаємо назву теми, ірокс сихів антонича, ви відноситесь до шевченка? створіть тему про свій будинок і там вирішуйте кому потрібно писати а кому ні ..

Для того аби вкладати гроші у будинок на антонича 5 потрібна інформація, яку я як і решта дізнаємося тут у цій темі, власне для цього я збираю інформацію, намагаюся вияснити яка ціна, яка альтернатива, які ризики, якщо вам нема що сказати по суті то будь ласка лускайте сємкі і не заважайте іншим приймати правильне рішення.

Ще раз наголошую, ваша хата на шевченка, займайтеся своїм котлом, а тут мова йде про антонича 5 де нема газу 17 місяців ..

12. dolenuchka

Шановний роззуйте очі, відірвіться від лузгання сємок (бо зрозуміла, що ви тим займаєтесь) і зробіть ласку: прочитайте перший пост у цій темі, от тоді ви зрозумієте, що тема створена не про той будинок, де нема газу, а про незавершене будівництво на Антонича. А коли прогорнете трохи нижче, то побачте мій допис в якому йдеться запис про те, що не хотілось мені створювати окремої гілки про Шевченка, бо забудовник в нас один Ірокс і умови нічим не відрізняються, тому дописую виключно у цій темі. Тому цілком зрозуміло б мало бути вам, що тема котлів доречна що на Шевченка що на Антонича.

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

А ще і Greka свого, який активно Вам тут лайкає із собою заберіть)))))

13. Grek

Grek Well-Known Member

Вже направду не хотів писати в цій темі аби не "згущувати фарби" навколо цього забудовника, який сам створив собі репутацію але оскільки деякі особи дуже наполегливо хочуть закрити рота іншим, то вважаю що тема повинна і надалі висвітлюватись і обговорюватись аби суспільство знало "хто є хто".
    Так ось в продовження теми - історії про смерть людини на будівельному майданчику від падіння цегли передувала іще одна подія - "На незаконній будові обірвані лінії електропередач травмували жінку" http://zaxid.net/news/showNews.do?n...roperedach_travmuvali_zhinku&objectId=1261895
    Не знаю чи причетний до цієї низки подій директор департаменту в спілці із конкурентами (яких постійно звинувачують) але те що шлейф нещасних випадків супроводжує забудовника це факт.
    Пані dolenuchka - цей форум і ця тема зокрема є відкритими і призначені для обговорення, дискусій та обміном інформацією, тому будь-ласка не показуйте рівень своєї культури і не вказуйте форумчанам де і що писати. І я і denverod1 пишемо в усіх темах і ділимось загальнодоступною інформацією, а не засмічуємо дописами, так як ви дозволили собі висловитись. І не шукайте таємного змісту дописів там де його нема...
    Можете в соціальних мережах створити закриту групу і там спілкуватись із особами які відповідають вашим затребуванням, а тут наразі свободу слова ніхто не відміняв.
    Гарного дня і приємного спілкування!

• Подобається Подобається x 3
  14. dolenuchka

Grek, шановний, якщо ви думаєте, що тільки Вам відомо про ці два випадки на будові, то Ви глибоко помиляєтесь. Решта людей, які тут дописують, також вміють користуватись інтернетом, власне маю на увазі пошукачем... Ви тут Америку не відкрили щодо цих двох випдків. Тільки я ніяк не второпаю, що Ви, шановний, хочете тим сказати? Що пан Микитчак зувмисно травмував жінку електропроводами і скинув на голову пристарілої людини цеглину???? Вважаю, що натяк був такий??? Чи як???До чого цей припис у цій темі?

А друге, ніхто Вас не хотів зачепити чи образити тут, подивіться уважно, в кінці свого поста, який стосується Вас, я поставила "))))", що власне ніяк не можна розцінити, як образу...якщо, звичайно, Ви розумієте суть тих дужок. І Вам, шановний, вдалого дня)))))

15. Grek

Grek Well-Known Member

Ні, я не знаю цього пана і про нього жодного слова не писав. Я делікатно натякнув що то або директор департаменту містобудування або хтось із конкурентів до цього причетний, бо люди пишуть, шо весь негатив від них виходить :)))
    Повторю вам іще раз - не шукайте таємного змісту там де його нема і дивіться на речі простіше.

16. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

У вас не точна інформація, а саме:
    Декларацію про здачу обєкта в експлуатацію не видає будь-яка державна структура, а ви написали, що Ірокс її отримав від когось.
    Вони тільки подали декларацію до ДАБІ про готовність (з точки зору Ірокса) обєкта до експлуатації. І подали вони декларацію ще в липні 2014 р.
    На даний момент вони повинні отримати сертифікат.
    http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/461-2011-п

Ось у звязку з цим цікаво, чи отримали вони його.

Слава Україні!:bandera:

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

А той будинок де немає газу, ви вважаєте закінченим будівництвом? Я так не рахую. Ви може так думаєте, і то ваше право

17. Galasi

Galasi Member

*denverod1*

Ще раз наголошую, ваша хата на шевченка, займайтеся своїм котлом, а тут мова йде про антонича 5 де нема газу 17 місяців

Якщо ви не читали мій перший допис , тоді прочитайте уважно (а ще краще приїдьте в Рясне і подивіться на власні очі) будувати перший дім почали 2006 і "майже" закінчили 2009 і паралельно будували новий 6 -ти поверховий дім, а люди з першого будинку вже почали заселятись, другий також "майже" закінчили в кінці 2010 і люди також почали заселятись і в другий дім. УВАГА і тільки в кінці 2011 року ЦІ ДВА БУДИНКА ПІДКЛЮЧИЛИ ДО ГАЗУ (де кому повезло по жити без газу 2-3 роки особливо зимою) а ви говорите про 17 місяців, з такими пройдисвітами вам може світить ще два рази по 17.
    ще в них є любимий трюк(особливо в зимовий період) не свідомим (лохам) відключити всі послуги електрика, вода( слава богу що нема повітря) за неоплату, і вивішують списки (Шиндлєра) боржників , хто і скільки їм заборгував. Ну хіба не фашисти ?

18. Keith

Keith Well-Known Member

Судячи з всього - рецидивісти :sad:

19. dolenuchka

KyivLeopolis ., про "незакінчене будівництво" я мала на увазі фактичний стан речей. Звичайно, що я не вважаю, що це є нормально. Це абсолютно не влазить у будь-які рамки, проте чітко розумію, що скоріш за все на те є вагомі причини і скорше за все вони пов'язані із владними стрктурами, що неможуть між собою знайти спільну мову. От бідні люди і страждають.

20. promisto

promisto Well-Known Member

є - порушення при будівництві

а де твій аватар? :)