Новобудова на Антонича ЖК "Сихівська вежа"від ІРОКС

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем ANGELIN, 24 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

2. Придбали квартиру теж на Сихові. Читаю багато відгуків (журналіст)...... такі реалії нашого життя...і така у нас влада і відповідно країна... Зразу те шо нам обіцяли, розраховували на більше, тому не дуже розстроюємось. Маю власний бізнес, і розумію, шо не все так просто організаціям і підприємцям дається. Щодо себе як покупця, звичайно шо маю свої вимоги, і хочу як найкраще, і хочеться жити як у інших кращих країнах, і хочеться кращого відношення до людей. Три роки тому купляли квартиру у Інтегралбуда, все те саме, і усі ті самі проблеми. Друзі купили квартиру у Винниках, ті самі проблеми із здачею, газифікацією, і так далі.... Важко у нашій країні забудовникам із отриманням документації, за яку потрібно платити великі хабарі.... думали шось поміняємо після майдану.... по-моєму ше гірше. Владу як не могли поділити, так і не можуть. Так шо не переживайте, все-рівно всі будинки здадуть. Спілкувались із директором Микичаком, нехай там пишуть багато, все-таки викликав довіру, не бачу підстав сумніватись. Бачили документи, можливо не дотошно дивились, але сумнівів не виникло. Менеджер сказала шо на Шевченка уже отримали декларацію про здачу в експлуатацію, чекаємо здачі на Антонича, бачу шо у листопаді не буде, так як обіцяють, але на весну повинно бути.

3. Keith

Keith Well-Known Member

Вам обіцяли одне, ви надіялися на більше, не отримали навіть того, що обіцяли і при цьому не дуже розстроюєтесь? о_О абсурдненько якось.
    Інтергалбуд , не інтеграл він, ви квартиру там купляли, і не знаєте як пишеться.... А можна взнати що за будова в них проблемна була? Я , чесно , не знаю :dntknw:
    П.с. Ох, такі реалії нашого життя треба змінювати самим, і не дозволяти замовникам/забудовникам знущатися над людьми , не нести гроші тим, в кого вже підмочена репутація...

• Подобається Подобається x 3
  4. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Сусіди, кому приходив лист із пропозицією щодо встаноалення котла???Що там саме пропонують і які умови? Хто зголошується і на які моделі?

5. Rossmary

Rossmary Member

Привiт. Нам ще жодного разу не дзвонили нi з якими новинами чи пропозицiями. Якщо ставити котел, то ми б хотiли Сеньйор Дюваль...

6. Ama Zonka

Ama Zonka New Member

Бачила я сюжет на 24 каналі про будинок на Антонича,5. Ситуація висвітлена дуже однобоко, видно, що журналістка вислухала тільки одну сторону, не розібралась повністю і нашвидкоруч кинула в ефір. Тому напрошується висновок, що стаття замовна і навіть можна здогадатись, хто є ініціатором, це А. Павлів, який, судячи з його інтерв'ю "дуже любить" ІРОКС. Мабуть чимось не догодив йому цей ІРОКС, можливо не задовільнив його апетити, звідси така агресія з його боку. Від себе додам, що будь-яка будова в Україні стикається з колосальним пресингом зі сторони влади ікорумповагих можновладців, починаючи від дозвольних документів, закінчуючи здачею будинків в експлуатацію. Тому недивно, що так важко буває підключити комунікації у вже збудовані будинки, бо на кожному кроці такі як Павлів "вставляють палки в колеса", бо їм не подобається, що хтось робить добро для людей, будуючи квартири, платячи податки державі, надаючи робочі місця і т.д. А ще такі як Павлів вміють тільки звинувачувати інших, лякати людей, які придбали квартири, забороняти іншим людям купувати ці квартири, замість тоого, щоб допомогти своїми діями і повноваженнями швидше підключити комунікації. ГАНЬБА таким чиновникам і журналістам, які "пляшуть під їхню дудочку":ireful1::ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  7. denverod1

denverod1 Well-Known Member

24 канал то є садового. будинок на антонича 5 будують дууже довго, тут вже згадувалося що будинок не збудований а вони вже церкву біля нього вліпили, це щоб психологічно тиснути на тих хто не дає газ чи палки у колеса? Павлів аргументує дії влади тим що нема документів на землю і що саме головне застерігав що не потрібно купувати там житло, тому варто було б лядям котрі купили там квартири викладати тут для загалу документи які підтверджують те що земля дана в оренду законно і т.п тим сам спростовуючи слова пана павліва ..

Бо наразі то виглядає так, люди купили припустимо по дуже привабливій ціні, фірма пообіцяла що все владнає бо логічно що місто не кине мешканців в біді і чим більше буде людей мерзнути без газу тим більше шансів що підключать і підуть на поступки але влада виявилася принциповою або поставила такий "відкат" який фірма платити не може чи не хоче ..

8. ANGELIN

ANGELIN Member

Я є власником квартири на Антонича в наступній секції,і частково можу погодитися з попереднім дописом,а частково ні.
    На рахунок статей про ІРОКС,як і на Шевченка,що постійно незадоволені мешканці сусідніх будинків,що там чоловіка забив стовп,і на Бальзака з будинком проблеми,я вже так і думала,що скоро буде за Антонича щось свіже,тепер про документи,яких кажуть що нема.Звичайно трохи перебір вже з боку журналістів,так і влади,зокрема..Але всьому головують ГРОШІ,всі про те все знають.
    Але все таки на рахунок тих комунікацій...Газу,як виявилося там і дійсно нема.Для чого тоді обіцяти людям,що через 2 тижні,1 міс.,якщо того ясно що не буде..Моя думка,що директор планує підключити газ і в цей 5 ,3 і 10 поверх.будинок одночасно,бо окремо це дуже дорого.Нехай вийде,признається людям,що така ситуація,важко,перепони...Хто б не зрозумів.Та зроби знижки на виплати квартир в свою чергу на зустріч,і не буде жодних проблем...Тепер наша ситуація..Знову повторяється...Обіцянки менеджерів..Здача до кінця року..Який там кінець року може бути,добудовують 9 поверх,в 3 секціях,ще немає ні комунікацій,ні фасаду??Де логіка??? Але вже будують 5 секцію,в межі 3 поверху.Тепер щоб ще ми не чекали рік,а то і більше,щоб добудували її,а потім все разом не підключали і не здавали???В свою чергу,ми мешканці, не дай Бог,при таких умовах,теж запросимо ЗІК чи ще когось і будемо вимагати свого і критикувати ІРОКС...
    І ще то все при тому що ціна виросла дуже висока...і виплачувати дуже важко.Але всі ми люди,все розуміємо і коли нам йдуть на зустріч,говорять правду і ми також залишаємося людьми...А поки чекаємо результат!!!!

9. ANGELIN

ANGELIN Member

Хто б не зрозумів.Та зроби знижки на виплати квартир в свою чергу на зустріч,і не буде жодних проблем...
    Тепер наша ситуація..Знову повторяється...Обіцянки менеджерів..Здача до кінця року..Який там кінець року може бути,добудовують 9 поверх,в 3 секціях,ще немає ні комунікацій,ні фасаду??Де логіка??? Але вже будують 5 секцію, 3 поверх.Тепер щоб ще ми не чекали рік,а то і більше,щоб добудували її,а потім все разом не підключали і не здавали???В свою чергу,ми мешканці, не дай Бог,при таких умовах,теж запросимо ЗІК чи ще когось і будемо вимагати свого і критикувати ІРОКС...
    І ще то все при тому що ціна виросла дуже висока...і виплачувати дуже важко.Але всі ми люди,все розуміємо і коли нам йдуть на зустріч,говорять правду і ми також залишаємося людьми...А поки чекаємо результат!!!!

10. dannad

dannad New Member

Ми також купили квартиру в Ірокса на Шевченка в 9 секції. Вже майже виплатили. А тепер нам прийшов лист відносно котлів, виявляється фірма сама організовує і купляє для мешканців котли :)
    А знайомі наші купили на Антонича, там ціна вища, але якість будівництва і цегла однакові, до речі цегла в них хороша, ми чули про їхні заводи, що Ірокс сам виготовляє цеглу.
    А вчора знайшли таку ссилку, може комусь цікаво послухати про Ірокс:
    http://www.youtube.com/watch?v=EIGkzn-Ckcc&list=UUpqXwLGANMUj-r_4lqEh1sg&noredirect=1

11. ANGELIN

ANGELIN Member

От тепер надіюся всім все ясно!!!!І не буде виникати різних розбіжностей і питань ні в кого на рахунок тих документів....:good:

• Подобається Подобається x 1
  12. А це відео не однобоке!!!:
    ось коментар до нього:

У сюжеті показаному 24 каналом мешканці піднімали наступні питання, на які у виступі Микитчак так і не дав відповіді::
    1) підключення насосів подачі води, яка на верхні поверхи майже не доходить - обіцяв до 1.08.2014 р. - тепер і не згадує;
    2) дооблаштування під'їзду (нема побілки, вся штукатурка зверху) - обіцяв мешканцям до 1.08.2014 р. - не виконав;
    3) дати мешканцям доступ до лічильників електрики - вони під замком, ми не знаємо за що ми платимо;
    4) і основне, підключення газу, Микитчак обіцяв мешканцям до 1.05.13 р, потім до 1.07.13, потім до 1.10 13 і т. д. останній раз він бив себе у груди, що газ буде 25.09.2014 р. --- нема. І в те що він зараз обіцяє до кінця жовтня підключити - ніхто не вірить. Зима наближається, і ще одну зиму бути без опалення мешканці бояться.
    Щодо виступу священника, то він був на посвяченні квартири і бачив у якому жахливому стані під'їзд, вода до церковної школи у напівпідвал доходить, а про інших мешканців священник не думає і підтримує Микитчака - на це просто нема слів.
    Щодо тарифів, то 55 грн. з квартири за опалення підїзду - це круто, більше ЖЕК Ірокс нічого не робить. Навіть платіжки не присилає, бо нема куди вкинути, за нbми треба їхати на вул. Заводську.
    Журналіст 24 каналу ще дуже м'яко описала ситуацію, мешканці надали дуже багато матеріалу, зокрема, відео де Микитчак хамить мешканцям на зборах, береться до бійки - і це до людей, які з ним повністю розрахувались за свої квартири, і тепер за свої гроші ще так псують собі нерви.

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

Уточнення: 55 грн. - це тільки за освітлення під"їзду (3 лампочки вночі).

13. denverod1

Після перегляду 40 хвилинного відео:
    Ген директору іроксу потрібно виставити магарич павліву і всі стануть "друзями" :)

Кілька разів було наголошено що документи на багатоповерхові гаражі ще з 87 року .. Далі, нова експертиза, все завірено..

Ген директор наголошує , що житло у будинку надають учасникам ато ..

Потім дали слово директору жеку, по суті донести який тариф він так і не зміг, проте повторювався що це дуже мало ..

Далі знову ген директор обережно доповнив що людям був виставленний рахунок за цілий рік, бо комунізму вже нема ..

Ну а далі дали слово отцю церкви, той не соромився на похвалу генерального директора назвавши того "Батьком меценатом товаришом" , також уточнив що ген директор дав приміщення 100 кв метрів на недільню школу і церкву збудував і гроші дає на духовні справи а не так як інші бізнесмени ..

Далі ген директор почав цитувати євангелію де цитатами звернувся до павліва ..

Після розмови про антонича 5 відразу перейшли на тему львівської бруківки, відкати по трамвайну колії на сихові і тим самим наголошуючи зо за всім тим стоїть павлів ..

Ну і на кінець знову згадали про учасників ато, що ірокс дає квартири на винниченка , антонича і інших об'єктах і за це ніц не отримує з міського б'юджету , що у свою чергу наводить на роздуми про популярний у наш час піар чиновників, партій, бізнесменів на тлі війни, учасників, становищі в країні ..

Висновок: ірокс це меценати, дають житло учасникам ато, будують церкви, дають примізення під недільні школи, мабуть до повної картини бракує ще реклами з подаруноком житла багатодітним сім'ям і подарунком нових протезів для вояк ..

Ну і як тут не повірити таким людям з іроксу?

Чекаємо на коментарі від пана павліва ..

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Викладайте те відео на ютубе і кидайте сюди посилання, львівяни повинні знати своїх меценатів

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

А ще ірокс причастний до смерті людини, на голову котрої впала цеглина, прокуратура каже що будівництво на шевченка незаконне, жодних документів на ділянку нема .. Короче жах .. Поряд житловий будинок ..

http://youtu.be/VqlERfjeVo0

• Подобається Подобається x 1
  14. ANGELIN

ANGELIN Member

Дивлячись на ситуацію в державі,кожен забудовник має свій "скелет" в шафі.Чиновники вміють себе добре представити в світі,ми такі,все в нас гладко,чесно і добре,а хто не дасть на "лапу" то добряче обкатують,хіба не так???Вже і СБ груп,було,що земля десь там незаконна,вже Добра Оселя,щось мудрує з своєю будовою,і не дотримується норм,Набережний квартал не там будує де можна,РІЕЛ,теж не підключає комунікацій в своїх будинках,певне вони наступні((((....і так можна продовжувати до бесконечності...все одно,в результаті всім буде "хорошо"....бо один одного годують.Для чого ті всі перипетії,доказування,невідомо..напевне своєрідна реклама!!!

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

А для чого ви це все переповідаєте??Кожна людина,якій цікаво,подивиться і зробить свої висновки...:dntknw::dntknw::dntknw:

15. baranovska

baranovska New Member

читаю попередні відгуки і не знаю, кому вірити. Але точно знаю, що кожна медаль має дві сторони, кожна сторона має свою правду. Я хочу придбати квартиру в новобудові і вже десь місяць розглядаю різні варіанти, звертаюсь до різних забудовників, мені подобається жити на Сихові і батьки мої живуть на вул Коломийській, тому підходить варіант Антонича. Я вже дзвонила менеджеру , ходила на будову. Сама будова мені сподобалась, ціна підходить. Заселятись мені не спішно, бо маю де жити. Взагалі для мене головне, щоб будинок був збудований і зданий і щоб я отримала документи на руки. А вже яким шляхом це буде зроблено, мені не цікаво, бо і так зрозуміло, що в нашій корумпованій державі це зробити непросто

16. denverod1

Бо не всі мають час вникати і затрачати по 40 хв часу, а так справа отримує більше розголосу, особисто мені цікаво цей випадок тим що людей водять роками годуючи обіцянками запустити от-от газ і як вони через мас медіа ведуть дебати .. Нехай кожен сам робить висновки, чим більше інформації тим краще

17. mentrich

mentrich New Member

Шановна пані Барановська, спішу Вас заспокоїти !!! Невірте пліткам та наклепам!!! Юрист Львівської міськради пан Р. купив на Антонича квартиру (як казав для дочки), мав честь з ним рибалити в одній поважній компанії.... так от за рюмкою чаю зговорились за житло (бо сам давно шукаю придбати) пан Р. порадив на Антонича бо там нормальні ціни і документацію він особисто перевірив, по секрету сказав що міськрада недолюблює забудовників які хочуть виділитись і ставлять найнижчі ціни - з таких мовляв і взяти нічого, а без хабарів наші посадовці не звикли жити...., тому спокійно вибирайте квартиру, перевіряйте документи і чхайте на всіх зависників, які тільки те й роблять, що самі нічого неможуть придбати та й іншим шкодять!:uaflag:.

• Подобається Подобається x 2
  18. mentrich

mentrich New Member

Наскільки мені відомо є нова декларація (попрошу їхнього менеджера мені скинути копію і тоді скину сюди)

19. denverod1

А про інші будови на рибалці не казали? А той депутат не розповідав як його дочка живе у квартирі без газу?

Треба цю інформацію винести на початок теми аби всі бажаючі знали про рибалку і сміло купували там квартиру :drinks:

20. Galasi

Galasi Member

Цілком згоден з вами, про ту цеглу відразу хотіли замяти цей випадок, і наступного дня видали каски на 1 день(ото десь потратились) Так ось ще раз повторяю в свою так звану квитанцію вони вписують рахунки за електрику і воду (цікавились в енерго і водоканалі , щоб ті дали ОР на їхні послуги, а ті кажуть що за такими адресами вони не надають свої послуги) . А ще було в 2010 р ця "тушка" микічак хотіла пролісти до влади(корита) в агітаційних буклетах було описано він вже пару дит.садів , поліклінік, шкіл, доріг(до речі хотів зєднати Левндівку з Рясне на папері) плюс він наклав лапу на дитячий садок з територією приблизно 1 гектар,і ще стільки набудує, ходив від підїзда до підїзда (правда пролетів як "фанера над Прижем") від якоїсь партії чи то зародження , чи то відродження- сателіта ригів. А НЕ ПОРА , НЕ ШАНОВАНОМУ МИКІЧАКУ ПРОЙТИ "СМІТТЄВУ ЛЮСТРАЦІЮ"?
    :uaflag::bandera::uanew:

а де твій аватар? :)