Новобудова на Антонича ЖК "Сихівська вежа"від ІРОКС

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем ANGELIN, 24 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Якщо за метр просять 8500 то вже вишче б'юджетного, категорія середнячків або звичайних, б"юджетні то набережний 6700 за метр і де один ліфт на 9 квартир на поверсі :)

2. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Чесно Вам кажу, на той час, коли оформляли ми - то було бюджетно))) Коливання ціни було нещодавно, проте вони вже попустились, наскільки мені відомо. Щойно говорила із менеджером телефоном, то обіцяла скинути на електронку декларацію, ту саму, що скасували. Пояснення просте, нова декларація для того, щоб внести мансардний поверх до проекту.
    На рахунок Набережного: читала в їх темі, що там так само "війна" якась. І ця ціна квартири по 6700 на ще не збудовані, чи не так????

3. denverod1

Не збудовані, так, але там більше шансів що збудують, про темпи будівництва я мовчу, набережний будує по всій україні, тому те що збудують 95% :) а те що війна, ну так завжди коли акційний товар, бійки, десь хтось схитрував або не поділився, все закінчилось тим що на пару секцій зиеншили будівництво так як там були порушення ..

Загалом, спілкувався з людьми з будови, у львові 3-4 забудовники будують по графіку решта .. Гривня впала ..

4. dolenuchka

правка

Найшла свої старі записи - пібірка цін станом на 17 квітня 2014 (коли ми оформляли свою квартиру):
    -ПРАТ ІРОКС Шевченка від 6500 до 7200, сихів 8200
    - Солонка 6650
    -Демнянська 7350
    -КарпатБуд Підголоском,4 від 9650 до 10450
    -Кругла,7 (не знаю забудовника, підкажіть) від 11300 до 11900
    -Рієл від 900$, район Санта-Барбара 800$, якщо сплата повністю, 820$, якщо розтермінування
    -Роксоляна 7500 (забудовника не пам"ятаю)
    -Інтеграл Буд Наукова від 950 до 1100$
    -Інтеграл Міхновських 970$, якщо сплатити одразу

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Ви так хитро написали))) Тіпа Набережний збудують, а от ваш подивимось))):pardon:

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

• Подобається Подобається x 1
  5. denverod1

Ваш теж збудують)

Викладайте частіше фото будинку, аби бачити темпи будівництва

• Подобається Подобається x 1
  6. dolenuchka

Тільки що отримала декларацію про готовність і введення в експлуатацію об"єкту завершеного будівництва по вул. Шевченка, 418, саме ту, про яку тут точились "бої" із КиївЛеополіс)))) Кому цікаво скину на пошту, бо щось не можу сюди вставити PDF формат. УУУУУРРРРРААААА!!!!!!!!:tongue:

Останнє редагування: 15 вер 2014
  7. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

8. dolenuchka

9. KyivLeopolis .

10. dolenuchka

11. Yurgord

Yurgord Member

Доброго дня! Олю, я з вами переписувався на "новобудовах" зареєструвався тут :uanew:

Скиньте мені ті файли про введення в експлуатацію. Дякую.
    yurgo@i.ua - моя пошта.

12. KyivLeopolis .

Почитав я декларацію і рекомендую вас уважно іі почитати. Декларація ця підготовлена Іроксом і подана до ДАБІ в липні 2014. І все!
    Іі досі розглядае ДАБІ і чогось Ірокс не каже коли буде відповідь.

Для порівняння: подати заяву до Рацсу не значить одружитись.

13. dolenuchka

Ну, і що в цьому вас засмучує???розгляне і дасть позитивне рішення, от і вся арифметика))))Ну чого ви нас вчепились???Йдіть ще трохи в інші гілки подописуйте...чого ми вам із своєю будовою все ніяк жити не даємо....:pardon:

14. Yurgord

Yurgord Member

Я бачу ти подавав заяву у ЛЬвові і одружився? Тепер бачу тобі яйця мішають? Я прекрасний уролог! :yahoo:

15. KyivLeopolis .

Уролог сходи до окуліста бо нічого ти не бачиш та і ворожка з тебе поганий.

16. Yurgord

Yurgord Member

А що вже прооперували? На жаль, з очима тобі не допоможу...
    Взагалі ти оффтопиш, пиши по темі. Наприклад, знову свої вигуки на кшталт, копі пастів своїх зі всього інету. Більше ти ні на що не спроможний. Проходь мимо цих тем хлопчику. Бо за наклеп тобі можуть термін впаяти, або ж батьки хату продадуть. Ну це вже не я вирішую.

17. ANGELIN

ANGELIN Member

Шановні спів мешканці будинку на Антонича. :flag_of_truce:Дуже цікавить кашляння тих лоджій та балконів в квартирі.Я так розумію,що то обов'язково для всіх,бо ж в договорі зазначено,але і при вимірюванні квартири,після здачі будинку,буде дорожче нам платити БТІ той коефіцієнт за балкон і лоджію,0,8 та 1,0 помножено на площу,відповідно до законодавства.Хто що на рахунок того скаже чи порадить як робити.Чи можливо від того відмовитися,бо за ті гроші можна і 10 засклити тих балконів.Щось раніше тим питанням не цікавилася,а коли йде до закінчення,не хочеться переплачувати.А як в інших забудовників з тим???Чекаю на ваші коментарі ....;);););)

18. KyivLeopolis .

Хлопчик то ти. І все таки ти поганий ворожка, раз помиляєшся в тому скільки мені років, хлопчик.
    На відміну від тебе, хлопчик, я даю інформацію з посиланням на джерела. А ти тут, хлопчик, крім соплей своїх нічого не розводиш. Троль нещастный!
    Щодо впаяння терміну за наклеп, напиши хлопчик номер статті ККУ, де за це є покарання, якщо ти такий розумний. :ireful1::bandera:
    Слава Україні!

19. dolenuchka

Щось я ніяк не можу зрозуміти, з чого ви це взяли?)))) А взагалі, якщо постале таке питання чого не подзвонити до свого менеджера і не спитати його про це. Як щось стане відомо, кидайте інфу))))

20. можу допомогти в оформлені документів на квартиру .

а де твій аватар? :)