Новобудова на Антонича ЖК "Сихівська вежа"від ІРОКС

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем ANGELIN, 24 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. ANGELIN

ANGELIN Member

Хто придбав тут квартиру,давайте ділитися враженнями про будову та забудовника.При купівлі квартири,сказали що залишилося мало квартир,тому є багато,хто купив,давайте будемо тут разом...:):):)

2. Keith

Keith Well-Known Member

Про будову не знаю. А от про сам ІРОКС інформації багато... Є довгобуди, або ж таке як на Бальзака 25... Тут про їх будови інформація теж проскакувала. Репутація у забудовника, скажімо, не хороша. Тому бажаю майбутнім мешканцям мати на увазі всі ті проблемні об'єкти ІРОКСа. Я, як покупець на ринку первинної нерухомості у нашому місті , надіюся, що у вас таких проблем не виникне, і всі ми житимемо в своїх омріяних квартирах :preved:

3. Rossmary

Rossmary Member

Ми придбали тут квартиру в 2 секцii, нам теж казали, що залишилось пару квартир.. може то маркетинговий хiд? :) якщо нi, то майбутнi сусiди, де ви? :)

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А чому тут вирішили купити, чи розглядали конкурентів, чи є у них розтермінування платежів і прив'язка до долара, яка ціна на метр, якщо маєте планування квартир викладайте, буде цікаво глянути

5. Rossmary

Rossmary Member

У них э розтермiнування платежiв, тiльки я цих нюансiв не знаю. Ми зразу заплатили повну суму за квартиру. Розглядали iншi варiанти новобудов на сиховi, просто на Антонича пiдходило мiсце розташування будинку. Платили по 8500 за м.кв. Тепер коли квартира вже куплена, починаэ з'являтись багато негативноi iнформацii про Iрокс.. Вже й не знаю що думати. Надiюсь на здачу будинку на початку 2015 року...

6. ANGELIN

ANGELIN Member

На рахунок розтермінування,то нам розбили на 2 роки пару тисяч,щомісячно.Основний внесок був по 6500 м.кв.,а тепер 8500,кажуть що підноситися більше не планується.Район там хороший дуже,сам будинок будується якісно,ми спокусилися на це,ну та й ціна по Сихові,чесно кажучи найнижча була.
    На рахунок інформації,то про Ірокс писали завжди щось негативне,ну то комусь на руку все таки та писанина.Була щойно на будові,будують,багато майстрів є,кажуть,що все йде по плану,кладуть якісь там труби, беруться до 9 поверху,в середину не пустили...

7. Grek

Grek Well-Known Member

8. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

поясніть що то означає????

9. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=52519&page=7

Ще тут я писав стосовно негатива про забудовника

Крім того, ще один довгобуд від Ірокса - novobudovy.com/ru/novobudovy/novobudova-m-lviv-vul-velichkovskogo-6162#.VALnLcV_t8E

Цей будинок Ірокс мав збудувати ще до кінця 2013 року. Нічого там ще не зроблено, одні обіцянки від Микитчака - директора Ірокса.

10. Відповідні заходи вживаються в результаті виявлених численних порушень з боку генпідрядника та бездіяльності щодо їх усунення.
    І поки Ірокс буде судитись з ДАБК, пройде декілька років, і до цього часу будинок не можна буде здати, а можна буде здати якщо Ірокс скасує цей наказ, тобто виграє суд, що малоймовірно.

Крім того, не зрозуміло, чому житловий комплекс (перша черга секції 1-2, 5, 6, 7-8) вул.Шевченка, 418 почали будувати ще 5 років назад, а декларацію про початок будівництва подали до ДАБК у Львівській області тільки в 2014 році:)
    Отже, житловий комплекс по вул. Шевченка 418 почали будувати без будь-яких дозволів.:pardon:

11. dolenuchka

Немає окремої теми про новобудову на Шевченка, тому викладаю сюди))))
    Ідуть оздоблювальні роботи фасаду)))

Вибачте, вперше викладаю фото, тому перевернуте))))

12. dolenuchka

13. Galasi

Galasi Member

ІРОКС-ЛОХОТРОН-МММ

Сусід купив у цієї кантори хату. я був там на власні очі бачив всьо то б..ядство. про Рясне1 там було побудовано( під мостом) один поверх ще за часів совка (здається від Автонавантажувача) вони , як я зрозумів це викупили, і почали на старому першому поверсі будувати (2006) потім розібрали і побудували перший будинок.згодом як той попандопало кинулись будувати іншу пятиповерхівку, не закінчивши її почали ще один десятиповерховий будувати( одна частина напівпобудована а друга так і стоїть- кажуть що це буде готель) і в той же час кинулись будувати ще один будинок ,який людям обіцяли здати до кінця 2013р.
    про Якість роботи- навіть були поставили вебкамери, бо крали по чорному від піска до вікон і блоків. штукатурили самим піском. цегла власного виробництва сипеться .Одним словом якщо вже звязались.то постарайтесь в договорі відмінусувати вікна.двері. проводку.каналізацію. труби. краніки.батареї - всьо то що вони ставлять.а СТАВЛЯТЬ вони НАЙДЕШЕВШЕ і навіть якийсь мотлох
    допотопний.
    про Документи той будинок де він купив міняли ТРИ рази! номер його квартири, газ підключили в кінці 2011р дехто жив до того без газу .електрику беруть з Конвеєрного бо з місто на баланс їх небере. квартплату почали начисляти ,якраз на Євро 1.5 м2 . електрика і вода в одній квитанції (і освтлення біля будинку по 0.28 коп за 1 м") і цю писульку ,що вони присилають треба їхати в їхній офіс на Залізничну і там платити .привязали все в одну квитанцію спеціально.бо мають перед Конвеєрним приблизно 100000 грн. боргу за світло з будови , а борги вішають на людей (про 28 коп за освітлення я вже згадував)
    Документи відверто в очі сказали -хочете чекайте пару років? або подавайте в суд . подавали в суд вони самі на себе(мали з того половину ) 4000 грн (2012) і так документи і отримали.
    :uanew::uanew::uanew:

• Подобається Подобається x 2
  14. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

о_О а я навіть не уявляв, що там так все погано:bandera:
    Ірокс - це контора, якої керує один такий пан Брехунець, який всім лапшу на вухи вішає.
    Хто ведеться, але пізніше очі потрохи відкриваються.

15. ANGELIN

ANGELIN Member

Я щось трохи в шоці від вашого допис про Шевченка 418...В нас принаймі на Антонича такого чуда про крадіжки і найдешевше не відбувається це точно.Вікна нормальні,будують якраз з хорошої цегли...
    Вже дуже хочу побачити результат того будівництва і напишу що і як,чи вчасно здадуть.

16. dolenuchka

• Подобається Подобається x 1
  17. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

А вы специалист в области строительства или материалознавец в области строительных материалов что такая уверенность в ваших словах? Если чтото крадется, то скорей всего будет воровство или економия везде

---------- Додано в 06:48 ---------- Попередній допис був написаний в 06:39 ----------

18. dolenuchka

• Подобається Подобається x 1
  19. ANGELIN

ANGELIN Member

20. dolenuchka

Ну, по-перше, треба враховувати те, що ІРОКС будує не житло класу люкс, а бюджетний варіант, що має забезпечити квадратами пересічного українця. І це, мабуть, ні для кого не секрет. Ціни в них найнижчі по Львову, дешевше тільки Солонка, Брюховичі ну і таке подібне.
    Свекор сам будівельник із поважним віком, то можу точно сказати, що оцінив будову на 4. Цегла нормальна, вікна gk plast двокамерний склопакет, штукатурка не сипеться (тобто не самий пісок, як згадувалось у темі) єдине, що двері, звичайно ніякі, але то не є проблема, оскільки двері навіть у елітних будівлях власники зразу міняють. Вважаю, що це, як із котлом, треба обирати по надійності і на свій смак. Якби можна було від них відмовитись, то ми б відмовились, але на той час вони вже стояли. То свекор каже, що десь у селі собі тицьне)))) Ліфти вже змонтовані, принаймі у 10 секції вже стояли і двері і сама будка. Можу сказати, що нормальні добротні ліфти, без пафосу. Мені ліфт потрібен, щоб возив, а не щоб був безшумний і т.д. з тими наворотами за які потрібно доплатити у вартості квадрату.

а де твій аватар? :)