Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Краще писати лише в своїй черзі.

• Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Дійсно, нащо ж ви проінвестувались?

• Тупо Тупо x 1
  3. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Все буде! Можна в вайбер додатись.

• Тупо Тупо x 1
  4. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Мовчіть вже, здрисніть! Противний, невдоволений, прищавий хейтер!

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Ого, я прямо в шоці, давайте заб'ємо на нього! Хай собі ходить.

• Тупо Тупо x 1
  6. Anna Lewkina

Anna Lewkina Well-Known Member

У нього є син, проте не дуже рішучий.

• Тупо Тупо x 1
  7. Anna Lewkina

Є проблема у Михайла, йому необхідно зробити ремонт на террасі, який він розрахував по завищеній ціні, проблема є, але це не проблема інвесторів всіх черг.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Anna Lewkina

А читачі, це хто? Народ заходить сюди почитати, і вийшли. Не постійні, різні..чи ви уявляєте себе письменником, блогером?

• Тупо Тупо x 1
  9. Anna Lewkina

І як зараз, все вже відстроїли вам?

• Тупо Тупо x 1
  10. Anna Lewkina

З якої ви черги?

• Тупо Тупо x 1
  11. Anna Lewkina

Дивний підхід до свого житла:scratch_one-s_head:

• Тупо Тупо x 1
  12. Anna Lewkina

:haha::haha: відчувається прямо крик душі.

• Тупо Тупо x 1
  13. Olgared

Olgared Well-Known Member

Михайло говорив, що йому пропонують безкоштовно будматеріали для вирішення його проблеми

14. Vsevolod

У Михайла своє бачення життя на форумі.

• Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

А у нього немає житла, бомж.

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

І що? Йому не матеріали потрібні, а все під ключ)

• Тупо Тупо x 1
  17. Olgared

Olgared Well-Known Member

Поставте це питання йому особисто. Я думаю він сам дасть вам відповідь.

18. Будматеріали мені не потрібні. Мені потрібна моя квартира відповідно до умов договору і вимог ДБН, без протікання покрівлі та мокрих стін. Решта я взмозі зробити сам.

19. На днях тут намалювалась чергова перезріла яйцеклітина Anna Lewkina і зразу ій перейшов дорогу Михайло Хомчин. У політиці є гарне правило: політики можуть сперечатись, чубитись, але діти і сім'я поза політикою. Але Anna Lewkina вирішила порушити неписане правило, а тому я вважаю себе вільним в своїх висловлюваннях. Як я і обіцяв, у тролів Ріелу прибавиться роботи і зникнуть вихідні. Ви змусили мене перечитати заново гілку ЖК Велика Британія. Дякую Це було корисно. Буде потрібно декілька днів, щоб зробити дайджест дописів і список тролів Ріелу і просто ідіотів, які засвітились за цей період.
    А для початку свіжі враження сторінніх Людей про Ріел і ЖК Велика Британія. взяті з сайтів, які ви не відвідуєте:

22861
    vanrosvan
    Registered User

Likes (Received): 9

А чому в нас не виходить будувати як в європі ?, я зараз не про матеріали та дизайн, я про загальне зонування ділянок вулиць. Вот є два велетня від РІЕЛ, Великобританія і Америка, Жк по 20 будинків, максимум що в тих жк утворюється так це міжбудинкові проїзди які будуть заставлені машинами, такий спальник-відстійник. Може тут проблема в тому що то рієл, їдемо на пасічну ЖК Пасічний, ммм то саме... тупо спальник. Мені здається, в якісь мірі, радянська забудова з проспектами і з алеями має більше права на життя. Проблема навіть не в ціні нерухомості, а в тупому плануванні, навернути ковбасу з Г-подібних і П- подібних секцій або ще гірше такий бетоний колодязь, зробити в середині якісь модний "двір без машин" замалювати фасад в трендовий колір виходить не дуже та і дешевше за сплановану вулицю, з комерцією на першому поверсі, а замість якихось пустих тренажерів в полі, використати площу для нормального хідника "транзитного. І може появиться якась кафешка замість магазину буд матеріали. Так в тих самих пагорбах формується така спальна клоака, може і гарно виглядають якісь доріжки лавочки, але куди вони ведуть, вот нашо мені йти по тій доріжці в нікуда або по колу ? можуть ще зробити велодоріжки такі метрів з триста. Виходить така краса для краси

А тут ви можете знайти думки про ЖК Ріел Сіті на Левандівці. Насолоджуйтесь.
    Проекти та будівництво | Projects & Construction updates - Page 1143 - SkyscraperCity

20. А це вже з іншого сайту. Посилання дам в кінці.

ArtMaker
    користувач форуму
    Ответов: 185
    devexpert писал(а):А за задержку инвестор выделил нехилую компенсацию на дом. Потому с этим инвестором можно иметь дело, он не прячется за законом, а решает проблемы напрямую и с инвесторами. Я никого не защищаю, но помоему единицы застройщиков выплачивают компенсации.

Ответ:
    Меньше слушайте ботов риела. Компенсации только пообещали, но никому ничего не дали.
    Не будьте так наивны!
    Возьмите среднюю стоимость квартиры допустим 1.5млн умножьте на 8 квартир на этаж и на 21 этаж, получится немаленькая сумма, а теперь умножьте хотя бы на два дома, а потом на 18% годовых под которые риел мог бы инвестировать наши кровыне (% может быть и другим), и умножьте на 2-3 года задержки, и увидите, что те компенсации, которые пообещал риел, это как черпнуть чайной ложкой с полного ведра! Это был только привод пропиариться, чтоб боты по всем форумам кричали какой же супер застройщик, как он щедро раздает компенсации.

TOHAN
    користувач форуму
    Ответов: 192
    Я это постоянно говорю, деньги, они только в кармане деньги, а пиар он и в африке пиар, на сегодня Риэл это прикол, в который люди деньги вложили!!!!!! Не вкладывайте, во что то неизвестное

ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, 13 - "Ріел" - Страница 164 - forum.domik.ua

а де твій аватар? :)