Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. tatajaja

tatajaja Member

пробую подати заявку, редіректить на пусту сторінку, ломана ссилка напевно, перевірте будь-ласка ..... дякую

2. купую квартиру у Ріел, вул. Кн.Ольги,ЖК Ренуар. Відгукнітся сусіди. Які врвження

• Подобається Подобається x 1
  3. Alleexx

Alleexx Member

Добрий день, купили ще в травні в 1ій черзі, 1 секція, 5ий поверх.

Вражень покищо не багато ). Будівництво йде добре, вже були на першому показі, бачили типову нашу квартиру на 2му поверсі.

Дай Бог, щоб все було добре і надалі.

Де ви збираєтесь купувати? 1а черга?

4. купила квартиру у 2 черзі. двокімнатну, за метр 7400.ЯкВам договори. Юристам показували?

5. Alleexx

Alleexx Member

Показували. Можна сказати, що трохи ризикнули. Якщо в загальному говорити, то лякали 2 речі - 1) ніде не прописано чітко, що ціна не зміниться у звязку з підвишенням курсу ( тому платимо чим скоріше, щоб у разі чогось залишилось не багато заплатити по старій ціні. Для нас це добре, бо доходи в у.о. ).
    2) ФОП .. ну тут вже ніякого виходу немає. Факт, що якщо буде все погано, то з ФОП повернути гроші буде важко, але можливо.

Ну але порівнюючи всі варіанти, на це можна закрити очі...

6. у 2 черзі варіант інший 75% вносиш одразу по ціні 7400 а решта на 12 місяців по 10200. Не знаю. Думаю непогано

7. NataliaTala

NataliaTala New Member

Добрий день. Я в 7 секціі. 2 поверх. В цьому форумі є Evgen - квартира поруч. Ще хтось у першій черзі. Я зараз не у Львові. Якби хтось додав фото з Ренуара було б чудово.

• Подобається Подобається x 3
  8. Hnat

Hnat New Member

Добрий день. Купили квартиру в 7 секції на 7 поверсі в ЖК Ренуар. Сусіди зголошуйтесь, давайте створим якусь групу у соцмережах.

9. Hnat

Hnat New Member

У facebook створив групу ЖК Ренуар, додавайтесь, також діліться новинами та ходом будівництва.

10. Alleexx

Alleexx Member

Скиньте посилання :)

11. Hnat

Hnat New Member

12. shvarc

shvarc Well-Known Member

13. Grek

Grek Well-Known Member

ЖК Ренуар наразі тільки третій поверх будують.

14. Тарас матв

Тарас матв New Member

Всім привіт, а чи є власники квартир від Рієлу в ЖК Ренуар? Напишіть будь-ласка tarasik799@gmail.com

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Сусідам добрий вечір), напишіть будь-ласка tarasik799@gmail,com:uanew:

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

15. Evgen

Evgen New Member

16. pablolv

pablolv Member

Реклама про квартири від ріелу з вашого магазину:
    без світла, без води, без газу, тільки канал., без комунік....
    http://vashmagazin.ua/

1-кім. кв-ру пл. Святослава, 43,5/16,5/10,5 кв.м., 4/10 цегла, без світла, без води, без газу, тільки канал., без комунік., терміново.

17. Eten Eteni

Eten Eteni New Member

Ось сфоткав пару днів тому. Думав бути вашим сусідом. Тепер вагаюсь...

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Доречі я чув шо паркінг там (Ренуар) робити не будуть вже. Тай там грунтові води близько, тому думаю їм і не вийшло б... Доречі останнім часом вони почали швидше будувати і казали шо по плану поверх в місяць. І ше там на території лежить другий кран, але я в тому не впевнений.

18. Alleexx

Alleexx Member

Перепрошую, а що Вас смутили? І чому вже вагаєтесь ? :)))

Будують, поки що, дійсно по графіку.

19. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Чи знає хтось скільки вже квартир викуплено?

20. Eten Eteni

Eten Eteni New Member

Ну так може повторитись історія, як з будинком на Князя Святослава

а де твій аватар? :)