Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Alleexx

Alleexx Member

Показували. Можна сказати, що трохи ризикнули. Якщо в загальному говорити, то лякали 2 речі - 1) ніде не прописано чітко, що ціна не зміниться у звязку з підвишенням курсу ( тому платимо чим скоріше, щоб у разі чогось залишилось не багато заплатити по старій ціні. Для нас це добре, бо доходи в у.о. ).
    2) ФОП .. ну тут вже ніякого виходу немає. Факт, що якщо буде все погано, то з ФОП повернути гроші буде важко, але можливо.

Ну але порівнюючи всі варіанти, на це можна закрити очі...

2. у 2 черзі варіант інший 75% вносиш одразу по ціні 7400 а решта на 12 місяців по 10200. Не знаю. Думаю непогано

3. NataliaTala

NataliaTala New Member

Добрий день. Я в 7 секціі. 2 поверх. В цьому форумі є Evgen - квартира поруч. Ще хтось у першій черзі. Я зараз не у Львові. Якби хтось додав фото з Ренуара було б чудово.

• Подобається Подобається x 3
  4. Hnat

Hnat New Member

Добрий день. Купили квартиру в 7 секції на 7 поверсі в ЖК Ренуар. Сусіди зголошуйтесь, давайте створим якусь групу у соцмережах.

• Подобається Подобається x 1
  5. Hnat

Hnat New Member

У facebook створив групу ЖК Ренуар, додавайтесь, також діліться новинами та ходом будівництва.

6. Alleexx

Alleexx Member

Скиньте посилання :)

7. Hnat

Hnat New Member

8. shvarc

shvarc Well-Known Member

9. Grek

Grek Well-Known Member

ЖК Ренуар наразі тільки третій поверх будують.

10. Тарас матв

Тарас матв New Member

Всім привіт, а чи є власники квартир від Рієлу в ЖК Ренуар? Напишіть будь-ласка tarasik799@gmail.com

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Сусідам добрий вечір), напишіть будь-ласка tarasik799@gmail,com:uanew:

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

11. Evgen

Evgen New Member

12. pablolv

pablolv Member

Реклама про квартири від ріелу з вашого магазину:
    без світла, без води, без газу, тільки канал., без комунік....
    http://vashmagazin.ua/

1-кім. кв-ру пл. Святослава, 43,5/16,5/10,5 кв.м., 4/10 цегла, без світла, без води, без газу, тільки канал., без комунік., терміново.

13. Eten Eteni

Eten Eteni New Member

Ось сфоткав пару днів тому. Думав бути вашим сусідом. Тепер вагаюсь...

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Доречі я чув шо паркінг там (Ренуар) робити не будуть вже. Тай там грунтові води близько, тому думаю їм і не вийшло б... Доречі останнім часом вони почали швидше будувати і казали шо по плану поверх в місяць. І ше там на території лежить другий кран, але я в тому не впевнений.

14. Alleexx

Alleexx Member

Перепрошую, а що Вас смутили? І чому вже вагаєтесь ? :)))

Будують, поки що, дійсно по графіку.

15. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Чи знає хтось скільки вже квартир викуплено?

16. Eten Eteni

Eten Eteni New Member

Ну так може повторитись історія, як з будинком на Князя Святослава

17. Joll

Joll Well-Known Member

Фотозвіт із минулих вихідних (нарешті дійшли руки їх скинути).

ЖК «Едгар Дега» на Олени Степанівни 8
    Вид із вул. Магазинової:
    [​IMG][​IMG]

Вид із подвір’я «Княжого»:
    [​IMG][​IMG]

ЖК «Княжий», 4-та черга:
    [​IMG][​IMG]

1.1, 1.2 і 1.3, що зацеглена.
    Секцію 1.3 зацеглили повністю і з зсередини, і ззовні. Дотягнули каркас секцій 1.1 і 1.2, секцію 1.2 будуть обшивати цеглою (цеглу вже завезли на 1 поверх).

На першому плані - секція 1.8 3-ї черги:
    [​IMG][​IMG]

Вид на 4-ту і вже закінчену 2-гу чергу з вул. О. Степанівни:
    [​IMG][​IMG]
    По 3-й черзі непонятка – як видно, там вроді зараз нічого не роблять, мали б вікна вставляти.
    Тягнуть секцію 1.8 (вона, здається, належить до 3-ї черги), вже дотягнули 5-й поверх, залишилось 2.. У фейсбучній групі писали, що здача 3-ї черги переноситься (там, насправді, проблема не стільки «Ріелу», скільки банку (і його специфіки), але то таке – за сучасних умов воно й не дивно).
    [​IMG][​IMG]

По нашій 2-й черзі: світло є, всі, хто купили та встановили електронні лічильники на сходових, мають підключене своє світло у квартирах. Вода теж є (слава богу, дочекались), незрозуміла поки що ситуація із газом. Ждьомс вже який тиждень. Видно, що частина людей вже завершили ремонти, дехто навіть на вихідних працює у своїх квартирах. Дай бог, щоб до кінця місяця дали газ, бо це вже ахтунг повний. Люди вже розлючені не на жарт (особливо 1-ша черга, там газ вроді мали дати цього тижня і тільки окремим стоякам).

18. sakrab

sakrab Member

Здачу третьоі черги перенесли на травень 2015...через прорахунки проектантів, як вони пояснюють.
    додають графік виконання робіт...

19. Taras Pistol

Taras Pistol New Member

Чи шось чути по умовній ціні 1 у.е. - 12,5 грн, якісь зміни?

20. Katya Soboleva

Katya Soboleva New Member

хороша копанія, погоджуюсь. ми коли шукали житло теж туди звертались, але врешті решт скориствувались цим ресурсом http://www.metr.ua/r16

а де твій аватар? :)