Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. При чому тут норми ДБН? Пояснюю для особливо тупих. (Перепрошую всіх читачів. Це стосується тут тільки однієї особи).
    При облаштування водовідведення згідно норм ДБН, а саме влаштування водоприймачів на віддалі від стіни, а не безпосередньо в стіні, як зроблено у мене; наклєюванні водозахисної ПВХ мембрани на оштукатурену поверхню, а не на голу цеглу; організацію стоку води хоча б на метр від стіни, а не безпосередньо під стіну, не було б підмокання стін знизу і як результат поява висолів на внутрішніх стінах (зовнішні закриті пінопластом і що там відбувається покаже час) з подальшим перетворенням висолів на грибок, адже джерело вологи на усунуто.
    Якщо б процес появи грибка залежав від відносної вологості повітря в приміщенні, то він повинен проявлятись на всіх стінах, а не виключно внизу зовнішніх стін, які примикають до терас.
    Друге. При обробці огорожі антикорозійним покриттям, а не звичайною чорною фарбою невідомого походження та виробника, іржа не проявиться через місяць після нанесення фарби.
    Зіночка, ще раз рекомендую повторити курс фізики, хімії і заглянути в Перелік ДБН, які стосуються облаштування покрівлі, організації водовідведення та облаштування огороджень терас, балконів.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Якби ви були господарем своєї квартири, то вже знали б, що існує водовідштовхувальне засіб, до складу якого входить кремнийорганические речовини яким обробляють бетон. Обробка таким розчином не тільки захищає від висолів, але і не дає можливості розвиватися грибків.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Ви хочете сказати, що я просто викинув на вітер майже 70 тисяч $ і тепер маю викинути ще, тому що Ріел хоче всунути мені неналежний товар? Зі мною це не працює.
    Я прийму товар тільки належної якості. Хай прйдеться почекати декілька років, але це буде коштувати Ріелу значно дорожче, ніж він би усунув недоліки при першому моєму зверненні.

4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Ні, вклавши в квартиру ви не викинули гроші. Навпаки, вдало інвестували. А так, як квартира від будівельників, це голі стіни. Ви можете роками оскаржувати в судах відсутність антікорозійки, замість того, щоб самому обробити. Можливо ви і доведете, і вам навіть пофарбують вашу огорожу. Але згниє все інше. Виходить, що через банку фарби, ви не можете зараз, і не зможете впринципі, жити в цій квартирі. Тому, що ви упертий баран.

• Тупо Тупо x 2
  5. Які всі захисники Ріелу примітивні і передбачувані. Я вже другий рік пишу, що мене не влаштовує водовідведення з тераси, яке приводить до замокання стін і появи висолей і грибка на стінах. І кожного разу нова спроба перевести увагу на щось другорядне і виставити мене винуватим в недоробках Ріелу. Тепер увагу переводять на іржаву огорожу. За огорожу можете не переживати. Якщо я добився зміни конструкціїї кріплення огорожі, то Ріел перемалює її із задоволенням, тільки б позбутись проблеми.
    Головна проблема була та залишається - водовідведення з тераси. І я чомусь упевнений, що вона скоро проявиться і в інших квартирах з терасами. І поки вона не буде вирішена, ви без роботи не залишитесь.
    Якщо Ріел вже задіяв стільки людей, щоб відволікти увагу від того, що я тут пишу, то це тільки означає, що “чоботи добрі і треба брати“.

P.S. Саме смішне, що одна і та ж особа вже сама не знає що придумати, що б вислужитись перед власниками Ріелу. На гілці 5 черги ЖК Велика Британія б'є себе кулаком в груди і з піною у роті доказує що я бот, а тут - що я редиска, не гарна людин тому, що не приймаю у Ріелу такий класний брак, який можна легко виправити за 10 тисяч «американських зелених гривень». От же ж я нерозумник.

Останнє редагування: 10 гру 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Джон дір також Михайло!

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

То хай і не приймає надалі свою квартиру, закалібав!

• Тупо Тупо x 2
  8. Vsevolod

А ви російською не володієте? Ні?

• Тупо Тупо x 1
  9. Vsevolod

Бідолажка! Чи ні, як ви там висловлюєтесь - бідасі, чи ще як..

• Тупо Тупо x 1
  10. Vsevolod

Ну, дякуємо за інфо! А що про ці норми у договорі пишуть?

• Тупо Тупо x 1
  11. Vsevolod

Ага, і ще, тепер він навіть продати її не зможе, бо "розрекламував" на всіх форумах.

• Тупо Тупо x 2
  12. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Що і треба було довести! Справжній "чоловік", -недо!

• Тупо Тупо x 2
  13. MariyaGretta

Кого перепрошуєте? Себе? Свої аккаунти?

• Тупо Тупо x 3
  14. MariyaGretta

Цікаво-цікаво... чого ж викинули?

• Тупо Тупо x 2
  15. lookup

lookup Well-Known Member

Ріел то звичайнісінька шарага, яка будує неякісні будинки, зриває всі терміни, порушує будівельні норми, а крім того в цій конторі працюють відверті ріелососи які замість прихованої вмілої реклами, опускаються до рівня гопників. Думаю що Всеволод звичайнісінький невдаха, який їздить на блясі, а зіночка/гретта - може то й інший акаунт, але належить старій клімактеричній бабі, яка вже давно розведена і нікому не потрібна )

• Безграмотно Безграмотно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. MariyaGretta

Ой і насмішили ви... ви б за собою б краще слідкували...бо відсмокчете лишнє!

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  17. Vsevolod

Ви своїм текстом показали хто гопник і невдаха, хай щастить.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 2
  18. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Може то фотки такі, але глобальної проблеми я взагалі не бачу! Чого ви тут роздули?

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  19. JuliiZesar

Це ви собі, я так розумію роз*яснили?

• Тупо Тупо x 1
  20. JuliiZesar

Там по фоткам зрозуміло, що не все так страшно.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)