Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Повністю згоден, це взагалі, людина, яка не зрозуміло, що забула на цьому форумі...якесь б*дло, вибачте!

• Тупо Тупо x 1
  2. JuliiZesar

Михайло, це ваші аккаунти тут за кілометр видно, краще вже мовчіть.

• Тупо Тупо x 1
  3. JuliiZesar

Написав вам в лічку, є классна бригада!

• Тупо Тупо x 1
  4. lookup

lookup Well-Known Member

Ну тупиє !

5. lookup

lookup Well-Known Member

А що з цього приводу "думає" IvanGrozny? Може теж щось порадить Vsevolod-у? :rock:

6. Lookup, не трать на них час. Не варті уваги. Це із серії "зрада". Тут навіть сам Березюк із садонемочі недопоможе. Діагноз невиліковний.

• Подобається Подобається x 1
  7. Хто не хоче бути втягнутим тут в протистояння з ярими захисниками Ріелу, пропоную переходити по лінку на відкриті сторінки ФБ, де йде обговорення поточного стану будівництва 3-5 черг ЖК Велика Британія

4 черга
    Увійти у Facebook | Facebook
    5 черга
    Увійти у Facebook | Facebook

8. Давно не заходив на ФБ сторінку Ріелу. Народ вже не церемониться з Ріелом і тут. Раджу починати, поки не повитирали всі. деякі вже видалили.
    РІЕЛ

P.S. Модератор у них справжній папуга. Міняє одне-два речення або тільки слова.

9. Життя - це своєрідний тематичний комікс про 6 стадій: заперечення, гнів, торг, депресія, визнання та примирення.
    Деякі тутешні аккаунти вже пройшли стадію заперечення і вступили в стадію гніву та погроз, про що свідчать останні пости. Ці пости також продемонстрували, що обличчя власників вказаних аккаунтів не спотворені інтелектом і на них не проглядаються ознаки інтелектуального сімейного виховання. З цим прийдеться змиритись, адже їх батьки продукт "совєцького виховання" і це позначилось на їх вихованні. Вони "справжні галичани"- мені буде добре, тільки коли сусіду буде зле. Були б вони реальними інвесторами, виступали б єдиним фронтом з іншими інвесторами по захисту своїх вкладень.
    В своїх стосунках з Ріел я вже пройшов стадію торгу. Зараз все завмерло. Напевно це була депресія. Хоча вчора появились ознаки визнання.
    "РІЕЛ Вітаємо! Керівник проекту Петро Гула повідомив наступне: підрядник, що виконував роботи у 1 черзі ВБ зобов'язався виправити усі недоліки. Забудовник зі свого боку попередив підрядника, що він не отримає фінальну оплату за свої послуги, поки не виправить недоліки. Станом на сьогодні підрядник очікував надходження будівельних матеріалів для здійснення необхідних робіт. В кінці дня має повідомити керівнику проекту, коли завершить роботи у Вашій квартирі."
    Правда за останні три роки я повністю перестав довіряти Ріелу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Сьогодні 07/12/2018 о 12:16 ночі хтось створив мого клона з використанням моєї фотографії але зміненим написанням прізвища Myhaylo Khomchun. Буду звертатись до адміна і прошу інших сприяти його блокуванню.

Останнє редагування: 7 гру 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Через 40 хвилин після створення, а саме о 12:57 мій клон змінив аватарку на знак оклику. Згідно правил форуму він не зможе видалити профіль. Буду слідкувати. На переписку в приват не відповів. Дядько народився в 1935 році. Я вже у віці, але не настільки., проте маю надію прожити навіть довше. В роду прапрадід дожив до 105 років і прожив би ще, але І світова і епідемія тифу в Ходорові в 1914 вкоротили йому віку.

12. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Аплодисмети, а то, тут тільки я пишу про б*дло-поведінку цієї особистості, якщо його можна так назвати.

• Тупо Тупо x 3
  13. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ого, да ви популярний, якщо так. Фейків вже під вас заводять!

• Тупо Тупо x 3
  14. 29 листопада 2018 року виповнився рік зі здачі 1 черги ЖК Велика Британія. Вже рік як я не можу вселитись в інвестовану мною квартиру. Після останнього візиту, невідомо коли вселюсь. Фото нижче пояснять чому. Так що уважно приймайте свої квартири, а то багато чого вилазить з часом. Серед найбільш активних інвесторів 1 черги вже лунають думки, щоб продати квартири і вкластись в приватне житло в ближній приміській зоні і не зв'язуватись більше із забудовниками, подібними Ріелу.
    Фото #1 - стіна в спальні. Минулою зимою тут були тільки виступи солей. Тепер вже є ознаки грибка.
    Фото #2 і #3 - цих підмокань літом ще не було.
    Фото #4 - це вже почався процес осипання штукатурки.
    Фото #5 - це так зроблений парапет тераси. Думаю наступною весною почнеться процес руйнації зовнішнього утеплення стін і штукатурки нижче цього місця.

P.S. Власнику квартири в 5 черзі, який запостив фото замоклої стіни, до якої примикає тераса. Раджу уважно обстежити терасу і вияснити як зроблено водовідвідення в районі зовнішніх стін. Вода повинна збиратись для відведення на відстані щонайменше 60 см від стіни. Якщо збір води зроблений під стіною, то будуть такі самі проблеми.

Вкладення:

• Інформативно Інформативно x 3
  15. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Так він не псує час, він працює. Ви JohnDeer тут на форумі новий, і не знаєте, хто є хто. Хомчин бот конкурентів, а ви хто?

Останнє редагування: 9 гру 2018
    • Тупо Тупо x 2
  16. Zinochka

Він сам заводить їх.

• Тупо Тупо x 2
  17. Zinochka

Хомчин, ось ви хочете віглядати умнім, але не виходить у вас. Є таке поняття, як вологість. І її потрібно контролювати. Коли мінус- то конденсат на поверхні, а якщо плюс - то конденсат починає цвісти. Що б цього не допустити, в приміщенні потрібно підтримувати температуру вище, ніж зовні. А ви свою квартиру не опалюєте, і з'являється грибок. Це природньо. І ваша непофарбована огорожа покриється іржею. Як і ваш мозок. А ви ще й поради даєте)))

• Не подобається Не подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Дура ви Зіночка, ще й російськомовна, що все і пояснює. Вчіть фізику, норми ДБН, а потім будете пробувати “блеснуть здесь умом. Да и пишите, как говаривал ваш Петр, дабьі дурь каждого видна бьіла“

19. Перепрошую, що через всяких Зіночек, Всеволодів і їм подібним змушений займатись копіюванням.
    29 листопада 2018 року виповнився рік зі здачі 1 черги ЖК Велика Британія. Вже рік як я не можу вселитись в інвестовану мною квартиру. Після останнього візиту, невідомо коли вселюсь. Фото нижче пояснять чому. Так що уважно приймайте свої квартири, а то багато чого вилазить з часом. Серед найбільш активних інвесторів 1 черги вже лунають думки, щоб продати квартири і вкластись в приватне житло в ближній приміській зоні і не зв'язуватись більше із забудовниками, подібними Ріелу.
    Фото #1 - стіна в спальні. Минулою зимою тут були тільки виступи солей. Тепер вже є ознаки грибка.
    Фото #2 і #3 - цих підмокань літом ще не було.
    Фото #4 - це вже почався процес осипання штукатурки.
    Фото #5 - це так зроблений парапет тераси. Думаю наступною весною почнеться процес руйнації зовнішнього утеплення стін і штукатурки нижче цього місця.

P.S. Власнику квартири в 5 черзі, який запостив фото замоклої стіни, до якої примикає тераса. Раджу уважно обстежити терасу і вияснити як зроблено водовідвідення в районі зовнішніх стін. Вода повинна збиратись для відведення на відстані щонайменше 60 см від стіни. Якщо збір води зроблений під стіною, то будуть такі самі проблеми.

Вкладення:

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Zinochka

Ви не перекладайте з хворої голови на здорову, і досить нормами ДБН прикриватися. А ви краще поясніть всім, до чого тут норми, якщо приміщення не опалюється два роки. Тут навіть і дурню зрозуміло, що буде грибок.

А вашу дурь, тільки сліпий не побачить ..

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)