Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. JohnDeer

JohnDeer Member

В мене питання, чи можуть ці всеволоди, дуригрети, зіночки, марянилійки писати хоча б одним постом, а не випускати словесний понос, бо між їхньою бредятиною важко найти важливу інфу по буд. Це що якесь психічне колективне захворювання? Бо адекватністю тут не світить. Михайлу не варто псути нерви на хворих людей. То з одного боку, а з іншого треба ж комусь показати яка гімняна конторка ріел. От планував в Америці купити квартиру, почитав цих шизіків і передумав... Тут така "реклама"...

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Olgared

Olgared Well-Known Member

Кому питання?
    Ви інвестор? Додавайтеся в групу на вайбері. А на форумі тут небагато корисної інформації.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Михайло! По собі людей не судять! Це ви, пропускаєте КОНКРЕТНІ, прямі запитання, постійно пишите лише чиїсь повідомлення, робите прінтскрін та кидаєте силки! Це ви, маєте декілька акаунтів на Львівпорт! Ви завжи пишите лише г*вно...
    але, всі навколи погані, а ви янгол, який незрозумілим чиним попав до аду...

• Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Я б запропонував директорові РІЕЛ, зайти на Львівпорт, та прочитати все те г*вно, яке вилив Михайло на нього! І закрити тему терраси на віки, я б йому не копійки не виділив!! І да, завтра зателефоную в відділ продажів і залишу повідомлення!

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Та він, як бовдур себе поводить! При чому відморожений!

• Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

А що ви збираєтесь тут знайти? Яка інформація вас цікавить? Із якої ви черги?

• Тупо Тупо x 1
  7. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ви реально вважаєте, що я маю відношення до робітників РІЕЛ? Ви тут все так випячуєте, ніби я директор! Аууу, старий, включи свою логіку, поздувай пил!

• Тупо Тупо x 1
  8. Як бачите, посторонні люди заходять на форум і швидко розбираються хто є хто.
    А повідомлення щодо ходу будівництва від шайки-лєйки колись будуть?

9. MariyaGretta

От чиї повідомлення я ігнорю, так це твої, Лукап-Михайло!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. MariyaGretta

Які люди! Привіт, 3-й аккаунт Михайлика, мабудь, безсоння замучило...

• Тупо Тупо x 1
  11. MariyaGretta

Ви, що, полагодять то ок, але ж у нього паркомісце в 4 чергі... потім ще десь квартиру придбає... не сумніваюсь, що варіантів буде ТЬМА!

• Тупо Тупо x 1
  12. Так хоч один пост про хід будівництва буде?

13. lookup

lookup Well-Known Member

Але то базарні бабки, від їх акаунтів смердить ріелососами, натомість вони таку саму тему пробують розкрутити проти правди. Співчуваю Михайлу насправді, бо правди тут не досягти, зграйка ріелососів мала завдання вести тут ідеальну тему про ідеального забудовника РІЕЛ. Але як тільки у них виникли складнощі - все скотилось до якихось понтів, погроз, тощо.

• Тупо Тупо x 1
  14. Життя - це своєрідний тематичний комікс про 6 стадій: заперечення, гнів, торг, депресія, визнання та примирення.
    Деякі тутешні акаунти вже пройшли стадію заперечення і вступили в стадію гніву та погроз, про що свідчать останні пости. Ці пости також продемонстрували, що обличчя власників вказаних акаунтів не спотворені інтелектом і на них не проглядаються ознаки інтелектуального сімейного виховання. З цим прийдеться змиритись, адже їх батьки продукт "совєцького виховання" і це позначилось на їх вихованні. Вони "справжні галичани"- мені буде добре, тільки коли сусіду буде зле. Були б вони реальними інвесторами, виступали б єдиним фронтом з іншими інвесторами по захисту своїх вкладень.
    В своїх стосунках з Ріел я вже пройшов стадію торгу. Зараз все завмерло. Напевно це була депресія. Хоча вчора появились ознаки визнання.
    "РІЕЛ Вітаємо! Керівник проекту Петро Гула повідомив наступне: підрядник, що виконував роботи у 1 черзі ВБ зобов'язався виправити усі недоліки. Забудовник зі свого боку попередив підрядника, що він не отримає фінальну оплату за свої послуги, поки не виправить недоліки. Станом на сьогодні підрядник очікував надходження будівельних матеріалів для здійснення необхідних робіт. В кінці дня має повідомити керівнику проекту, коли завершить роботи у Вашій квартирі."
    Правда за останні три роки я повністю перестав довіряти Ріелу.

15. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

А ваш пост дивлюсь багато важливої інфи несе. Ось як тепер приймають рішення про інвестиції, на форуми йдуть, а не на будівництво чи до відділу продажів... не смішіть

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. MariyaGretta

Вважаю, що кожному треба йти на свою гілку! А михайлика випхнути на свою, а то він повсюди розплодив себе. Михало-Пріус-лукапович.

• Тупо Тупо x 1
  17. MariyaGretta

Вибачте, прикол! Михайло-пріус-лукап-дірович. Ну привіт! Михайло ви б хоча б свої словєчкі в новому зарегіному аккаунті не використовували.

• Тупо Тупо x 1
  18. MrjanaLylka

всі хто не погоджується із ним автоматично працюють в Ріел, реально уявляєте скільки у них робітників, бо здебільшого ніхто з ним не погоджується, його ботів лукапопріусних я до уваги не беру

• Тупо Тупо x 1
  19. MrjanaLylka

йому вже це багато хто пропонував, безрезультатно

• Тупо Тупо x 1
  20. MrjanaLylka

бажаю вам скорішого примирення

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)