Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Давно не заходив на ФБ сторінку Ріелу. Народ вже не церемониться з Ріелом і тут. Раджу починати, поки не повитирали всі. деякі вже видалили.
    РІЕЛ

P.S. Модератор у них справжній папуга. Міняє одне-два речення або тільки слова.

2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Лукап та Хомчин - одна особа бот-компанії конкуретна РІЕЛ! Одні думки, різні слова, які не міняють суті! На форумі цей бот, щоб "завести" всіх і вилити своє лайн*!

• Тупо Тупо x 1
  3. lookup

lookup Well-Known Member

Ну і якої компанії?

4. Гюльчітай, покажі лічіко.............. а тоді будеш щось теревенити тут про ботів.

5. А тепер до новобудов Ріелу. Сьогодні Мельники повністю визнали перелік недоробок, складений ОСББ 1 черги і підписались під угодою про їх усунення протягом наступного року з вказанням конкретних дат.
    Щодо конкретно мого випадку. Визнали наявність протікання покрівлі в секції Г ( 4 під'їзд). Будуть шукати причину затікання. Пройшли всі стадії: повне заперечення і звинувачення мене в наклепах і роботі на конкурентів; сприйняття наявної проблеми, але небажання її усунути, а спроба впихнути невпіхуємоє; визнання проблеми і обіцянка її усунути. Залишилось дочекатись усунення. На це пішло два роки боротьби з Ріелом і ..... ботами.
    Тепер слідкуємо за взаємозв'язком між затримкою з введенням в експлуатацію наступних черг і усуненням недоліків у першій. Дуже цікаво хто на що киватиме.

Останнє редагування: 26 лис 2018
    • Подобається Подобається x 2
  6. Olgared

Olgared Well-Known Member

Запис зустрічі є у кого-небудь?

7. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Зараз в ботів поміняється тактика - від "Що то вам все недогода. інші вже зробили ремонти і щасливо живуть", до "ну бачите. ніхто не виправляє недоліків, і лише Ріел виправляє":)))

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Для кого дублюєте? Тут всі свої ... ахах

• Тупо Тупо x 1
  9. Vsevolod

Всі це чудово розуміють, жоден інвестор не буде вестись на цю ахінею.

• Тупо Тупо x 1
  10. Vsevolod

Їх дуже багато, і я не маю часу, як ви лазити по форумам, і робити всю ту брудну роботу, яку виконуєте ви.

• Тупо Тупо x 1
  11. Vsevolod

Щось ви здаєте позиції у своєму копірайті!

• Тупо Тупо x 1
  12. lookup

lookup Well-Known Member

Так моє повідомлення адресоване іншому акаунту, хоча б перелогінитись треба було

13. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Де вам його показати?

• Тупо Тупо x 1
  14. Vsevolod

Знову аби придратись! Ви тут пов'язали мене, Зіночку, Марію, Ольгу, Пріуса та ще когось в одну пов'язку... я тепер нас і не розділяю! І я взагалі дивлюсь лише на текст повідомлення, а не хто і кому! І це я останній раз ніби-то оправдуюсь..будьте щасливі.

• Тупо Тупо x 1
  15. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А яка різниця, якої компаніі.

• Тупо Тупо x 1
  16. IvanGrozny

IvanGrozny Member

В Києві всі задоволені, ремонти вже планують, дизайнерів шукають

• Тупо Тупо x 1
  17. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Марія, взагалі не відповідайте, і не ведітся на нього, судячи з усіх його текстів - енергетичний вампір!

• Тупо Тупо x 1
  18. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Не відповість - трус він! Зверніть увагу, однаковий лексикон у михайла і лукапа, проте лукап взагалі - говнішко!

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Я, також, виступаю проти вас! Проти таких бридотних особистостей, як ви! Тож і не сумніваюсь, що мене занесуть в цей список!!

• Тупо Тупо x 1
  20. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Ок, ви тут постійно пишите одне й те саме! Чому не просите показати лічіко у пріуса і лукапа?!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)