Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. А тепер до новобудов Ріелу. Сьогодні Мельники повністю визнали перелік недоробок, складений ОСББ 1 черги і підписались під угодою про їх усунення протягом наступного року з вказанням конкретних дат.
    Щодо конкретно мого випадку. Визнали наявність протікання покрівлі в секції Г ( 4 під'їзд). Будуть шукати причину затікання. Пройшли всі стадії: повне заперечення і звинувачення мене в наклепах і роботі на конкурентів; сприйняття наявної проблеми, але небажання її усунути, а спроба впихнути невпіхуємоє; визнання проблеми і обіцянка її усунути. Залишилось дочекатись усунення. На це пішло два роки боротьби з Ріелом і ..... ботами.
    Тепер слідкуємо за взаємозв'язком між затримкою з введенням в експлуатацію наступних черг і усуненням недоліків у першій. Дуже цікаво хто на що киватиме.

Останнє редагування: 26 лис 2018
    • Подобається Подобається x 2
  2. Olgared

Olgared Well-Known Member

Запис зустрічі є у кого-небудь?

3. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Зараз в ботів поміняється тактика - від "Що то вам все недогода. інші вже зробили ремонти і щасливо живуть", до "ну бачите. ніхто не виправляє недоліків, і лише Ріел виправляє":)))

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Для кого дублюєте? Тут всі свої ... ахах

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Всі це чудово розуміють, жоден інвестор не буде вестись на цю ахінею.

• Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

Їх дуже багато, і я не маю часу, як ви лазити по форумам, і робити всю ту брудну роботу, яку виконуєте ви.

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Щось ви здаєте позиції у своєму копірайті!

• Тупо Тупо x 1
  8. lookup

lookup Well-Known Member

Так моє повідомлення адресоване іншому акаунту, хоча б перелогінитись треба було

9. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Де вам його показати?

• Тупо Тупо x 1
  10. Vsevolod

Знову аби придратись! Ви тут пов'язали мене, Зіночку, Марію, Ольгу, Пріуса та ще когось в одну пов'язку... я тепер нас і не розділяю! І я взагалі дивлюсь лише на текст повідомлення, а не хто і кому! І це я останній раз ніби-то оправдуюсь..будьте щасливі.

• Тупо Тупо x 1
  11. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А яка різниця, якої компаніі.

• Тупо Тупо x 1
  12. IvanGrozny

IvanGrozny Member

В Києві всі задоволені, ремонти вже планують, дизайнерів шукають

• Тупо Тупо x 1
  13. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Марія, взагалі не відповідайте, і не ведітся на нього, судячи з усіх його текстів - енергетичний вампір!

• Тупо Тупо x 1
  14. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Не відповість - трус він! Зверніть увагу, однаковий лексикон у михайла і лукапа, проте лукап взагалі - говнішко!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Я, також, виступаю проти вас! Проти таких бридотних особистостей, як ви! Тож і не сумніваюсь, що мене занесуть в цей список!!

• Тупо Тупо x 1
  16. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Ок, ви тут постійно пишите одне й те саме! Чому не просите показати лічіко у пріуса і лукапа?!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Інвесторів, які читають всі ваші пости знаходячись осторонь, тут вистачає! Вклали $ - просрали-забули-пішли ще більше заробили! Тут всі моляться, аби їх будинок поскоріше побудували! Але ми не падаємо так низько, як лукап, не витрачаємо своє життя на форум, із-за однієї проблеми, як Михайло, не захищаємо нікого, як Марія. В текстах інших я бачу нейтральну позицію інвесторів! Є +, але є -! Може досить тут обмусолювати одну тему? Може кожен буде обговорювати якісь сьогоденні питання? Ділитись інформацією про сантехніків, плиточників, мебельщиків? Ну скільки можна? :suicide:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Вам хтось боронить це робити? Але ви туди ж? Нє смєть крітіковать, ібо єто оскорбляєть наші чуйства. Вже один ваш нік розказав про вас більше, ніж ви могли подумати. Тільки кому ви грозите чи кого ми маємо боятись. Це публічний форум і тут всі мають право висловлюватись, в рамках пристойності, а не присмикатись одне перед другим. На форумі кожний має рівні прва. Тут не має рівних і рівніших. Привикайте.

P.S. Шановні читачі, і зверніть увагу, однаковий лексикон. Я вже десь щось подібне тут читав. Ніякої фантазії. Знову черговому зареєстрованому дописувачу неподобаються інші дописувачі і не слова по суті згідно назви форуму.

Останнє редагування: 30 лис 2018
  19. lookup

lookup Well-Known Member

Опачькі, ІванГрозний, то шо Ваня перелогінився? Кріпакам вже дах рве, але рабів підганяють, треба відстояти репутацію контори ріел на форумі.

• Баян Баян x 1
  20. Vsevolod

Прямо "з язика зняли". 5 балів!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)