Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Переглянув профайли всіх учасників відкритої групи ФБ Увійти у Facebook | Facebook. Не знайшов там ні одного з тутешніх активних захисників Ріелу. Ні Зіночки, яка стверджувала, що тут під своїм ім'ям і дуже поривалась обговорювати ремонт в квартирі, ні Всеволода ( є там один Всеволод, але точно не з форуму), MariyaGretta, ні інших. Ось які тут "реальні" інвестори, які готові рвати гортань за Ріел на форумі, але не готові обговорювати з майбутніми сусідами проблеми зі здачею свого ж будинку.

P.S. Зіночка тут спересердя заявила, що вона є у всіх закритих групах ФБ, включно з 1 чергою, а ще скоріше писала, що це її справжнє ім'я. Я в закритій групі з самого початку. Ні однієї Зіночки в групі немає, але є декілька представників Ріелу, яких знаю особисто, крім Олександри Кулій. Звідси напрошується логічний висновок:
    - Зіночка збрехала, що це її справжнє ім'я;
    - в закриту групу 1 черги включали інвесторів 1 черги і представників Ріелу після перевірки даних;
    - Оскільки реальні інвестори 1 черги після скандалів з Ріелом не будуть виступати на захист такого забудовника, то залишаються тільки співробітники Ріел. Двох представників я відкидую( малоймовірно що цим займатиметься - Р.Мельник або моя сусідка), то залишається Кулій або Гула. З Петра станеться. Бреше в очі в твоїй присутності, навіть не червоніє. Мав пару прецедентів з ним ще минулого року., Про Кулій не скажу, не перетинались.

P.S.S Це пост Зіночки в гілці 5 черги:

“Я є у всіх закритих групах, і в 1 черзі теж. Ніяких дискусій не було. Ви викладали там всякі статейки про Ріел, коли ваша, нібито, черга ще була на початку строітельства. І навіть затримки ще не було. Ви тоді ще всяку нісенітницю про Ріел писали. Вас і забанили.“

P.S.S.S. Я й не знав, що забанений в першій черзі. Читаю і пише без проблем.

Висновок шановні читачі та інвестори робіть самі.

Останнє редагування: 17 лис 2018
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Хто має інформацію по даному судовому позову або може переслати витяг (можна в приват). На сайті "Судова влада України" не відкривається. Може Plastunka N допоможе. Заздалегіть дякую.

Перемишлянський районний суд Львівської області
    449/440/18

на цивільну справу (позовне провадження) 2/449/266/18 25.04.2018 Гуняк Олександра Ярославівна позивач: Стиранка Анна Петрівна, відповідач: Приватне підприємство "Будівельна корпорація РІЕЛ" про відшкодування коштів та зобов"язання до виконання умов договору 18.09.2018 Розглянуто: . Рішення набрало законної сили 18.09.2018

3. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Отож, але, бачите, є люди, яким сумно вдома на пенсії.

• Тупо Тупо x 1
  4. MariyaGretta

То, хай так і буде...не мої проблеми...я купила квартиру і насолоджуюсь життям, чого і всім бажаю!

• Тупо Тупо x 1
  5. MariyaGretta

Я вже зрозуміла, що людям похилого віку, як Хомчин, немає сенсу щось доводити! Вони самі собі на умі!

• Тупо Тупо x 1
  6. Поговорила сама з собою, зробила розумний вигляд і злиняла. Ось так і починається шлях на Кульпарківську.
    Передайте Masha, що вона вже тиждень прогулює роботу.

7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

До чого тут Мельник! Це ви - найнижча ланка, прийшли тут людей своїм гівн*м обливати...

• Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

Можливо, на кожному поверсі є кладові шафи? Заберемо їх у рахунок компенсації.

• Тупо Тупо x 1
  9. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Ну ви зовсім з головою не дружите. Це ж ваші слова "ОЛЕКСАНДРА КУЛІЙ точно знає про такого інвестора як Хомчин, тому, что ми вели Довгі діскусіі в закрітій групіФБ 1черга ЖК СБ."

Вас в закритій групі 1 черзі вже рік, як немає.

• Тупо Тупо x 1

10. Не розумію про що ви, але те, що ви вже забрехались вже до такої степені, що не можете згадати про що і коли ви писали, це вже доконаний факт. Якщо б ви були учасником закритої групи ФБ 1черги ЖК Велика Британія, то могли б зауважити, що мої дописи та коментарі там присутні в березні, квітні, червні, жовтні місяцях.
    Так що, Зіночка чи як вас там в реальності, раджу пропити курс Ноотропіла чи що доктор пропише.

Останнє редагування: 19 лис 2018
  11. Vsevolod

Може харе всім діагнози ставити, і ліки прописувати, ботику!

• Тупо Тупо x 1
  12. Vsevolod

Ми вже це давно зрозуміли...бугага

• Тупо Тупо x 1
  13. Vsevolod

Яка титанічна робота вами пророблена! Не хочу вас засмучувати, але нах*** мені та іншим інвесторам ця інформація?

• Тупо Тупо x 1
  14. З логікою ви не дружите. Правда з аналізом і синтезом теж. Якщо б вам було наплювати на цю інформацію, то ви б переглянули її по діагоналі і перевернули б сторінку. Оскільки ви на роботі (добровільно, з примусу чи по тупості) ви не пропустили ні одного допису.
    Доречі, ми живемо у вільній країні. Часи, коли говорили: ми, Ніколай ІІ; від імені та за дорученням КПУ ЧИ КПРС; від імені всього народу, минули. Так що не уособлюйте тут себе представником всіх інвесторів, бо ви не є ним.

15. Olgared

Olgared Well-Known Member

Я зможу насолоджуватися квартирою, тільки коли зроблю у ній ремонт.

• Тупо Тупо x 1
  16. Olgared

Olgared Well-Known Member

Якщо в будинку є кладові шафи, то вони будуть використовуватися співвласниками будинку. Це не компенсація. Комусь вигідно мати таку комірку, але не всім мешканцям вона потрібна.

17. До речі, тут інвестори у ФБ запропонували непогану акцію. Прошу підтримати і життя покаже.

“Друзі.
    Є ще один чудовий спосіб вести розмову з Ріелом.
    Пропонує писати правдиві відгуки на google maps.
    Репутаційні втрати від такого кроку можуть бути шаленими.
    Що скажете? Зробимо Ріелу низький рейтинг в гуглі ?
    Якщо нас і далі не будуть чути, ми зможемо підключити 3-4 черги.“
    Карти Google

• Корисно Корисно x 1
  18. MariyaGretta

А, що ви тут постійно висите? Я не збираюсь жити на форумі!

• Тупо Тупо x 1
  19. MariyaGretta

А є якийсь варіант бійки на форумі?

• Тупо Тупо x 1
  20. MariyaGretta

Було б добре. Лишні м2 не будуть зайвими.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)