Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Що саме ви очікуєте почути?

• Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Хто хотів купити квартиру, той давно вже купив!

• Тупо Тупо x 1
  3. Vsevolod

Тому, що ви, для Михайла - бот, тобто все знаєте...ахах

• Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Він гроші тут заробляє!! У конкурентів погано продажі йдуть!

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Цікаво, а як ви себе характерезуєте?

• Тупо Тупо x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

А Мельник в курсі до чого тут опускаються виконавці найнижчої ланки? Всеволоду вже взагалі дах зірвало. А здавалось би звичайний інвестор ))

• Смішно Смішно x 1
  7. Olgared

Olgared Well-Known Member

У мене є коханий чоловік. А всі решта ... .. не буду закінчувати, ви самі здогадаєтеся

8. Olgared

Підкажіть, у вас в будинку вже створено ОСББ? Або на якій стадії?

9. Olgared

Не хочеться компенсацію витрачати на ремонт. Ці гроші ще стануть в нагоді.

10. ОСББ створено, йде передача-прийом на баланс будинку.

11. Olgared

Ремонт будете проводити за рахунок ОСББ?

12. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

На провал приречені ви Хомчин.

• Тупо Тупо x 1
  13. Ви все таки не покидаєте надіїї доказати, що чорне то є біле і що Хомчина не існує. Що ж, прапор вам до рук, барабан на шию і вперед. З богом, Парасю, якщо тя хочуть.

14. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Переконайте мене в зворотному. Прапор вам в руки.

• Тупо Тупо x 1
  15. Знову все копіювати на цю сторінку.

16. Для справжніх інвесторів а також для тих, хто знаходиться на роздоріжжі, раджу відвідувати дві відкриті групи ФБ, створені справжніми інвесторами 4 і 5 черг ЖК Велика Британія. Там ви знайдете інформацію про реальний стан речей з будівництвом та введенням в експлуатацію вказаних черг.
    4 черга
    Увійти у Facebook | Facebook
    5 черга
    Увійти у Facebook | Facebook

17. Переглянув профайли всіх учасників відкритої групи ФБ Увійти у Facebook | Facebook. Не знайшов там ні одного з тутешніх активних захисників Ріелу. Ні Зіночки, яка стверджувала, що тут під своїм ім'ям і дуже поривалась обговорювати ремонт в квартирі, ні Всеволода ( є там один Всеволод, але точно не з форуму), MariyaGretta, ні інших. Ось які тут "реальні" інвестори, які готові рвати гортань за Ріел на форумі, але не готові обговорювати з майбутніми сусідами проблеми зі здачею свого ж будинку.

P.S. Зіночка тут спересердя заявила, що вона є у всіх закритих групах ФБ, включно з 1 чергою, а ще скоріше писала, що це її справжнє ім'я. Я в закритій групі з самого початку. Ні однієї Зіночки в групі немає, але є декілька представників Ріелу, яких знаю особисто, крім Олександри Кулій. Звідси напрошується логічний висновок:
    - Зіночка збрехала, що це її справжнє ім'я;
    - в закриту групу 1 черги включали інвесторів 1 черги і представників Ріелу після перевірки даних;
    - Оскільки реальні інвестори 1 черги після скандалів з Ріелом не будуть виступати на захист такого забудовника, то залишаються тільки співробітники Ріел. Двох представників я відкидую( малоймовірно що цим займатиметься - Р.Мельник або моя сусідка), то залишається Кулій або Гула. З Петра станеться. Бреше в очі в твоїй присутності, навіть не червоніє. Мав пару прецедентів з ним ще минулого року., Про Кулій не скажу, не перетинались.

P.S.S Це пост Зіночки в гілці 5 черги:

“Я є у всіх закритих групах, і в 1 черзі теж. Ніяких дискусій не було. Ви викладали там всякі статейки про Ріел, коли ваша, нібито, черга ще була на початку строітельства. І навіть затримки ще не було. Ви тоді ще всяку нісенітницю про Ріел писали. Вас і забанили.“

P.S.S.S. Я й не знав, що забанений в першій черзі. Читаю і пише без проблем.

Висновок шановні читачі та інвестори робіть самі.

Останнє редагування: 17 лис 2018
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Хто має інформацію по даному судовому позову або може переслати витяг (можна в приват). На сайті "Судова влада України" не відкривається. Може Plastunka N допоможе. Заздалегіть дякую.

Перемишлянський районний суд Львівської області
    449/440/18

на цивільну справу (позовне провадження) 2/449/266/18 25.04.2018 Гуняк Олександра Ярославівна позивач: Стиранка Анна Петрівна, відповідач: Приватне підприємство "Будівельна корпорація РІЕЛ" про відшкодування коштів та зобов"язання до виконання умов договору 18.09.2018 Розглянуто: . Рішення набрало законної сили 18.09.2018

19. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Отож, але, бачите, є люди, яким сумно вдома на пенсії.

• Тупо Тупо x 1
  20. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

То, хай так і буде...не мої проблеми...я купила квартиру і насолоджуюсь життям, чого і всім бажаю!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)