Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

А от зграйка реальних інвесторів хоче прийняти неякісне житло судячи з їх "думок". Інвестори-с

2. FB_IMG_1542286102996.jpg Переглядав переписку в закритій групі ФБ 1 черги. Натрапив на гарного листа. В групі лист був опублікований 7 грудня 2017 року. Інвестори 3 черги у вас скоро річниця є привід випити ........ з горя.

3. Перепрошую, двічі дав ту ж саму групу. Виправляю
    Увійти у Facebook | Facebook

4. Переглянув профайли всіх учасників відкритої групи ФБ Увійти у Facebook | Facebook. Не знайшов там ні одного з тутешніх активних захисників Ріелу. Ні Зіночки, яка стверджувала, що тут під своїм ім'ям і дуже поривалась обговорювати ремонт в квартирі, ні Всеволода ( є там один Всеволод, але точно не з форуму), ні інших. Ось які тут "реальні" інвестори, які готові рвати гортань за Ріел на форумі, але неготові обговорювати з майбутніми сусідами проблеми зі здачею свого ж будинку.
    .
    .
    ....
    А тепер рахуємо через скільки часу тут рвоне від їх постів.

• Смішно Смішно x 1
  5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ахаха...дуже смішно... тут форум клоунів...

6. Vsevolod

Звісно, що їм не має до того діла! Форумів може бути мільйон, що вони, за всіма слідкують? Ні!

7. Vsevolod

Так я ж по вашому бот-все знаю

8. Vsevolod

Я дуже сподіваюсь, що у вас хоча б особисте життя склалось...бо, як читаю ваші коментарі, то ви пісимістичний чолов'яга.

9. Vsevolod

Чому не купили готову квартиру у новобудові?

10. Vsevolod

Не хвилюйтесь, моє житло, 5 черга, буде якісно збудоване!

11. Рвануло. Не пройшло і 2 години. І зразу про все на світі і нічого конкретного: ні про минулорічний лист Ріелу, ні про відкриті групи фейсбуку і т.д.. Поскоріше б заспамити, щоб перейти на нову сторінку. І так на всіх гілках форуму. Хто наступний.

Останнє редагування: 15 лис 2018
  12. Все не читають. Згоден. достатньо дайджеста, якого їм коротко оповідають/готують деякі "інвестори".

13. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Так і є! І всю світову мережу тримає РІЕЛ! І всі в його розпорядженні!

14. MariyaGretta

Я вже зрозуміла, що тут всі хто не підтримує цю особистість - боти...

15. MariyaGretta

Нарцис? Може поясните хлопцю, що ви маєте на увазі? І чи ви знаєте, що це означає...не з казочки про нарциса...

16. MariyaGretta

Мені звідки ці дати знати? Ви ж тут головний слідчий на форумі, от і дізнавайтесь!

17. MariyaGretta

Ахах..не смішіть. Подібне притягує подібне! Я так і написала... от і думайте чого люди з форуму пишуть вам про кіз!

18. MariyaGretta

Лукап, ви тут чого тусите? Палки в колеса встромляти? Чи ефір розбавляти?

• Тупо Тупо x 2
  19. Якщо у вас відсутня самоповага, то я вам нічим не допоможу і доктори також. На співчуття ви також не заслуговуєте.
    Ви всього-на-всього значок, який сайт вам прикріпив. Безлика стать жіночого роду.

20. Для справжніх інвесторів а також для тих, хто знаходиться на роздоріжжі, раджу відвідувати дві відкриті групи ФБ, створені справжніми інвесторами 4 і 5 черг ЖК Велика Британія. Там ви знайдете інформацію про реальний стан речей з будівництвом та введенням в експлуатацію вказаних черг.
    4 черга
    5 черга

а де твій аватар? :)