Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Я вам співчуваю. Надіюсь вам ще повезе в житті і ви зустрінете кохану людину.

2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Не путайте грішне з праведним. РІЕЛ дає компенсацію за затримку будівництва, а якісь помилки чи недоліки компанія РІЕЛ ремонтує за інші кошти, компенсації вони не стосуються.

• Тупо Тупо x 1
  3. Vsevolod

Вас послухати, так РІЕЛ всемогутній!!!

• Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Спокусі чого? От ми тут ведемо дебати, то їм вигідно...за рахунок цього вони роблять капусту на рекламі!

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Хамство не хамство, проте тут вже всі перейшли межі пристойності!

• Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

Так, я ПОВНІСТЮ З ВАМИ ЗГОДЕН! І перестаньте мене називати ботом, бо не знаєте, що кажете!

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

На днях на Судовій владі можна глянути...

• Тупо Тупо x 1
  8. Я ж казав що ви нарцис, а тепер ще й на роль Христа потягнуло: "бо не відає він, що каже".

Останнє редагування: 14 лис 2018
  9. Для справжніх інвесторів а також для тих, хто знаходиться на роздоріжжі, раджу відвідувати дві відкриті групи ФБ, створені справжніми інвесторами 4 і 5 черг ЖК Велика Британія. Там ви знайдете інформацію про реальний стан речей з будівництвом та введенням в експлуатацію вказаних черг.
    4 черга
    Увійти у Facebook | Facebook
    5 черга

10. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я так само, хочу венеціанську штукатурку, прям дуже круто виглядає!

11. MariyaGretta

Ну Михайло, сьогодні любов, а завтра ненависть... таке життя...

• Тупо Тупо x 1
  12. MariyaGretta

Не смішіть, я думаю РІЕЛу взагалі пофіг, що тут пишуть!

• Тупо Тупо x 1
  13. MariyaGretta

Не хотіла вас задіти, соррі!

14. MariyaGretta

Підтримую, бо наш народ як добереться до грошей, то не будe знати куди їх притулити!

15. А звідкіля ви це знаєте, що так впевнено стверджуєте.

16. Добре, назвіть хоча б приблизну дату створення ОСББ. І чи ви впевнені, що колись, коли буде створене ОСББ вказана сума адекватною сьогодняшній.

17. Ви не мене заділи, Ви себе принизили і всіх жіночу стать.

• Тупо Тупо x 1
  18. lookup

lookup Well-Known Member

Чот боти вибачаються, невже стратегія змінюється? Цікаво чи буде бот-нет тут далі на форумі обговорювати ремонти в своїх інвестиціях коли цю Британію добудують? Може з фотками?

19. Для справжніх інвесторів а також для тих, хто знаходиться на роздоріжжі, раджу відвідувати дві відкриті групи ФБ, створені справжніми інвесторами 4 і 5 черг ЖК Велика Британія. Там ви знайдете інформацію про реальний стан речей з будівництвом та введенням в експлуатацію вказаних черг.
    4 черга
    5 черга

20. Тут мені на іншій гілці дорікнули тим що я купив квартиру на останньому поверсі, а тому нічого вимагати від Ріелу вимог договору. Так що я очікував від забудовника, від ФФБ:
    Дотримання умов договору.
    Квартиру згідно умов договору, з терасою 120 м.кв.
    А що отримав?. Поки що нічого, але вже зараз розмір тераси зменшився до 60 м.кв. Квартира побудована з порушенням вимог ДБН, яких забудовник має дотримуватись незалежно на якому поверсі квартира.
    Наразі, згідно акту виявлених недоліків, підготовленим ОСББ, Ріел має недоліки, перелік яких складається з більше ніж 100 пунктів на суму більше 5 000 000 (п'яти мільйонів) грн. Так що запропонований тут декому мільйон це ніщо, порівняно з тим як будуть обурені реальні інвестори, коли дійде до прийому будинків в експлуатацію. Хотів би помилятись.
    Інвестори першої черги вели свій будинок від фундаменту і були в курсі всіх проколів забудовника, які частково виправлялись в процесі будівництва. Іншим чергам прийдеться виявляти і виправляти допущені порушення вже після здачі будинків.
    Це Ріел , дорогенькі. Горезвісний забудовник з 15-річним досвідом, що теж неправда. Пошукайте в інтернеті. Архіви не горять.

• Інформативно Інформативно x 3
а де твій аватар? :)