Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Tushusk

Tushusk Member

А можна детальніше про виплату?
    Я особистро втрав вже 1\4 вартості квартири, через затримку в півтора роки і здешевлення будинку.

Останнє редагування: 7 лис 2018
  2. upload_2018-11-7_15-56-18.jpeg

3. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ви вважаєте цих грошей замало? Треба більше?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Ви ще про пріуса забули...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

"Тримати удар"? Ви серйозно? Психічно хворі? Не перестаєте дивувати! Яка різниця українсько- чи россійсько- мовна людина?

• Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

Швидко друкую, в мене немає часу розводити тут соплі, як деякі з вас! Займіться своїм життям!

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

100%... думаю бідні жінки.. хоча, прикиньте, як він їм мозок пропарював...бугага...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

Чому здешевлення будинку? Взагалі м2 з кожним кварталом зростає!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  9. Оце хлопаку пронесло. Оце діарея головного мозку. Підозрюю, що проносне керівництво виписує йому щодня. Бідака..

• Тупо Тупо x 1
  10. Всі не люблять математику. Прийдеться рахувати самому.
    І так 3 черга. По даним з сайту Ріел- 246 квартир. Діло ми як при совку (всім порівну). Виходить чуть більше 4 000 грн. Якраз вистачить заплатити рент за місяць. Решту місяців із власної кишені. В 4 черзі 193 квартири, або 5181 грн. Кожному.
    А тепер, якщо прийняти до уваги, хто скільки вклав в ці будинки, взагалі сміхотворна сума.
    Я ще пропустив тих, хто купив паркомісця в 4 черзі. Мені теж належиться з цієї суми. Я згоден на оформлення прав власності на паркомісце за рахунок забудовника.

Останнє редагування: 8 лис 2018
  11. Vsevolod

Тобто, що б компенсацією було парко-місце?

• Тупо Тупо x 1
  12. Ні, я маю повністю оплачене паркомісце в 4 черзі, здача якої затримується. Відповідно, я маю право на частку від 1000000 грн.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Про порушення ДБН нічого не чула, не вигадуйте. Компенсація надається за затримку здачі будинку в експлуатацію. І то є добре що вона є та компенсація, більшість будівельних компаній ніяких компенсацій ні за які затримки не надає.

• Тупо Тупо x 1
  14. MrjanaLylka

Що ви тут намагаєтесь довести? що багато хто має таку саму думку? Ще я повторю тими ж словами - в Україні серед забудовників одиниці готові визнати, що винні у затримці будівництва і за це виплатити компенсацію.

• Тупо Тупо x 1
  15. MrjanaLylka

то він 100% біситься з того, що його будинок здали вчасно і немає підстав для виплати компенсації, а іншим будинкам виплатили. Жаба давить.

• Тупо Тупо x 1
  16. Бачу після деякого відновлення, перегрупування і вироблення нової стратегіі протидії деструктивній діяльності Хомчина і , як тут назвали його ботів, так звані “інвестори“ 5 черги знову в дії.

І так по пунктам:
    - затримка здачі 1 черги склала 1 рік, а якщо брати до уваги те, що здали 29 листопада, то більшість приступила до ремонту тільки весною 2018, затримка півтора року, а в мене вже два.
    - право на компенсацію у 4 черзі маю, тому що я теж інвестор цієї черзи. В мене там повністю оплачене паркомісце.
    - оскільки вирішити питання порушення ДБН і браку, допущеного забудовником, в досудовому порядку не вдалось ( навіть не отримав відповідь від забудовника по результатам будівельно-технічної експертизи), це питання тепер буде вирішуватись в суді, де теж буде підняте питання моральної компенсації і компенсації за затримку в здачі квартири.
    Так що жаба і заздрість задавить вас. Я вам співчуваю, адже ви відноситесь до того типу людей, які бояться відстоювати власні інтереси ( аби чогось не вийшло) і люто заздрите і ненавидите тих, хто здатен це робити.

Останнє редагування: 12 лис 2018
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Vsevolod

То ви, ще й за паркомісце всіх довбати будете..бугага

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Ага, треба ж крові попити, було б де присмоктатись!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Якщо ви вважаєте 1000000 гривень дуже великою сумою компенсаціїдля 193 власників квартир і близько сотні власників паркомісць, то вартість мого паркомісця складає всього навсього 30% від запропонованої компенсації. Так що це достатня сума щоб довбати Ріел. Ви не находите.?

20. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Він одинак, одразу ж видно! Хоча, можливо якась коза у нього є!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)