Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Михайло, а ви скільки чекали поки добудується ваш дім?

• Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Михайло-приус-лукапович, не відкривайте людям свої ганебні схеми!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Один Рік і вже рік чекаю на виправлення браку. Так що підкажіть там, що б швидше виправляли. Тоді я займусь ремонтом і часу на висвітлення про@обів Ріелу в мене не буде

4. Vsevolod

Є такий фразеологізм: не сипте бісер перед СВИНЯМИ... от і я не буду! А щодо лузерів... по собі людей не судять! І ідіть в Ж!

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Можливо і не буде, проте, якщо в мене буде трохи вільного часу, я обов'язково навідаюсь на форум...не залишати ж мені стареньго без діла.

• Тупо Тупо x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

Бугага. Треба більше постів, щоб реальна інфа про ріелівську якість була на попередній сторінці.

7. Все таки зігнали з теплих батарей. Прийдеться знову копіпастом займатись

• Смішно Смішно x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

Зіночка ти як була ТП так нею і залишилась

9. Реальні інвестори про реальність Ріелу

Nataly HnatyukЩойно заселилися в Ріелівський будинок.Думала,чи писати,але вже допекло!По-перше:все,що тут доброго це-місце.До речі,будинок,де є офіс Ріелу.Все решту міняли.Залишили тільки стіни!Якість жахлива,стіни криві.По друге:купили підвали,а виявляється появилася закулісна інформація,що підвали давати не будуть,бо будуть комерційні підвальні приміщення!Інформацію почули випадково.Гроші заплачені,договори оформлені!Підвалів нема...Казали:"Ми вам дамо в іншому під'їзді,або ж віддамо гроші".Немає ні того,ні іншого.Дзвонимо не в офіс,а в космос.Ніхто це питання навіть не збирається вирішувати.Гроші оплачені,ти перестаєш бути клієнтом.Купляти квартиру не раджу тут нікому.Це,як одноразовий посуд,чи памперс.

Max Strekal Після здачі можна міняти - вікна, двері, котел.
    Вам повезе якщо до моменту вводу в експлуатацію не потече дах. Протермінування - 11 місяців.

Vyacheslav Velyaminov Нерви та гроші на вітер.
    Компанії на інвесторів начхати, менеджери відверто брешуть.
    Якість будівництва нижче середньої.
    Після підписання договору ви спілкуєтесь з зовсім іншими людьми.

Dima Brushnivsky Жахливий забудовник. Квартири з дуже нерівними стінами, дешевим склопакетом, котлами кітурамі( компанія пішла з України, деталей для ремонту нема) які часто не запускались і ламались не пропрацювавши і дня. У будинку на вул.Торфяній в 3у та 4у підїздах у підвалах роблять приміщення під оренду з вибиванням у бетоні пройомів під вікна. Коли купував кв у цьому будинку, мова не йшла про комерційну діяльність у наших підвалах. Дитячий майданчик- жахливий і маленький. Багато дороблялось і доробляється після 2х річної здачі будинку.

iDiscoverer Travel Blog Затримка на півтора роки. Здача мала бути в 1к 2018 двічі переносилась нині обіцяють червень 2019. По темпу робіт і кількості будівельників на майданчику є побоювання що і той термін посунеться. На фото вигляд будинку який мав бути зданий півроку назад. Плюс зовнішній вигляд разюче відрізняється від візуалізації :sad:

Марко Невідомий Здача будинку затримується вже як мінімум на півтора роки. На зборах інвесторів які були ініційовані сами ми ж інвесторами представники Ріелу в тому числі і п. Мельник виразали здивування невдоволянням інвесторів. Юрист компанії відверто погрожувала що в разі подання колективного судового позову проти Ріелу ми взагалі не отримаємо квартир. Представники горе забудовника відверто ображають інвесторів, деяких навіть називають "шмаркачами". Як на мене така поведінка є неприйнятною. Крім того на зборах інвесторів в вересні 2018ого було обіцяно що забудовник забезпечить доступ ініціативних груп для контролю за виконанням робіт, але як тільки пройшли ці збори Ріел від цих обіцянок відмовився.

Підсумовуючи, я категорично не рекомендую Ріел нікому, по перше не дотримуються своїх обіцянок, подруге представники компанії дозволяють собі відверте хамсто по відношенню до ошуканих Ріелом інвесторів.

Ось такі то от справи

Все взято з гуглівських відгуків. Але зараз прийдуть “Справжні Інвестори“ (бізнесмени, знавці ринку, професіонали ринку нерухомості, потрібне підкреслити) і скажуть що неправда.

Останнє редагування: 3 лис 2018
    • Інформативно Інформативно x 3
  10. Vsevolod

Мені все одно, проте гуглівські відгуки - це вилами по воді! Принтскрін треба робити, а не копіпаст...як мінімум!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Vsevolod

Якого образу? Не смішіть, хто створює образ, то тільки ви, при чому - ганебний!

12. Vsevolod

Ні про що ми не сперечаємось, просто робимо життя дідуся Михайла цікавим та наповненим!

• Смішно Смішно x 1
  13. Vsevolod

Мабудь, жіночка мала на увазі, що ви на всіх гілках форуму... ахах до речі, чому так? Чому не на своїй гільці?

14. Vsevolod

Рік на будівництво! Всього рік... а скільки часу тут на форум вже викинули?

15. Vsevolod

Круто, давайте більше! Краще, щоб одна і та ж інфа на копіпасті була...що б всіх задовбали просто! Оце - бугага!

16. Та ні, затримка на рік, а не за рік побудували. На даний час затримка вже два роки, адже я не можу отримати квартиру через брак

17. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Логіка у вас залізна- якщо людина відреагувала і відповіла на ваш коментар, то його це заводить. Ви трохи не здорові. Тим більше, ви згадали моє ім'я.

18. Zinochka

Ви теж помітили, завжди в один час виходять в "ефір".

І відповідають завжди протягом трьох хвилин.

• ... ... x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Zinochka

Мені одній здається, що пріус де ... л?

• Тупо Тупо x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

ТП не рівняй всіх по собі

• Тупо Тупо x 1