Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

це питання потрібно ставити юристу, думаю потрібно просто подовжити строк дії того договору що був укладений, саме про це і шла мова. Якщо ви юридично підкований - поясніть чому ні.

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

якщо у позивача такий самий договір як і у мене, то це безнадійно, більше затрат буде на суд аніж отримає зиску.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Ну з вами ми точно сусідами не будемо. А квартиру я пропонував Ріелу викупити в мене. Відмовився. Тепер прийму після усунення всіх недоліків і на моїх умовах з компенсацією затримки. Благо, прецеденти з позовами як проти Ріелу, так і за затримку вже є.

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. Те, що Ріел ненадійний забудовник було відомо давно, тільки ми знаходимо необхідну інформацію запізно. Нижче відгуки про Ріел 2013 року і реакція на них. Якщо не знати дату публікації то здається що написано сьогодні:

Відгуки про Ріел:

• Всім доброго дня. Я згоден з звинуваченнями щодо термінів і неякісних матеріалів, але не звинувачуйте підрядників, - вони тут не винні. Будинок по вул. Я.Мудрого, будується вже давно і ніяк не завершать, тому що платити вони не хочуть. Все обіцяють і відтягують, люди подовгу не отримують зароблені кошти і тікають. Тому, ми підрядники, такі ж пострадалі, як і вкладники. Та це не факт, що рада директорів вкурсі всіх причин прострочень. При такій кількості посередників щось відстежити практично неможливо.
        Михайло, більше 15 днів тому

• ріел, як китайський автомобіль, зовні блискучий, а в середині неприємний сюрприз. задля прикладу незавершене будівництво по вул. Бучми. Цей будинок будується з 2009 року. На теперішній час він не зданий в експлуатацію, будинок не підключений до електромереж, прибудинкова територія не впорядкована, повно будівельних недоробок, на сходових площадках під час дощу вода тече по стінах. ріел хоче взяти змором, грошей у будівництво вкладати не хоче, тягне і тягне час в надії що власники квартир самі все добудують. Гроші видурювати вони добре навчилися, а виконувати свої обіцянки не дуже, не мають бажання і часу, на черзі наступні щасливі власники квартир в новобудовах, які воліють як найскорше попрощатися зі своїми грошима та збагатити фірму ріел.щасливий власник, 1 місяць тому

• Ріел-це будівельна фінансова піраміда. Грошами теперішніх вкладників які купились на масовану рекламу по телебаченню (на її оплату пішла вже не одна "елітна" квартира) перекривають попередні борги перед підрядниками,закінчують роботи сяк-так з найдешевших і не якісних будівельних матеріалів. ВИСНОАОК:Рано чм пізно ця піраміда рухне, і шкода буде тих людей, які "купились" на рекламу і вложили гроші в будівництво свого житла. будівельник, майже 7 місяців тому
      • На вул. Окружній така сама історія. Роками люди чекали здачі в експлуатацію. А тепер поруч ще одну висотку впихають. Хоча чомусь не видно в неті відгуків про "Ріел".. ?
        anonimus, майже 8 місяців тому

• Це фірма, якщо її можна так називати, яка не виконує своїх зобов'язань перед покупцями житла, змінює свої обіцянки на власний розсуд. В якості прикладу - будівництво по вул. Бучми. Спочатку будинок планувався 5-ти поверховим і гроші брали, як за 5-ти поверховий , а став 9-ти поверховим. При цьому думки, чи дозволу людей, які внесли кошти у будівництво взагалі ніхто не запитував. Такі ж обіцянки цяцянки по термінам здачі будівництва, обіцяли у 2010, а на порозі 2013, будинок ще не зданий. Якість будівельних робіт та остербайтери-будівельникі не витримують жодної критики. А де елітне житло європейського рівня, яке Ви обіцяли. Мені дуже шкода, що я зв'язався з "ріелом".
      • Орест, майже 8 місяців тому

pablolv, 10 сер 2013
    1. pablolvMember
      http://list.lviv.ua/businesses/25019-riel-lviv
      Жахлива компанія, яка не несе відповідальності перед своїми вкладниками. Терміни здачі будинку в експлуатацію постійно переносять. Перед придбанням всі любязні і ввічливі, а як заплатите свої кошти (причому немалі) і матимете до них якісь запитання, то розмова з вами буде коротка: "ми не знаємо, це не до мене, це до підряднчиків, це до прораба, це до охорони......." і посилатимуть поки у вас не відпаде вся охота добитись правди. Перед тим як купувати житло від будівельної компанії Ріел, добре подумайте.
      л, майже 2 місяці тому

pablolv, 26 жов 2013
    2. [​IMG]
      Budivelna korporacia RIELNew Member
      Шановні мешканці форуму,

Цей профайл є офіційним представництвом будівельної корпорації «РІЕЛ» на цьому форумі.

Наша корпорація відповідально ставиться до своїх обіцянок та завжди дотримується усіх зобов’язань перед своїми клієнтами та партнерами.

Ми впевнені, що кожну з ваших ситуацій можна вирішити. Для цього нам потрібно отримати від вас більш детальну інформацію з кожного конкретного приводу.

Будь-ласка надсилайте детальний опис вашою проблеми нам у приватних повідомленнях.
      Ми будемо дуже вдячні вам за ваші відгуки.

Budivelna korporacia RIEL, 30 жов 2013

• Корисно Корисно x 1
  5. Все таки перелогинувся. Небагато платять, якщо вирішив ще премію заробити. Чи не так Всеволод-Іван

• Тупо Тупо x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

Ахахах, зачот! Ахтунг!!! Я тільки хотів сказати що всеволод і зіночка могли би бути чудовою парою, аж раптом виявилось що всеволод то лиш гумовий шалунішка зіночки ))) І тут на сцену знову виходить котик. Потеплішало, батареї вимкнули, довелось злізти. Та й хазяїн трішки в миску підсипав

Ріелоботи тявкають як песики, як такі шавки маленькі, але гонорові вони лише за парканом або коли хазяїн поруч. А хазяїн завжди тримає їх на повідку, що ми і спостерігаємо. Лузери по життю;

• Баян Баян x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Все. П'ятниця. Вечір. До понеділка на форумі буде тихо. Можливо. Але це не точно.

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. lookup

lookup Well-Known Member

Шось я не бачу там такого відгуку

• Тупо Тупо x 1
  9. lookup

lookup Well-Known Member

Докину ще декілька

Все взято з гуглівських відгуків. Але зараз прийдуть Справжні Інвестори (бізнесмени, знавці ринку, професіонали ринку нерухомості, потрібне підкреслити) і скажуть що лукап то бот Михайла і ващєєє

• Тупо Тупо x 1
  10. Там вони вже все підчистили. Але не всюди змогли. Чим мені подобається forum.lvivport.com так це тим, що вони не видаляють пости. Відкрийте цю гілку на стр. 2 і знайде там оригінал, підчищений на list.lviv.ua

Останнє редагування: 2 лис 2018
    • Тупо Тупо x 1
  11. lookup

lookup Well-Known Member

Шкода що пересічний український бізнесмен не сприймає інших методів виходу з ситуації. Ну тобто замість клієнто-орієнтованості, покращенню сервіса, все зводиться до фейкових рейтингів, підчищання критики, створенню "образу"

• Креативно Креативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Щось я не дуже розумію суті питань на форумі... не влаштовує квартира(чи там певні недоліки) Михайла, а всі інші тут про що сперечаються?:facepalm:

• Тупо Тупо x 1
  13. MariyaGretta

Я вклалася в квартиру, буду з'їзжати зі своєї по вулиці Леонтовича... проте я не спішу з заселенням, і розумію всі ризики...сподіваюсь, що за 2 роки відбудують!

• Баян Баян x 1
  14. MariyaGretta

Вас тут якось забагато..та ще й не по темі! Вибачте...

• Тупо Тупо x 1
  15. На жаль, це ви не по темі. Тут пишуть про всі об'єкти Ріелу, а не про конкретний ЖК.

16. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Як це сам собі пише? Ого..я ж казав, що він хворий... шкода...

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Я думаю, сусіди вже знають з ким мають справу!

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Нащо РІЕЛУ викупати у вас квартиру? Це не логічно!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)