Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Бо ваша квартира вже всім набридла, досить на неї жалітись. Або робіть ремонт і живіть собі, або продавайте/здавайте/даруйте і забудьте про неї. Вам самому не набридло?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Раз це вас так заводить, то я буду тут і після приймання квартири. Тільки заради вас , Всеволода і Зіночки. Дякувати непотрібно

3. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

:)))

ви думаєте мене це заводить?

• Тупо Тупо x 1
  4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  5. lookup

lookup Well-Known Member

Ну так може ви можете пояснити? Повторюсь: як можна підписати основний договір, якщо виникає затримка в будівництві. Саме на прикладі схеми з попереднім договором. Що реєструє держреєстратор/нотаріус в такому разі? Право власності на що?

Бо всеволод походу взагалі ні бум-бум, гадаю в макдональдсі і то престижніше працювати було б, але мабуть не взяли

6. єх
    Якщо реагуєте, значить заводить. Якщо ви звернули увагу, то я відповідаю на пости, які мені цікаві. Ви ж, і вам подібні, стараються відповісти на всі пости.

7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Цю інформацію я також намагаюсь донести, проте люди не чують... не знають, що відбувається з іншими забудовниками...да і, навіть, не хочуть чути...їм цікаво вести 100/500 діалогів..

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

Не читала всі повідомлення... а щодо цієї особистості, то одразу видно, що такий грубіян наврядчи може проінвестувати квартиру!

• Тупо Тупо x 1
  9. Vsevolod

У вас пластинка не змінюється...невже ви думаєте, що такий всемогущий? Нанести удар по іміджу і тд? Реально, скільки мільйонів відсуджували у макдональдз, самсунг та в інших крупних компаній, проте, у кожного є свої клієнти, і, УВАГА!!! У кожного з них є такі клієнти, як ви....

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 2
  10. Vsevolod

Він же сказав, що буде постійно копіпастити якусь свою інфу... по типу, це йому допоможе отримати 250 тисяч на ремонт своєї терраси...ахах

• Тупо Тупо x 2
  11. Vsevolod

Я вже тиждень намагаюсь у нього допитатися чого ж, якщо все так погано він поливає всіх брудом, а не перепродасть...проте марно!

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Vsevolod

Думаю Михайла вже нічого не заводить...

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. Vsevolod

Знаєте, те, що людина має всередині, те вона і випромінює на інших... оскільки ви випромінюєте на людей ла**о... все зрозуміло..хто ви, і, що ви...

• Тупо Тупо x 2
  14. Vsevolod

Фу... вам треба на інший форум!

• Тупо Тупо x 2
  15. Денна норма постів на різних гілках виконана. Побіг наш “нарцис на зарплаті“ в касу за грошима. А може і не побіг, а перелогінеться і буде заробляти премію. Good luck, narcisus

• Тупо Тупо x 2
  16. 4ed

4ed Well-Known Member

Так ви Всеволод чи, можливо, Всеволода? Якщо ви жінка, то борода вам не личить)

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

я б тим хамлом взагалі би не втсупав в діалог, він засланий козачок, не знаю скільки йому платять, але він не має до нашого жк ніякого відношення.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  18. IvanShym

ні він кайфує від цього форуму, у нього тут багато своїх акаунтів як я зрозумів, сам собі пише хвалебні оди і кайфує з того. Він же вважає себе героєм нашого жк, як він писав, без нього б будинок не здали)))

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. IvanShym

всі йому задають те ж саме питання. Але розумієте - немає у нас в місті альтернативи з такою ж ціною і локацією. І він це чудово розуміє. Тому повибрикується, прийме квартиру, зробить ремонт і буде собі жити, але не факт що буде з сусідами дружити. Уявляю як він буде всх діставати

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)