Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  1. Знову трішки інформаціі про реальне ставлення Ріелу до тих, хто виконав свої зобов'язання перед забудовником. Це лист від ОСББ 1 черги.

Шановні @Ростислав Мельник, @Олександра Кулій, @petro Gula та інші керівкики БК РІЕЛ!
    Враховуючи ситуацію, що склалася із обслуговуванням будинку 1-ї черги ЖК "Велика Британія" хотів би отримати Ваші відповіді та коментарі щодо речей, які зараз відбуваються.
    Отже, найактуальніше питання, яке, в першу чергу, цікавить мешканців - це фактична відсутність обслуговування будинку теперішнім балансоутримувачем ПП "РІЕЛПОГРАНБУД". Чому припинено обслуговування?
    Як відомо, ОСББ "Велика Британія" ще не прийняло будинок на обслуговування так, як при прийомі-передачі будинку Ріел відмовився вписати виявленні недоліки в акті прийому-передачі.
    При цьому Ріел визнав всі нелоліки і погодився на підписання двосторонньої угоди щодо усунення згаданих недоліків. Початковий варіант угоди Ріел отримав від нас ще 2-тижні тому. З тих пір ми чекаємо на відповідь.
    Чи є якісь вагомі причини, які заважають завершити ці бюрократичні моменти і нарешті дозволити ОСББ прийняти будинок та почати надавати мешканцям послуги, які зараз відсутні?

2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Тому, що б попередній договір не став протермінованим, його потрібно переподпісати.

• Тупо Тупо x 1
  3. Що, що потрібно зробити?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Zinochka

Троль. Я теж під справжнім ім'ям, і реальна.

Або може писати всяку маячню, викладати статті з інтернету, які не належать до нашого ЖК - це ваша робота, чи це теж частина ваших інвестицій? А рот вам ніхто не затикає, пишіть на здоров'я.

• Тупо Тупо x 1
  5. Zinochka

Укласти основний договір.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Так і тут ви не в своєму ЖК. Прочитайте, для початку, назву форуму і гілки, зокрема

• Тупо Тупо x 2
  7. Zinochka

Це мій Жк. ви теж залишаєте свої коментарі на
    гілці моєї черги, так я не проти, пишіть. Мені не шкода.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. lookup

lookup Well-Known Member

А як це укласти основний договір, якщо ще немає готового об'єкту?

• Не подобається Не подобається x 1
  9. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А вам що, хочу і строчу..відпустка в мене, за собою слідкуйте краще! Чи я вам роботи прибавляю?

• Тупо Тупо x 1
  10. Vsevolod

Ви що, "відмічатися" на всіх гілках має право лише трійця во главі з михайлом! Більше ніхто і нічого писати не може...ахах

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Vsevolod

Що означає, як це? Ви взагалі купуючи нерухомість ознайомлювалися з договорами, правилами, та що робиться коли відбувається затримка будівництва?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. lookup

lookup Well-Known Member

Ну так поясніть як можна підписати основний договір, якщо виникає затримка в будівництві. Саме на прикладі схеми з попереднім договором. Що реєструє держреєстратор/нотаріус в такому разі? Право власності на що?

13. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Ух як багато я пропустила... Михайло, вам ніяк не дадуть спокою дивлюсь, ви ж так хотіли уваги, от і отримуйте. Я завжди дотримувалась нейтралітету щодо Ріелу, але подивилась взагалі що відбувається у місті із забудовниками, то можу сказати, що у нас все добре і наш забудовник мене цілком влаштовує. І ніхто мене в іншому не переконає. Фб дивіться, там багато фото з будівництва, народу працює багато. Зустріч із інвесторами відбулась, всі хто мав питання отримав свої відповіді.

• Тупо Тупо x 1
  14. MrjanaLylka

звичайно він ні з чим не ознайомлювався, бо ніякий договір не підписував. Неодноразово повторювали тут на форумі, що цей товарищ Не має до нашого жк ніякого відношення.

• Тупо Тупо x 1
  15. Мені не потрібна ваша увага, а ще більше Ріел зрадів би, якщо б я перестав звертати увагу на нього. На жаль, для Ріелу, я буду звертати увагу всіх, хто заходить на форум, на цього забудовника до тих пір, поки не отримаю оплачену мною квартиру. І чим швидше я її отримаю, тим меншими будуть втрати Ріелу: як іміджеві, так і фінансові.

16. MrjanaLylka

Ваш будинок давно зданий, а те що ви не хочете приймати квартиру, бо "релігія вам не дозволяє" так то тільки ваші власні проблеми

• Тупо Тупо x 1
  17. MrjanaLylka

смішно, але ця трійця в це свято вірить

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. MrjanaLylka

ви що очікуєте тут на форумі отримати відповідь від забудовника? Чи просто як завжди копіпастите аби було скрізь?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)