Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

просто жах.
    Все перекрутив, як справжній троль.

ви переходите вже всі межі.

Я писала про вас Хомчин, і про вашого холопа- троля Lookup. А не про інвесторів, яким сама є.

• Смішно Смішно x 1
  2. Так я троль чи все таки інвестор? На відміну від вас, я тут під справжнім а не вигаданим ім'ям, реальною квартирою, описаною тут, з реальною проблемою в квартирі, яку описую. А що ви тут робите? Інвестор чого? Що погано особисто вам несуть наші пости, що ви з піною на вустах пробуєте заткнути нам рота? Чи це ваша робота і частина вашої інвестиції?

3. lookup

lookup Well-Known Member

Бачу знову зіночку в жар кинуло )) Інфу про небезпеку протермінованих договорів ріелоботи нагмагаються провернути як не актуальну і чим пошвидше замяти. Флуд і флейм - це максимум на що здатні ці нікчемні істоти, які не знайшли більш достойної роботи

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Olgared

Olgared Well-Known Member

З форуму зрозуміло, що ви не є інвестором.

• Тупо Тупо x 1
  5. lookup

lookup Well-Known Member

Не заговорюйте зуби. Яка різниця хто я. Те що деякі гордо іменують себе інвесторами - немає нічого спільного з життям. Ніякі ви не інвестори. Тим більше через слово вставляєте своє ріеловське "інвестор". А те що протеомінований договір знімає всі зобовязання з забудовника - та це таке, дрібниця

• Не подобається Не подобається x 1
  6. Olgared

Olgared Well-Known Member

Хоч стало зрозуміло, скільки вам платять на форумі. Може і мене влаштуете?

• Тупо Тупо x 1
  7. lookup

lookup Well-Known Member

Ольгаред, ваш рівень розумового розвитку десь на рівні розвитку зіночки, всеволода, вані і мряни чи маряни. Тобто на рівні стяжки від ріелу.. Ну це за умови що пишуть різні люди. Ви настільки примітивні, що берете слова інших і перекручуєте їх як свої. Краще би подивились який у вас термін дії попереднього договору, щоб не пролетіти потім. Але хоча про що я...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  8. bostvl

bostvl Well-Known Member

Цікаво тут читати пости від працівників Ріелу :)
    Додам свої "5 копійок".
    ЖК Манхеттен побудували з затримкою десь 9 місяців. В листопаді минулого року почали видавати ключі.
    А от документи почали видавати тільки в серпні 2018.
    Список недоробок останній раз (останній, але не перший, може десь четвертий) Ріелу надали в серпні.
    До сьогодні ще нічого не зроблено і доробляти не збираються. Тим людям, які були змушені минулу зиму гріти не тільки свою квартиру, а й всі сусідні, компенсації за використаний газ ніхто навіть не запропонував.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

До речі, це не правда! Жодний форум не знаходиться на стороні будь-кого, тому не треба цих дурниць!

• Тупо Тупо x 2
  10. Vsevolod

Вам то що, щодо затримок? Ваш будинок давно зданий...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Vsevolod

А вам хто заплатив? Ви дуже дивний персонаж... сумніваюсь, що ви купили квартиру, хоча ні, чтому ж.., напевно вирощували кабанів та моркву у себе в мухосранську, а тут вирішили у місті пожити, купили квартиру, та зекономили на м2... не врахували сроки здачі...айайай... лох - це доля!

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Vsevolod

Цікаво, з якої ви компанії-конкурента?
    Я також, вже зрозумів, що ви не вкладали свої гроші в квартиру!

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. А вам що до моєї квартири, але ж ви строчите як Анка-кулеметниця у всіх гілках.

• Тупо Тупо x 2
  14. Vsevolod

Краще б за своїм розумом прослідкували... все що можете, це тільки обс*** інших людей...фу... бридотно

• Тупо Тупо x 2
  15. Vsevolod

Нажаль, в нашій країні все так!

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  16. Знову трішки інформаціі про реальне ставлення Ріелу до тих, хто виконав свої зобов'язання перед забудовником. Це лист від ОСББ 1 черги.

Шановні @Ростислав Мельник, @Олександра Кулій, @petro Gula та інші керівкики БК РІЕЛ!
    Враховуючи ситуацію, що склалася із обслуговуванням будинку 1-ї черги ЖК "Велика Британія" хотів би отримати Ваші відповіді та коментарі щодо речей, які зараз відбуваються.
    Отже, найактуальніше питання, яке, в першу чергу, цікавить мешканців - це фактична відсутність обслуговування будинку теперішнім балансоутримувачем ПП "РІЕЛПОГРАНБУД". Чому припинено обслуговування?
    Як відомо, ОСББ "Велика Британія" ще не прийняло будинок на обслуговування так, як при прийомі-передачі будинку Ріел відмовився вписати виявленні недоліки в акті прийому-передачі.
    При цьому Ріел визнав всі нелоліки і погодився на підписання двосторонньої угоди щодо усунення згаданих недоліків. Початковий варіант угоди Ріел отримав від нас ще 2-тижні тому. З тих пір ми чекаємо на відповідь.
    Чи є якісь вагомі причини, які заважають завершити ці бюрократичні моменти і нарешті дозволити ОСББ прийняти будинок та почати надавати мешканцям послуги, які зараз відсутні?

17. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Тому, що б попередній договір не став протермінованим, його потрібно переподпісати.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)