Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Я в шоці з вас...звісно дублюйте... побалакаємо. Але думаю, що тільки ви машете кулаками після бою - всі інші одразу розуміють свої ризики.

• Тупо Тупо x 1
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Vsevolod

У вас хвора фантазія...сам придумав, сам роздув...

• Тупо Тупо x 1
  3. Через ботів Ріелу, змушений буду дублювати найбільш резонансні пости реальних інвесторів. Нижче мій пост про вартість приведення моєї тераси до вимог ДБН

Перепрошую, помилився в попередніх постах сумою. Не 252000, а трішки більше.

[​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 29 жов 2018
  4. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

О, Ріел розпочинає масштабні будови:
    - голосківські кручі - для прокуратури львівської області (ви ще вірите в справедливість і що на їх порушення хтось зверне увагу)?
    - Забудову колишнього молокозаводу. (мегавеликий преокт на Левандівці).
    Ну але є надія, що коштами. зібраними з нових проектів, таки добудують багатостраждальну британію.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Та не добудують чужими коштами. Перечитайте угоди. Угода про надання послуг, а це 50% коштіа, це все одно ,що гроші виведені в офшор. Це прибуток Ріелу, який він забирає, навіть не почавши будівництво. А будує за кошти, які вносяться щомісячно чи щоквартально.

6. Vsevolod

Звісно добудують! Масштабні проекти, думаю, говорять самі за себе...

• Тупо Тупо x 1
  7. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Я була сьогодні в ОП, і познайомилася з дівчиною з першої черги. Вона розповіла, що коли приймала свою квартиру, у неї були деякі недоробки. Був складений акт, і в перебігу двох тижнів їй це все усунули без проблем. У її сусідів взагалі проблем не було. Я впевнена, що якби у кого то були великі проблеми, на такі суми, які заявляє Хомчин 255000, то вже про це все знали б. АЛЕ, чому то проблемний тільки Хомчин. Строчить пости по всіх просторах інтернету, і готовий це робити і вдень і вночі. І з ним ще два халопа, які пишуть не по темі, а тільки ображають всіх підряд.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Zinochka

• Тупо Тупо x 1
  9. Zinochka

Тут на форумі, ви навряд чи зустрінете слова схвалення ....

тільки оскарбленія і всяку маячню від Хомчин і його компанії тролів.

• Тупо Тупо x 1
  10. lookup

lookup Well-Known Member

Поки тут зуби заговорюють, теж процитую важливу інформацію. Дивно чого це боти не влізли в суперечку і не написали на ці факти "вивсьоврьотє"

P.S.
    оскар цій пані!:crazy:

11. Zinochka

Яке відношення це має до нашого ЖК? ви, як завжди не в темі. Ну це і зрозуміло, троль завжди не в темі.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. lookup

lookup Well-Known Member

А чого цей ЖК ваш? Ви що там квартиру купили?

13. Цей пост був для іншого бота, але він і тцт підходить:

А чому ви так розпереживались щодо думок інвесторів. Ви вклались в ЖК. Вас все влаштовує. Тоді сидіть спокійно і чекайте, коли здадуть вашу квартиру.
    Взамін ми бачимо шалену активність, десятки відповідей на пости інших і нуль інформаціїї про свою квартиру.
    Тут реально пишуть. Позитивно пишуть про ріел тільки на їх сторінці ФБ. Аж 27 позитивних відгуки від самих співробітників Ріел за всі роки існування сторінки. Решта негатив. Всі, хто написав негатив, тут же були позбавлені можливості писати відгуки. Вам туди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Zinochka

Я взагалі мовчу, коли ви літери
    пропускаєте.

• Тупо Тупо x 1
  15. Zinochka

Ахах) тепер ви будете говорити, що і на фейсбуці все боти ...

• Тупо Тупо x 1
  16. Ні не боти, там сисадмін, який видаляє повідомлення, які невлаштовують Ріел. А lvivport.com поки виявився не по зубам Ріелу.

• Не подобається Не подобається x 1
  17. Zinochka

вас і ваших холопів ніхто не позбавив можливості писати негатив.

• Тупо Тупо x 1
  18. Zinochka

Маячня

• Тупо Тупо x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)