Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Я звісно не бачив, яка у вас терасса, і які ви маєте з нею проблеми, але wtf? У вас начебто матеріал для євроремонту усієї квартири! Труби, листи, оцинковка, демонтаж, монтаж...

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Не порушуйте норми і вимоги ДБН і не перетвориться тереса зі звичайної тераси в золоту терасу. А так в мене всього якихось ~60 кв. м. тераси.

3. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Доброго дня всім інвесторам! Читаю ваш форум..вистачило дише на 4 сторінки...2 спочатку, та дві з кінця...оце вам тут нема чого робити!

• Баян Баян x 1
  4. Шановне панство! У нас поповнення або реінкарнація. Наявними силами забудовник не справляється як на самій будові так і тут на форумі. Як пропонував забудовнику зосередитися на будові, тоді не буде потреби розпорошувати сили і фінанси

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Ви забули внести в рахунок фарбування огорожі сусальним золотом.

І взагалі, я вам такий папірець зараз теж намалюю. Що за маячня .

• Тупо Тупо x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

От чому гумову та інший десант так сильно хвилює кошторис? Ви ж "інвестори", вклали свої "інвестиції", до чого тут якийсь кошторис якогось, по-вашому, "невдахи"? Ні, бомбить у шобли.

7. Ой як бомбить. Вони думали, що я не викладу.
    А як бомбить у Ріелу. Вже третій тиждень перераховують і не можуть дати відповідь чи готові самі переробити, чи оплатити послуги сторонньої організації.

• Подобається Подобається x 2
  8. lookup

lookup Well-Known Member

Не знаю скільки цьому десанту платять, я би більше 5к не платив, тим більше це жлобський РІЕЛ. Так от, шайка з 4х клоунів (пятий реально може наодинці займатись продажем замість всіх п'ятьох). Так от, ці четверо мають 20к в місяць сумарно, або 240к в рік. Якраз можна оплатити приведення тераси до відповідних норм. Ну але РІЕЛу вигідніше рекламувати свою контору і заманювати нових покупанів свого шлаку

9. Zinochka

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. lookup

lookup Well-Known Member

Ну ще іксперда Ваню треба запитати. Яка вам різниця? Ви ж інвестори з вулиці. Людина хоче виправити собі свою терасу, а вам яке діло? Він ж не за рахунок ваших площ це збирається робити і т.д. Чи справа таки в дещо іншому, у вашій ролі на цьому форумі?

11. Zinochka

А що ви виклали? Папірець .... з цифрами. Ось кого бомбить, так це вас.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. lookup

lookup Well-Known Member

Зіночко, ви крім того що працюєте на корсить свого роботодавця, ще й недалека людина по життю. Пересічна українка. За бабло, за невелике бабло, яке вам платить РІЕЛ, ви демонструєте свою продажну персону. Будь-яка незацікавлена особа, але така, яка цінує зароблене і вкладене, або підтримала би намагання виправити помилку, або би пройшла повз.

13. Zinochka

Так нехай виправляє, хто йому заважає. Справа ж не в цьому. А в тому, що він викладає всілякі дурниці, і виставляє це як докази. Кому це треба?

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Zinochka

Ви хто такий?

• ... ... x 1
    • Баян Баян x 1
  15. Ой бомбить. Навіть почали поштучно шурупи рахувати.
    Але це . добре. Може я отримаю, finally, відповідь від Ріелу. Може Zinochka посприяє, а то бідося так розпереживалась. Здається накривається новорічний бонус в когось.

• Смішно Смішно x 1
  16. Zinochka

А ви вже не соромитеся, всілякі дурниці викладаєте. Для мене це не дивно, я вам діагноз вже давно поставила. А ось інші, що подумають.
    Я вже дійсно переживаю, чи не потрібна вам допомога медична?
    Втрачаємо останнього Джедая нашого часу.

• Тупо Тупо x 1
  17. lookup

lookup Well-Known Member

Мда, у баби походу клімакс

18. Неперекладайте з хворої голови на здорову. Якщо Ріелу не соромно будувати з таким порушенням ДБН і пробувати всунути цей брак замовнику, то чому має бути соромно мені, а не вам і вашому роботодавцю

19. lookup

lookup Well-Known Member

Бугага. Зіночко, а де Ваня затаївся, на підвіконнику його не бачив? Ваня, кис-кис-кис, котику!!

P.S. Дякую що з великої літери звертаєтесь. Поважаєте :dirol:

• Тупо Тупо x 1
  20. Я був правий щодо інтелетуального рівня автора. Без зброї і непердбачається отримання.

а де твій аватар? :)