Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Вони все правильно кажуть, ви ловите кайф, від визнання такими як пластунка, вас Джедаєм і справедливим око, і все таке. А приводів, крім квартири немає. Там не все так страшно, звичайно, як ви пишете. Я думаю, все вам виправлять без всяких судів. 25 тисяч не велика сума. Все справа часу.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Olgared

Olgared Well-Known Member

Зазначена вами сума говорить не про ремонт і усунення недоробок. Це скоріше будівництво заново?

• Подобається Подобається x 1
  3. Olgared

На ринку дуже багато фірм, які виконують однакові роботи. І ви добре знаєте, що цифри на виконані роботи значно відрізняються. Адже будь-яка фірма прагне заробити - це її мета. Якщо вам перераховують кошторис, то планують усувати недоробки? Або все-таки в судовому порядку будете воювати за суму? Судові процеси бувають дуже тривалими і часто не на користь одного і другого, ми живимо в Україні і це треба враховувати.

4. Olgared

Можна вам питання з цікавості?

Поділіться, будь ласка, які вам країни подобаються, і куди б хотілося поїхати жити, якщо так сталося, що треба їхати з нашої країни?

5. lookup

lookup Well-Known Member

гадаю що зграйці адвокатів місце в раші, там їм знайдеться робота по оболванюванню населення за пару рублів.

6. Недорогенька ви наша, не 25 ( двадцять п'ять) а 252000 (двісті п'ятдесять дві тисячі). А хто оплатить час?

• Подобається Подобається x 3
    • Баян Баян x 1
  7. Я живу в УКРАЇНІ, а подорожую світом. Я громадянин України і міняти громадянство на збираюсь. Але на відміну від вас, я почуваюсь і є вільною людиною

• Подобається Подобається x 2
    • Баян Баян x 1
  8. А хто ви така, що ямаю надавати вам підтвердження?. Я реальна людина, яка описує реальну проблему. З реальнис ім'ям і реальним прізвищем маю доказувати боту що я не бот. Really?

• Подобається Подобається x 3
    • Баян Баян x 1
  9. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Якась у Вас золота терасса вийде!

• Тупо Тупо x 1
  10. Vsevolod

Мені дуже шкода, що в вас сталася така ситуація з квартирою! Проте, не розумію, нащо засмічувати інформаційний простір обговоренням ЛИШЕ вашої проблеми!

• Тупо Тупо x 1
  11. Vsevolod

Кожного дня сидіти на форумі...я так і знав, що ви на пенсії!

• Тупо Тупо x 1
  12. Юнач
    Юначе, в мене, можливо, пенсія і менша ніж вам платить Ріел, але достатня для оплати судового збору при подачі позову. А тераса дійсно вийде золотою, але це проблеми забудовника. Треба було з самого початку зважати на зауваження замовника, а не надіятись, що він і так прийме, куди подінеться. Але не в цей раз.
    Тепер для вас особисто. Я в даний час завершую будувати відпочинковий будинок в 50 км від Львова.. На це пішло 6 місяців. Можна було і швидше, але безвідповідальність - це, мабуть, характерна риса всіх галицьких будівельних компаній. В соц. меражах активно сиджу з часів Майдану. Так що я буду тут до тих пір, поки забудовник не приведе мою квартиру до вимог ДБН. Буду показувати, що в дійсності представляє себе ріел, як забудовник, а не засмічувати інфопростір, як ви висловились. Я пережив тут не одного бота і вас переживу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Досить гарна стаття про ринок житла

У зв’язку з тим, що забудова не провадиться комплексно і у відповідності до довгострокового плану, відбувається постійний перерозподіл достатку на користь забудовників і власників новозбудованого житла. У програші опиняються ті власники квартир, які заплатили за зручне розташування і краєвид з вікна, але замість обіцяного об’єкта інфраструктури поруч зі своїм будинком отримали будівництво чергової висотки.

Квартирне питання: в якому стані ринок нерухомості і чого очікувати від цін

14. Zinochka

Добре вам платить конкурент, якщо ви за півроку будинок побудували. На пенсію військового не побудуєш, та ще й в квартиру вклалися. Вже втомилися всі читати вашу легенду, нешановний Хомчин. Хто вас знає? Хто вас бачив ?

Ніхто.
    Реальний ви наш.
    Пластунка вирішила, що ви реальний, тому, що знайшла сторінку з вашим ім'ям, яке з цим співпало, що на форумі.
    А сторінку в соцмережах зробити не проблема.

І цифра теж дуже "реальна")
    Вам чергову легенду придумати нічого не варто.

Останнє редагування: 24 жов 2018
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Що вам сказати на вашу чергову видумку?
    Я б вступив звами в інтелектуальну дуєль, але бачу, що ви без зброї, а я із неозброєним не воюю.

16. Zinochka

Та кому ви вірите.

17. Перепрошую, помилився в попередніх постах сумою. Не 252000, а трішки більше.

received_1669325696505088.jpeg received_2234324013491461.jpeg

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Vsevolod

Все одно не розумію, що вам дає сидіння на форумі? Ну розказуєте ви про погане будівництво вашої квартири компанією РІЕЛ, але ж квартири розпродані...який сенс?

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Маркетинг, він такий! Про видові квартири всім давно відомо...про будівництво в Києві...нажаль, також...місто сірих сотів.

• Тупо Тупо x 1
  20. Vsevolod

Скажіть? Я також думаю, яка крута терасса, вартістю 10 тисяч долларів...і нащо вона така дорога мені треба?

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)