Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

гадаю що зграйці адвокатів місце в раші, там їм знайдеться робота по оболванюванню населення за пару рублів.

2. Недорогенька ви наша, не 25 ( двадцять п'ять) а 252000 (двісті п'ятдесять дві тисячі). А хто оплатить час?

• Подобається Подобається x 3
    • Баян Баян x 1
  3. Я живу в УКРАЇНІ, а подорожую світом. Я громадянин України і міняти громадянство на збираюсь. Але на відміну від вас, я почуваюсь і є вільною людиною

• Подобається Подобається x 2
    • Баян Баян x 1
  4. А хто ви така, що ямаю надавати вам підтвердження?. Я реальна людина, яка описує реальну проблему. З реальнис ім'ям і реальним прізвищем маю доказувати боту що я не бот. Really?

• Подобається Подобається x 3
    • Баян Баян x 1
  5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Якась у Вас золота терасса вийде!

• Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

Мені дуже шкода, що в вас сталася така ситуація з квартирою! Проте, не розумію, нащо засмічувати інформаційний простір обговоренням ЛИШЕ вашої проблеми!

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Кожного дня сидіти на форумі...я так і знав, що ви на пенсії!

• Тупо Тупо x 1
  8. Юнач
    Юначе, в мене, можливо, пенсія і менша ніж вам платить Ріел, але достатня для оплати судового збору при подачі позову. А тераса дійсно вийде золотою, але це проблеми забудовника. Треба було з самого початку зважати на зауваження замовника, а не надіятись, що він і так прийме, куди подінеться. Але не в цей раз.
    Тепер для вас особисто. Я в даний час завершую будувати відпочинковий будинок в 50 км від Львова.. На це пішло 6 місяців. Можна було і швидше, але безвідповідальність - це, мабуть, характерна риса всіх галицьких будівельних компаній. В соц. меражах активно сиджу з часів Майдану. Так що я буду тут до тих пір, поки забудовник не приведе мою квартиру до вимог ДБН. Буду показувати, що в дійсності представляє себе ріел, як забудовник, а не засмічувати інфопростір, як ви висловились. Я пережив тут не одного бота і вас переживу.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Досить гарна стаття про ринок житла

У зв’язку з тим, що забудова не провадиться комплексно і у відповідності до довгострокового плану, відбувається постійний перерозподіл достатку на користь забудовників і власників новозбудованого житла. У програші опиняються ті власники квартир, які заплатили за зручне розташування і краєвид з вікна, але замість обіцяного об’єкта інфраструктури поруч зі своїм будинком отримали будівництво чергової висотки.

Квартирне питання: в якому стані ринок нерухомості і чого очікувати від цін

10. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Добре вам платить конкурент, якщо ви за півроку будинок побудували. На пенсію військового не побудуєш, та ще й в квартиру вклалися. Вже втомилися всі читати вашу легенду, нешановний Хомчин. Хто вас знає? Хто вас бачив ?

Ніхто.
    Реальний ви наш.
    Пластунка вирішила, що ви реальний, тому, що знайшла сторінку з вашим ім'ям, яке з цим співпало, що на форумі.
    А сторінку в соцмережах зробити не проблема.

І цифра теж дуже "реальна")
    Вам чергову легенду придумати нічого не варто.

Останнє редагування: 24 жов 2018
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Що вам сказати на вашу чергову видумку?
    Я б вступив звами в інтелектуальну дуєль, але бачу, що ви без зброї, а я із неозброєним не воюю.

12. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Та кому ви вірите.

13. Перепрошую, помилився в попередніх постах сумою. Не 252000, а трішки більше.

received_1669325696505088.jpeg received_2234324013491461.jpeg

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Vsevolod

Все одно не розумію, що вам дає сидіння на форумі? Ну розказуєте ви про погане будівництво вашої квартири компанією РІЕЛ, але ж квартири розпродані...який сенс?

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

Маркетинг, він такий! Про видові квартири всім давно відомо...про будівництво в Києві...нажаль, також...місто сірих сотів.

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Скажіть? Я також думаю, яка крута терасса, вартістю 10 тисяч долларів...і нащо вона така дорога мені треба?

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Я звісно не бачив, яка у вас терасса, і які ви маєте з нею проблеми, але wtf? У вас начебто матеріал для євроремонту усієї квартири! Труби, листи, оцинковка, демонтаж, монтаж...

• Тупо Тупо x 1
  18. Не порушуйте норми і вимоги ДБН і не перетвориться тереса зі звичайної тераси в золоту терасу. А так в мене всього якихось ~60 кв. м. тераси.

19. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Доброго дня всім інвесторам! Читаю ваш форум..вистачило дише на 4 сторінки...2 спочатку, та дві з кінця...оце вам тут нема чого робити!

• Баян Баян x 1
  20. Шановне панство! У нас поповнення або реінкарнація. Наявними силами забудовник не справляється як на самій будові так і тут на форумі. Як пропонував забудовнику зосередитися на будові, тоді не буде потреби розпорошувати сили і фінанси

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)