Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Давайте не будемо розпочинати тему, як живуть в інших країнах..."скрізь добре, там де нас нема!"

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Людина не підкріплює свої коментарі ні чим, просто пише тут тексти...

• Тупо Тупо x 1
  3. Vsevolod

А можна глянути на попередні фото?

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Ось я і не приймаю, поки не виправлять недоробки. А на мене тут напустили всіх штатних ботів Ріелу і кожний щось вимагає, звинувачує, доказує який Ріел гарний, хоч за образ ховай

5. Як гарно спостерігати активність ботів Ріел в залежності від днів тиждня . Робочі дні - боти гіперактивні, вихідні тишина і спокій.

• Подобається Подобається x 3
  6. Olgared

Olgared Well-Known Member

Вже набридло читати про ботів. Скажіть краще ваші подальші дії? Ви пропонуєте нічого не робити і чекати.
    Ви будете вимагати від Ріел виправити недоліки, які ви виявили? Самостійно це робити? Або просто чекати, проявляться вони навесні чи ні?

7. Я тут писав не раз і про результати будівельно-технічної експертизи, і про домовленості з Ріел, які Ріел не виконує, і про вирішення спору в суді. Наразі, суд наймовірніше вирішенння проблеми. А поки він завершиться вже буде 2019 рік, а за цей час побачимо що ще вилізе на поверхню із скритих дефектів.

8. Plastunka N

Plastunka N Well-Known Member

В них ще й обід з 1 до 2))) А з`являються найактивніше напередодні або після факапів. Може, тут і президент ботів вже є)))

• Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  9. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Сусіди ваші зробили ремонти.

• Тупо Тупо x 1
  10. Zinochka

Писали, писали ... Але тільки крім вас експертизу ніхто не бачив і не знає, чи є вона. Цю тему вже обговорювали довго і нудно.
    А в нежитловому приміщенні за два роки може вилізти все, що завгодно.

• Тупо Тупо x 1
  11. Попросіть управителя ФФБ чи юриста Ріелу щоб вам надали мого листа з експертним заключенням. Можу надати вам особисто при зустрічі

12. Мо
    Мої ще не завершили

13. ПочавсяновиЙробочий тижденьі наші “не дуже дорогенькі “ знову кинулись у бій.

14. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Навіщо ви купили квартиру? щоб роками судитись, замість того, щоб у ній жити? ви ж за два роки більше грошей втратите, аніж відразу зробивши ремонт. Ви просто від цього кайфуєте мені здається.

• Тупо Тупо x 1
  15. Zinochka

Може до кінця все і не завершили, але роблять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Ботам цього не зрозуміти. У них.задачі інші. Вилизувати роботодавцю.
    А мені ремонт тераси нарахували 252000 (двісті пятдесять дві тисячі і сиджу зараз кайфую: простити цю суму Ріелу чи все таки заставити забудовника виправити брак?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

хто вам там що нарахував? де підтвердження ваших слів?

• Тупо Тупо x 1
  18. Підтвердження у президента Ріел, прораба Петра, якого ви всі знаєте, і які неочікували наскільки вони погано зробили роботу. Другий тиждень сидять перераховують кошторис, який дала фірма, яка займається такими роботами і має ліцензію.

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Vsevolod

Я також думаю, що він кайфує. Проте, маю на думці, що просто сумно вдома сидіти..чи на роботі.

• Тупо Тупо x 1
  20. Ще одна спроба приписати мені чорт зна що.
    Добре, я вже на військовій пенсії 18 років. При цьому працюю, коли є бажання. Подорожую світом. І не є хлопчиком на побігеньках на відміну від автора цього посту про кайф, який навіть навіть не знає справжню суть цього слова

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)