Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А ось ви б не робили б таких заяв, на форумах люди під різними ніками сидять, і ви навіть і знати не знаєте, а я теж у вас у френдах.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Olgared

Olgared Well-Known Member

У нашому світі все значно ускладнилося. Може в реальному світі ви кращі друзі? Найчастіше буває навпаки: в мережі як кращі друзі, а в реальному житті не можуть терпіти один одного. Так що краще лайтеся тут, на форумі, ніж в реальному житті.

• Подобається Подобається x 2
  3. Zinochka

Краще не лаятися зовсім. А ось реальність у нас усіх різна, це факт. Хтось бачить величезну проблему в тому, що йому не обробили антикарозийкой залізну стойку, і готовий судитися і битися до крові, це його право. А хто -то узяв і обробив сам, і відразу двох зайців убил- і здоров'я своє зберіг, і грошики на судові збори. А у того, хто не виконав свої зобов'язання, зажадав компенсацію.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Переводимо увагу з реальних великих проблем на дріб'язкову, намагаючись виставити того, хто її оголосив, таким собі склочником, а того хо її створив, невинною жертвою. Давно аідомий прийом,який наш північний ворог використовув останні 5' років, намагаючись виправдати війну проти України. Тіьки він спрацьовує все менше і менше. Народ, з. плином часу, розбирається хто є хто і хто виступає адвокатом забудовника.
    Вчора отримав кошторис на приведення тераси до вимог ДБН. Сума вражає і відповідає тому, що я тут оголошував у попередіх постав. Побачимо, що скаже забудовник. Це не жравчину замазати.

• Подобається Подобається x 4
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

а толку з того, що ми тут будемо лаятись? Швидше наші будинки не побудують від того.

• Баян Баян x 1
  6. MrjanaLylka

Та ви не забувайте що він же наш добрий лицар і намагається всіх попередити і захистити і вважає себе героєм нашого жк

• Смішно Смішно x 1
  7. MrjanaLylka

Все вам не так, Ріел іде на зустріч і готовий виправити недоробки, а ви незадоволені все одно. Можливо ваші претензії не відповідають дійсності, і ви як завжди перебільшуєте, чи ви хочете неможливого тому всі і відмовляються братись за ваші забаганки. Напевне всі ремонтні бригади вже тікають від вас, дістали вже і їх.

• Тупо Тупо x 1
  8. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

Ви тут за усіх не розписуйтесь, не в усіх така параноя як у вас. В мене претензій до забудовника немає

• Тупо Тупо x 1
  9. Якщо б Ріел йшов на зустріч і готовий був виправити недоробки, давно б це зробив, а не під тиском висновків судово-будівельної експертизи і перспективи судового позову. Судячи з сьогоднішньої реакції на кошторис по приведенню тераси до вимог ДБН, уникнути суди не вдасться.
    Кваліфіковані спеціалсти , коли їм пояснюєш як зроблений.дах, відразу вказують на порушення і не готові до ремонту частини даху, адже це тимчасове вирішення проблеми, яка проявить себе ще в період їх гарантійних зобовязань

• Смішно Смішно x 1
  10. Zinochka

Ну ви зовсім вже, а втім як завжди. І війну в Україні сюди приплесли, i невиннi жертви....Вирішуйте вже свої проблеми с терасою . Не валіть зі своєї хворої голови на здорову.

• Тупо Тупо x 1
  11. Zinochka

Я уявляю, що ви їм (кваліфікованим фахівцям) напояснювали.

Останнє редагування: 11 жов 2018
    • Тупо Тупо x 1
  12. Olgared

Olgared Well-Known Member

У мене також виникло питання: чому ви "кваліфікованим фахівцям" пояснюєте, як побудован дах. Фахівці повинні в цьому розбиратися і якщо ви їм розповідаєте, то женіть в шию таких спеців.

13. Відповім зразу обом. У мене є фототека всього, процесу будівництва моєї квартири: що, як, коли, при яких умовах робилось. Тільки в декого коротка пам'ят і думають, що і в мене така. Так що я пояснював , спираючись на фотодокументм,. А мені у відповідь тут пишуть тільки бла-бла-бла. Краще помовчала, а не погружались ще більше в калабаню ......

14. Відповім зразу обом. У мене є фототека всього, процесу будівництва моєї квартири: що, як, коли, при яких умовах робилось. Тільки в декого коротка пам'ят і думають, що і в мене така. Так що я пояснював , спираючись на фотодокументм,. А мені у відповідь тут пишуть тільки бла-бла-бла. Краще помовчали б, а не погружались ще більше в калабаню ......

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. Plastunka N

Plastunka N Well-Known Member

я знаю ;) я Вас за почерком впізнала...

16. Plastunka N

Plastunka N Well-Known Member

Коли у забудовника все буде "ок" - відпаде потреба в таких ботах та "адвокатах". А бот - розважлива жінка, де ж ще так легко гроші заробиш? Тож, чим більше проблем у Ріела - тим довше він їх годуватиме.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. MrjanaLylka

Впевнена, що у забудовника все ок

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. MrjanaLylka

Бачили ми вашу фототеку, дуже спірні ваші фото. Як так дивно вийшло, у всіх мешканців цілого будинку питань до забудовника немає, а у вас - кінець світу з ваших слів?

• Тупо Тупо x 1
  19. MrjanaLylka

який сам спеціаліст, таких і знайшов)

• Тупо Тупо x 1
  20. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

та думаю ніхто не захоче такому занудному замовнику ніяку роботу робити, тим паче кваліфіковані фахівці

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)