Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Підлию ще масло у вогонь. Хто вже в курсі, що ЖК Велика Британія скоро вже відійде на задній план в плані фінансування і завершення? Ріел відкриває новий лохотрон на вул. Б. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО на території колишнього заводу Алмазінструмент, до того завод Бачинських. Це історична пам'ятка. Може вийти як садибою Ярославенка. Знесуть, а потім знову будуть суди роками, а хтось вкладеться і буде терпіти.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Знову я задаю те ж питання, який вам задавали вже напевно сотня людей. Чому тільки один ви не прийняли? А всi прийняли. Якщо все так жахливо, ніхто б не прийняв.

• Подобається Подобається x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Zinochka

Знову ваші припущення.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. lookup

lookup Well-Known Member

Хоч питання і не мені, але відповідь проста - наші люди звикли жерти то гівно яке їм продають за гроші, переважно великі. Люди себе не поважають і готові цілувати ноги забудовнику лише за сам факт готової квартири. Якість обєкту їх не цікавить, як і якість життя. Навіть взяти продукти харчування - дуже часто можна знайти імпортні товари, дешевші за наші. Якість відповідно краща в імпортних. Ну але люди купляють. Їх все влаштовує. То чому б і не продавати?

• Тупо Тупо x 3
  5. Тому, що я вкладав гроші в квартиру, яка має бути побудована відповідно до державних будівельних норм. Ріел не дотримався цих норм, а в деяких випадках їх грубо порушив. Тому до приведення того, в що я вклав гроші, до вимог чинних ДБН я його приймати не буду.
    Згідно домовленості з Ріел про досудове вирішення спору, я шукаю субпідрядників, які погодяться виправити брак, допущениий забудовником. Дах вже всі, кого я знайшов, відмовились переробляти. Зараз одна фірма готує пропозиції по терасі. Якщо Ріел їх не прийме - йдемо в суд. Жити в мене є де, на відміну від тих, хто погодився прийняти квартири в такому стані.
    І до речі, передайте там, що я все надіюсь отримати письмову відповідь на свого листа від Ріелпогранбуду.

Останнє редагування: 6 жов 2018
    • Тупо Тупо x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Plastunka N

Plastunka N Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  7. Zinochka

Що за маячня.

• Тупо Тупо x 1
  8. Zinochka

Дерева хоч фруктові?

• Тупо Тупо x 2
  9. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Давненько вас не чутно, як там справи за бугром? скучили за батьківщиною? Ще не продали свою квартиру? Бо ви ж знаєте один в полі не воїн. А те що починають будувати новий об'єкт, як на мене чудова новина, грошики і нам перепадуть, може пришвидшаться тоді.

• Тупо Тупо x 2
  10. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

звичайно ж ви не інвестор, то ми і так знаємо, а я інвестор, позаздріть собі тихенько

• Тупо Тупо x 1
  11. kalinaganna

kalinaganna Well-Known Member

ой цікаво почитати про новий об'єкт, не знайшла на сайті Ріелу нічого такого

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  12. Тутечки я, у Львові. Закінчую будувати будинок на березі водосховища.
    Для безграмотних: справжні громадяни України слово Батьківщина пишуть з великої букви, зрадо@@би і співробітники Ріел з маленької. Ось і весь сказ про ваше нутро.
    А грошики від нового обєкту ті, хто вклався в ЖК ВБ, побачать, як я свої вуха - у дзеркалі. Вам щось перепаде з панського столу, можливо.

13. kalinaganna

kalinaganna Well-Known Member

дуже гірко мені, що не знаєте, що назви країн, тим паче власної пишуть з великої літери, саме через вас таких грамотіїв в країні бардак. Не маю ніякого бажання вести з вами тут дискусію щодо своїх думок

Останнє редагування: 6 жов 2018
  14. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

за вашими словами у нас в країні все г-но, то що ви тут забули? "чемодан, вокзал, ..." вперед і з піснею. А про те що ви не інвестор ВБ всі давно знають, вам просто кайфово походити по форуму гівнеця покидати, компенсуєте свої вади. Такі як ви зазвичай такі всі з себе на форумах борзі, а в житті лупоглазі тихоні і терпіли по життю.

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Вау! Розшевелили ми це кубло за останні дні. В бій кинуті всі старі боти, типу інвестори 5 черги. Скоро вони, правда, стануть інвесторами 6 черги, а потім переїдуть на завод Алмазінструментів і будуть бити себе кулаком в груди, що вони вклались в цей об'єкт ще за царя Гороха.
    А опитування гарно відображає настрої справжніх інвесторів ЖК ВБ. І всі спроби заткнути рота дописувачам приречені на провал. Халтурщикам не місце на ринку житлового будівництва.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. lookup

lookup Well-Known Member

Рієлоботи вийшли у неробочий день, ставка х2. Он як завзято на брудершафт і статуси луплять (знаю що у зіночки пригорало з цього приводу вже давно) і захищають бізнес свого рабовласника, і відверто гавкають як песики. Мабуть хтось звернув увагу і сказав ай-яй-яй ))

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. lookup

lookup Well-Known Member

Погоджуюсь, бо варіанти 2. Або це свідомий фарс і окозамилювання для більшої довіри від потенційних відвідувачів форуму, або це до психіатра треба. Бо є такі люди в Україні, які можуть свідомо брехати і казати що вони чимось володіють. Але схиляюсь до варіанту що їм просто наказали під таким соусом вести дискусію на форумі. В житті у них хіба намет одномісний є. А от Ваня не сильно розпинається про те що він інвестор, та й взагалі у такого жирного котика мабуть є хазяїн, тому місце на батареї йому забезпечене :dance3:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. prius

prius Well-Known Member

Ну поки що чувачок терпіла це ти, за мої слова не розписуйся , якщо не покажеш мої слова що в країні все гімно то будеш кастрований базікало, ну і так само можу тобі сказати чемодан вокзал електричка село, і ще як хочеш то можеш мене зустріти і получити поміж очі так що зіроньки побачиш, але ти сцикло і будеш мене оминати десятою дорогою

19. prius

prius Well-Known Member

Ви не інвестор ви лох який віддав гроші і думкою багатіє

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Баян Баян x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

Ось на це
    A3BAF0E0-A32A-42F8-BECA-9848298848C3.png Три тупих ТП поставили тупо , про що з ними можна говорити

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)