Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. На комплекс з 270' квартир, який займає квартал, обмежений 4'вулицями (~ 250х150 м)з вбудованими комерційними приміщеннями, 4-х рівневим гаражом, відкритим басейном на 4 поверсі, приватними терасами на даху 6 і 13 поверхах, загальним фітнес залом, дитячою кімнатою, загальною котельною на 113 поверсі, опаленням-охолодженням місць загального користування потрібно було 1,5-2 роки. Перші жильці в'їхали через півтора, а інші по мірі готовності квартир. Квартири під ключ - готові ванні і умебльовані кухні з вбудованою технікою.

• Подобається Подобається x 2
  2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Строительство же Trump Tower Tampa во Флориде было приостановлено из-за слишком большого спроса на площади, ввиду чего первоначальная цена была сильно завышена.

В 2007 году Трамп потребовал убрать своё имя из проекта, а когда девелоперы отказались, Дональд подал иск в суд за незаконное использование своего имени.

Спустя три года стройка и вовсе остановилась, в результате чего многие покупатели, вложившие в проект от $700 000 до $1 миллиона, смогли получить только половину инвестированных в небоскрёб денег. Несколько позднее обиженные вкладчики подали на компанию Дональда Трампа в суд.ttps://life.ru/t/дом/882842/dom_diadi_trampa_moskva_i_drughiie_skandalnyie_stroiki_kandidata_v_priezidienty_ss

Останнє редагування: 5 вер 2018
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Zinochka

О, боти активізувалися, пишуть все, що завгодно. Особливо про те, як де -то добре жити. І у Трампа інвестори втратили мільйони. Так що, ваші статейки ні про що. Я вам можу нарити стільки інформації, про те як будують в Європі або Америці, втомитеся читати.

• Креативно Креативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Zinochka

Сказав головний бот

• Тупо Тупо x 1
  5. Zinochka

Так купіть собі вже цю квартиру в цьому будинку, з вбудованими меблями, відкритим бассеином на 4 поверсі, і ПРИВАТНОЮ ТЕРАСОЙ на даху)
    і зваліть туди.

• ... ... x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

А Ваня у відпустці чи вже звільнився?

• Подобається Подобається x 1
  7. Zinochka

Швидше ставте свої тупі значки, дістали.
    Жерсть. І Ви говорите, що ви інвестор Британії? Окрім Вані, є інтереси? Краще взагалі нічого не пишіть.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Tushusk

Tushusk Member

О боже, краще би найняли більше працівників на будову, а не займались піаром в інтернеті, невже ви думаєте, що я, як інвестор, звернусь ще коли не будь до ріел?
    Термін ви вказували в контракті, не я, які взагалі претензії можуть бути до інвесторів, які вимагають дотримуватись контракта?
    Я теж міг взяти розтермінування і під кінець оплати написали лист на мейл в Ріел, мол - я не можу заплатити в даний період, бо в сусіда корова хворіє.
    Не треба тут ля-ля. Йдіть на стройку та допомагайте своїм міньонам, які після обіда зазвичай пяні.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. lookup

lookup Well-Known Member

Розумію що якби зіночка мала там свою долю в тому бізнесі, то ще можна було б пробачити таке відбілювання забудовника. А так, я навіть сумніваюсь що їй офіційно платять зарплатню. Рієл мабуть економить на всьому і дає в конверті

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. prius

prius Well-Known Member

ТП все що могла нарити на кацапских сайтах, я тобі тп не з інтернета писав а розповів те що бачив на свої очі

11. Zinochka

Ви очі розплющте, де в моїх коментах ви побачили піар, або вибілювання забудовника. Я вже тисячу разів сказала, що я інвестувала в 5 чергу. Мене просто дратують ці боты-де...лы. Де ви в їх писанині побачили інформацію, що відноситься до термінів забудови. Якщо ви, яку небудь iнфу, яка відноситься до будівництва, побачили у lookup або prius, вiтаю, ви один з них.

• Тупо Тупо x 1
  12. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Ох яка конструктивна бесіда, навіщо все це на форумі про будівництво? Чого напали на дівчину? чи жінку, вибачайте не в курсі... Просто можливо вам неподобається, що їїдумки відрізняються від ваших. Так то її право.

13. kalinaganna

kalinaganna Well-Known Member

Задовбали розборками хто тут хто, яка кому різниця? Від цього, що, будинки швидше збудують?

14. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

Народ із першого буднку - чи вже підключений у кого інтернет?

15. Я бачу на різних гілках (чергах) ЖК Велика Британія у багатьох наступає прозріння щодо реального стану речей в компанії Ріел. На жаль, мої старі прогнози про збільшення термінів затримки справджуються. Інформаці, що постачальник віконних систем відмовився від співробітництва з Ріел, досить тривожна для останніх черг, особливо 6 черги. Починається ланцюгова реакція: забудовник будує неякісні об'єкти і ще із прогресуючою затримкою, а інвестор, бачить це і все менше вкладає грошей в об'єкти забудовника. Наступить такий момент, що у забудовника може не вистачити коштів завершити все почате. Ріел поступає як банк при іпотечному кредитування - перше забирає свій відсоток, а потім виділяє кошти на будівництво. Додаються і майбутні вибори. Потрібно ж покласти яйця в різні кошики. Хто зна як доля складеться. А прибутками ділитись не хочеться. Краще ще раз роздіти інвестора, знизивши якість матеріалів, робіт, незаплативши вчасно підрядникам і затягнувши терміни здачі.
    Зустріч з менеджерами - пуста трата часу. Керівництво/власники всіляко уникають зустрічей ( із забудовниками із власного досвіду). Тому раджу всім гуртуватись і вимагати зустрічі з Мельниками, бажано з обома одночасно з підписанням юридично зобов'язуючого протоколу. Можливо прийдеться йти на якісь радикальні кроки для організації зустрічі, а то керівники дуже зайняті і весь час в “поїздках або на турнірах“. Почитайте їх фейсбук.
    Терпіння, настирності всім і тримайтесь разом і все вийде

• Подобається Подобається x 4
    • Тупо Тупо x 2
  16. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Не перебільшуйте. Офіс забудовника завжди відкритий для нас, он 4-та черга за день зібрались і поїхали до нього і їм одразу назначили дату застрічі із керівництвом. Доречі, якщо хто не в курсі Збори відбудуться 24 вересня для інвесторів 3-4 черги.

• Баян Баян x 1
  17. prius

prius Well-Known Member

Ще одна ТП бот ріеловський тут розгулявся

• Тупо Тупо x 1
  18. Zinochka

а Ви де...л, теж вирішили прогулятися по форуму, і вставити свої п'ять копійок не по темі. І обов'язково образити жінку. Гірше не придумаєш.

• Тупо Тупо x 1
  19. Zinochka

А ви праві. Деякі перебільшують, як завжди. Ніхто ще не прибігав до радикальних заходiв, для зустрічі із забудовником. Риел і так зустрічається з інвесторами усіх будинків. Я читала про Америку, Львівський квартал у Київі. За інші будинки не знаю, на форумах інформацію не знайшла.

20. prius

prius Well-Known Member

Дійсно ТП сама справжня

• Не подобається Не подобається x 1
а де твій аватар? :)