Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Здається, окрім вас, тут жертв немає.

• Тупо Тупо x 1
  2. Zinochka

Усі вже побачили, хто є хто.

• Тупо Тупо x 1
  3. Тут я з вами повністю згідний - зразу видно хто вклав власні кошти, а хто на зарплаті у забудовника

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

сприймайте це як вам заманеться, і думайте що ляпаєте наступного разу. Розмова закрита.

• Тупо Тупо x 1
  5. IvanShym

та ніхто не лається, дістав вже. Раніше хоч на форумі був якийсь конструктив, а зараз одні скиглення від терпіли як у нього все погано. Всім вже набридло. Звичайно, проблем вистачає на будівництві, але всі шукають шляхи їх вирішення, а не страждають " тут як усе погано, Зіночко заплатіть мені за ремонт". Це ж треба таке придумати.

• Тупо Тупо x 1
  6. Ну конструктивний ви наш назвіть ті конструктиви , які були на форумі? Може ви маєте на увазі панегірики забудовнику? Тоді за що?
    Наступне. Набридло? Кому? Вам і ще декільком дамочкам? Так вибачте, ви разом з ними одна тисячна від тих , хто вклався в ЖК.
    На відміну від вас я не терпіла, а вимагаюдотримання вимог договору. Миром не вийшло, йдемо у суд.
    Зіночка так турбується про інших чужим коштом і захищає Ріел, так хай оплатить замість Ріелу усунення недоліків, а не перекладує це на інвесторів 1 черги. Якщо я уступлю, то усувати брак прийдеться коштом ОСББ, а це з кожної квартири десь під ,2500 грн.
    Доречі, можете долучитись до Зіночки і вдвох профінансувати ремонт.

7. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

А якщо я вклав не власні кошти, а батьки подарували, то всьоо???... зрада!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Zinochka

Ви той ще стрілочник . Тут винуватих немає. Досить звинувачувати інших у своїх бідах. Йдіть вже і вирішіть свої проблеми. Ви готові, чи тільки можем пальцями по клавіатурі стукати?

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Я їх і вирішую і показую всім, як забудовник ставиться до своїх замовників і який продукт видає на виході.

10. Zinochka

Може ви і вирішуєте свої проблеми, ключове слово СВОЇ. І показуєте усім свою мокру плитку. І при цьому поводитеся на форумі, як редиска.

• Тупо Тупо x 1
  11. Так, я вирішую свої проблеми, а через вирішення своїх проблем опосередковано вплинув на те, що друга черга вже немає тих проблем з огорожею. Надіюсь з водовідведенням з терас теж.
    А що доброго зробили ви і вам подібні, які всіма силами захищають забудовника, стимулюючи його і дальше гнати халтури. І хто тут “редиска“

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Zinochka

Це дуже добре, що ви про інших думаєте, і добро робите. Усі мають бути вам вдячні.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. IvanShym

100%, усе ви неформат, заробляти не вмієте, злидень і бот))) Вам нема за що дякувати, на відміну від нашого "вменестелятіче". )))
    PS Не приймате близько до серця, гарний настрій просто.

• Тупо Тупо x 1
  14. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ну не смішіть, прямо через вас змінили проект і взагалі краще будувати стали, не багато на себе берете? Корона не тисне?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ой насмішили :))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  16. На сцені все тіж клоуни - Бувалий(Моргунов), Балбес (Нікулін) і Трус(Віцин)
    Хто є хто - розбирайтесь між собою самі.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. Zinochka

І - Консультант( Хомчин)

Останнє редагування: 15 сер 2018
    • Тупо Тупо x 1
  18. lookup

lookup Well-Known Member

Зіночка така примітивна, так вже глорить за свій ріел і не соромно їй. Цікаво чи вони всі в одному офісі працюють, ото там кодло тоді, і каблук ваня в додачу

• Баян Баян x 1
  19. Volodymyr Lviv

Volodymyr Lviv New Member

Доброго дня.
    Роздумую над придбанням квартири на останніх поверхах ЖК "Ренуар". Підкажіть, будь ласка, хто вже живе на 10-11 поверхах, чи достатній тиск води, для того щоб працювала пральна машина, газова колонка. Чи встановлені в ваших секціях водяні насоси?

20. sofia s

sofia s Active Member

а де твій аватар? :)