Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Desertflower

Desertflower миється в бані

Враження лише погані, порявняно з О компании вони значно гірші...

2. Sofatv

Sofatv Well-Known Member

У вас дуже індивфдуальний випадок, все що можна собі уявити вилізло у вас в квартирі, як пороблено, до церкви сходіть, чи до бабки, не знаю у що ви там вірите.

• Подобається Подобається x 1
  3. Я більш ніж впевнений, що я вдвічі старший за вас і то знаю, якяку смислову нагрузку несе слово спам. Де ви побачили в моїх постах рекламу. І я давно вже не пишу на різних гілках, хіба хтось просить поради. І останнє - це public forum. Тут всі мають рівні права на дописи. Немає тут якихось рівніших за інших, навіть якщо ви співробітник компанії-забудовника.
    Щодо спонукання. Огорожу поміняв, але тільки у мене і у сусідки (у нас спарена тераса). Інші промовчали, залишились із старою конструкцією огорожі. В наступних чергах вже навіть не намагались встановлювати подібну огорожу. Перголи встановили перед утеплегням терас. Не знаю нічого про гідроізоляцію і водовідведення з терас в інших чергах. Можливо теж виправили, але ви цього не можете проконтролювати, тому що вас не пускають на огляд ходу будівництва. Значить Ріелу є що приховувати від інвесторів.
    Мені ні, а от вам не прийдеться вже проходити мій шлях.

• Не подобається Не подобається x 1
  4. Не у мене вилізло. Таке у всіх , у кого є тераси у першій черзі. Просто решта проковтнула і змирилась. Ви ж не знаєте що у вас вилізе при прийомі квартири або через певний час?

• Баян Баян x 1
  5. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Як не зайду на форум, всюди МК зі своєю огорожею. Так пофарбуйте ви її вже. Скільки можна.

• Тупо Тупо x 1
  6. Як не зайду на форум, кругом Зіночка. З грудня не може розібратись у що вона інвестувала гроші і чи інвестувала взагалі, а не відробляє зарплату. Написала аж 134 дописи і майже всі мимо:.позитивних відгуків на дописи всього 28, зате негативних - 62.
    Міняйте імідж. При сьогоднішньому можна і з роботи вилетіти.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Баян Баян x 1
  7. kalinaganna

kalinaganna Well-Known Member

Ого ви і відгуки рахуєте, коли ви встигаєте? А то і добре, що більше негативних - тому що правду мало хто полюбляє, простіше поставити дислайк, чим подивитись правді у вічі

8. Zinochka

А ви вже вирішили, в якому стилі зробите ремонт у своїй новій квартирі? Якого кольору буде ваша огорожа? Або ще років 10 будете фотографувати, як вона іржею покривається?

• Тупо Тупо x 1
  9. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

з язика зняли, також хотів про це написати. Так ні, він дочекається щоб все там заїржавіло, тоді можна буде жалітись, а так, пофарбує, все буде добре, про що тоді на форумі писати, будинок же здали, головна тема для бідкування закрита

• Тупо Тупо x 1
  10. Здається, я знов дав важливу інформацію. Два боти Ріелу, зареєстровані в один день (12 жовтня 2017), різко оживились. Знову скачуть по гілках форуму і хвалять Ріел.
    Для того, щоб побачити статисту, не потрібно рахувати повідомлення.
    Зіночка, дякую за визнання. Це ж треба було мати терпіння причитати всі мої дописи тут і під кожним поставити неподобається. І так 108 раз.
    Оскільки ви так захищаєте забудовника, краще порадьте йому зробити всі згідно ДБН, включно з антикорозійною обробкою металевих конструкцій. Я не вимагаю якихось привілеїв. Nothing personal, just follow the rules.

Останнє редагування: 9 чер 2018
  11. Zinochka

Ви собі ну дуже льстите, якщо вирішили, що я все це читала. Може до вас дійде, що ця статистика не має значення)))) це зайняло у мене дві хвилини, і це тільки на одній гілці))) І де ви в цьому побачили захист Ріел мені взагалі не зрозуміло. Ви вже не знаєте що придумати)))) P.S. Ця "важлива" інформація важлива тільки для вас. Навіть смішно, як ви собою захоплюєтеся))))))

12. Ще раз дякую. Але я не публічна людина і шанувальниці мені не потрібні. І якщо чесно, мені наплювати на те , що про мене ви думаєте. Я тут пишу для людей, які вміють думати і зможуть з користю для себе використати інформацію, яку я тут подаю.

• Баян Баян x 1
  13. IMG_20180613_114937.jpg IMG_20180613_123851.jpg IMG_20180613_130537.jpg Ось як виглядає те, що тут настирно пропонували зробити мені: “Візьми і зроби сам“. Дехто бере і робить. Що з цього виходить гарно видно на світлинах. Наші люди можуть спохабитисамий найкращий задум, а Ріел тупо цьому потакає. Тільки б купляли метри. Нам тут не жити. Наразі ЖК “Семицвіт“ виглядає на порядок кращим ЖК. Цікаво, яке ще розчарування чекає на мене особисто і на всіх інвесторів Ріел

14. Vladshvets

Vladshvets Member

Кажуть, новий "Семицвіт" будується на Кульпарківській, вас там вже зачекалися.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  15. З поверненням. З ве
    З поверненням. Що сталось? З вересня 2017 не було чутно. Ніяк отримав нове партійне завдання.
    Дякую за пораду, але я ще тут не закінчив. Все чекаю коли ж ріел наважиться передати мені квартиру, вірніше ліквідує всі недоліки свого товару, який не відповідає заявленим при покупці параметрам. Для прикладу, хоча б цей. Сходова клітка 4 під'їзду 6 поверх. Протікання покрівлі даху. Як результат - грибок у всій красі.

Вкладення:

16. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Не треба скігліти, набридло вже. А якщо серйозно, то у вас же вже є осбб, встановіть норми, які забороняють змінювати фасад, чи прийдіть до єдиного однакового варіанту скління балконів та встановлення кондиціонерів.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  17. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

Прямо новий Шерлок, за всіма услідити встигаєте, то ідіть нерви псуйте сусідам, що не так насклили і псують вам естетику, тут вас жаліти нікому вже.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  18. Фу, яка дешева група підтримки. Як тільки щось, зразу переходимо на особистосні образи. За що вам гроші платять? Не діє це на мене. Мені квартиру не осбб передає, а Ріел. Доречі, ОСББ ще теж не приймало будинок на баланс.

19. lookup

lookup Well-Known Member

Люблю почитати як боти рієлу влаштовують тут "переписку задоволених інвесторів" (в сусідніх темах-клонах) , тощо. Саме прикре в цьому всьому, це навіть не Ріел, який робить собі бізнес, а оці п'ятикопієчні боти, які навіть не можуть усвідомити свою нікчемність. І якщо забудовник має з цього всього фінансову вигоду, та, теоретично, завтра може почати займатись чимось іншим, наприклад вирощуванням кукурудзи, то оці нікчемні боти не варті нічого. Це простий шлак, який сидить у відділі продажу і підбирає копійки, це гієни, трутні, яким перепадають крихти. Більшість покупців квартир заробляють гроші розумовою та фізичною працею, а менеджери з продажу - балаканиною. Це звичайнісінькі допотопні щури, на рівні ріелторів, одноразові прокладки, які, підлизуючи своєму керівництву, і надалі стримують розвиток країни

Йшли би десь працювати та економіку піднімати. Але вони цього не вміють. Це - трутні, які не вміють працювати та є інтелектуально обмеженими. В деяких випадках є юридично підкованими, але знову ж таки лише з метою збагачення своїх хазяїв

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)