Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Може як - то без суду можна домовитися, знайти компроміс. Суд, це ж така тяганина, ще й збори судові платити треба. І може розтягнуться на роки.

2. Sofatv

Sofatv Well-Known Member

Цікавить таке питання: чи варто робити капітальний ремонт у квартирі в новому будинку, відразу після його здачі під заселення? Або ж почекати 2-3 роки, поки будинок "сяде", і вже тоді займатися ремонтом.

3. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

мені розповідали, що краще почекати, але по ідеї зараз нормальні забудовники роблять все по правильним технологіям і тому будинок може і сяде, але буде не відчутно для квартири

• Тупо Тупо x 1
  4. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

Так, зараз всі ці монолітно-каркасні технології - робити можна відразу. Хоча для більшості це питання навіть не стоїть - народ так хоче в'їхати скоріше в новопридбане житло, що роблять ремонт якомога швидше, не боячись тріщин або ще чого - років п'ять простоїть, а потім дивишся, можна і поміняти дизайн.

• Тупо Тупо x 1
  5. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

якщо є можливість можна не поспішати і почекати (це скоріше що б потім найдовше не слухати перфоратори) а можна і відразу приступати - зараз всі будинки роблять нормально. сильно великих усадок не буде.

6. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

Чесно кажучи, ще жодного разу вживу не бачив людини, у якої в квартирі в новобудові доводилося ось прям переробляти ремонт - по-моєму зараз такі технології будівництва (якщо, звичайно, мова не йде про порушення норм або помилок в розрахунках), що усадка непомітна людському оку. Всі без винятку мої друзі / знайомі / колеги робили ремонти відразу після отримання ключів - і ні в кого ще проблем з цим не виникло.

7. Тема форуму: «Новобудови від Ріел. Які враження?».
    Все гірші і гірші. Як відомо, 1 черга була здана в кінці листопада 2018, але проблеми присутні і не вирішуються і до сьогодні.

26.04.2018 відвідав Шевченка 17 і заміряв вологість старого протікання на сходовій 6 поверху секції Г. (Писав про це в попередніх постах). Незважаючи на те, що настилили додатковий шар руберойду і 20 днів була чудесна сонячна погода, замір вологості перевершив всі очікування. Невелика гроза у вівторок спричинила промокання стін. Замір показав — 95 - 99% вологості.
    Нерозумію, що Ріел намагається доказати. Всі спроби пояснити де тече несприймаються. Готовий навіть надати допомогу камерою-ендоскопом, якщо Ріел настільки бідний, що не може орендувати чи купити.
    І традиційно, тераса з уже переробленим кріпленням огорожі.

Вкладення:

• Не подобається Не подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Markyslv

Markyslv Well-Known Member

Таке враження що інші ті що купляють читають ваші пости і купляють. Ріел це швидше за все гнилий помідор. От ти купиш в магазині гнилий помідор по тобі подобається місце магазину? Ні. Тут самі інвестори винні ріел вже років 5 затримує і халтурить. Наступним після вас буде Америка потім ще щось. Якщо тече дах то його повністю треба переробляти там ж стяжка є ухильна плюс 2 чи 3 шари рубероіду. Дивно то все. Може хотів не дотримувались або проблема у воронках, є ще як підходить рубероід до парапетів та коминів.

9. IvanShym

Якщо мовити про враження, то наразі напевне мені по житті везе, бо відношусь до усього легше і коли вкладався в квартиру то не очікував, що мені пободують палац, та і знав про затримки і був до цього готовий, головне щоб здали, а навідміну від багатьох інших забудовників Ріел всі будинки здає, їх уже чимало та і не має не одної відкритої судової справи, яких у інших безліч (просто про це не офішують, але це не важко перевірити). Тому наразі моє враження позитивне, будинок будується, як товариш Хомчин сказав, спірні моменти з терасами і огорожею на них в наступних будинках змінили на інші варіанти, та і в мене не останній поверх. Єдине що погано, що перегляди відмінили, але як я зрозумів можна домовитись, якщо дуже кортить подивитись.

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. Zinochka

Так, я теж вибрала цього забудовника саме тому, що у нього багато зданих будинків. І один незадоволений інвестор мене не переконає в протилежному. Мій п'ятий будується, і поки все норм.

• Тупо Тупо x 2
  11. Markyslv

Та здає низької якості і плюс мінус3-4 роки почекати від заявлених термінів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Zinochka

Мінус три-чотири роки це щось новеньке.

13. MrjanaLylka

ну відповідайте за свої слова... який це будинок протерміновано на 4 роки? Я про такий не чула

14. Markyslv

Князя Святослава київ чи то брешуть?

• Баян Баян x 1
  15. IvanShym

та не зважайте на нього, це засланий козачок, одразу ж видно з його манери спілкування

16. Markyslv

Точно не зважайте просто написав власну особисту думку. Та то таке. О ваші гроші

17. Zinochka

Що за будинок? Хто будує? аби написати.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  18. MrjanaLylka

що це за жк? я про такий не чула, то щось не з нашої опери, не вигадуйте

19. Markyslv

Князя Святославабудував у Львові ріел і його київські об’єкти. У Києві яка затримка по здачі?

20. Markyslv

О конце 2019 (читайте 2020) в отделе продаж тоже не говорили тем, кто инвестировал в 2016. То цитата звідси ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, Татарская - "Ріел" - Страница 131 - forum.domik.ua тобто чекали в Києві 3 роки на здачу

а де твій аватар? :)