Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Так затримки зі сроками є і в Києві і у Львові, та до чого тут погіршення якості будівництва?

2. MishaMorr

MishaMorr Member

Смішно) Ті 20 хвилин на місяць дуже сильно впливають на графік проведення робіт. Враховуючи, що в цей період будівельники мають обід. Абсурд.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. А хто тепер слідкуватиме за якістю будівництва та дотриманням ДБН, якщо попередній досвід показує, що це те, що найменш цікавить Ріел

• Не подобається Не подобається x 1
  4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

до речi,мені така розсилка не приходила.

5. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

Я також такий лист отримав, такі листи як я зрозумів отримали всі інвестори Ріелу різних ЖК і скрізь заборонили тест-драйви. Можливо на перегляді сталась якась нп?

6. Zinochka

Все може бути. По будівництву ходити небезпечно.

7. По при деякі львівські будівлі ходити більш небезпечно.
    Проблема не в дотриманні техніки безпеки. Якщо її дотримуватись - нічого не станеться. Проблема в тому, що забудовник намагається цим листом прикрити неякісне будівництво і зменшити поширення невдоволення інвесторів від якості будівництва та недотримання заявлених термінів зведення об`єктів.

• Подобається Подобається x 2
  8. Подвійна політика. У Львові листи щастя і турботи про безпеку інвесторів і в той самий час у Києві в ЖК Львівський квартал тест- драйви не порушують ТБ і не затримують процес будівництва:
    «Dgindger↓
    Вчера, 21:51

Не волнуйтесь, товарищи.Вот с другого форума : "Риел прислал график посещения в феврале. 3ий дом тоже есть."
    ."
    Так які ж реальні проблеми на львівських об’єктах Ріел.

• Подобається Подобається x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

а ви звідкіля знаєте?

• Тупо Тупо x 1
  10. MishaMorr

MishaMorr Member

Я теж не отримав

11. Zinochka

Я це з дитинства знаю. У мене в школі був урок з правил техніки безпеки. А ви я дивлюся в школі не вчилися, такі дурні питання задаєте)))

• Тупо Тупо x 2
  12. Zinochka

Це, напевно, для перших двох будинків, вони вже побудовані. І третій, напевно, вже добудували. У листі від Ріел написано про «тест-драйви» на будівельних майданчиках. А якщо будинок добудований, він вже не вважається будівельним майданчиком.

І там вже безпечно.

13. prius

prius Well-Known Member

Вам певно в дитинстві цегла на голову впала ,тому знаєте

14. Zinochka

до того ж, ще й невихований

15. А ви співробітник Ріел? Якщо ні, то незрозуміло, чому ви виступаєте адвокатом Ріел. Цей форум регулярно читають відповідальні особи Ріел. На києвському форумі уже активно заперечують заборону тест-драйвів. Виглядає так, що на львівських теж почали шукати вихід із ситуації, в яку самі себе загнали.

16. Zinochka

Чому відразу "співробітник", я просто припустила ,пославшись на лист від Ріела. Я же не сама це придумала, про будівельний майданчик.

17. Знімаю шляпу перед автором. Так передати відчуття більшості інвесторів Ріел це вистражданий талант:

«Nik-olai4↓
    26 минут назад

(Dgindger писал(а):
    :мне не прислали, т.к. я инвестор 6 дома. А регестрируются здесь именно для обмена информации. Все очень бурно обсуждали рассылку , именно об отмене просмотров(смотрите выше).По-моему , информация о том , что просмотры будут, вполне уместно.А если вам прислали, выложите письмо , мы все посмотрим кто вы и для чего здесь зарегестрировались. И кстати, другой форум /google.com ветка нашего ЛК.)

Прекратите уже свои попытки персонализации каждого, кто имеет хоть какие то претензии к застройщику. За последний месяц уже 3й ваш подобный пост (это когда я начал его активно читать, попыток может и больше было). С какого перепугу, ув. адвокат риэла, кто-то вам должен мейл показывать, или вообще говорить инвестор он или нет. Может вам еще имя, фамилию и ном. телефона написать? Это открытый форум. И здесь есть многие и неинвестора, которые могут узнать что-то «новенькое» о застройщике и сообщить всем.
    А если же это недоброжелатели, или конкуренты грязь льют, так надежный застройщик (тот у которого нету проблем со сдачей домов) таких не боится. Ведь если по факту все документы в норме, судов нет, все время правдивые новости из ОП, прогресс стройки хороший, дома сдаются без задержек и т.д., то никакие потуги конкурентов очернить репутацию риэла не увенчаются успехом, ведь все можно проверить

Другое же дело когда проблемный застройщик... тут уже нужно подключать ботов из ОП (ну или «диванных адвокатов») которые будут с ейфорией расхваливать сомнительного рода заслуги застройщика, как например получение техпаспорта, или установку лифтов и входных дверей в другом ЖК в другом конце страны.

(Dgindger писал(а):
    Хорошие новости в ЖК Моне ! Во второй очереди начали устанавливать лифты и входные двери!А в доме третьей очереди, залили фундамент.)

Которые будут максимально преуменьшать проблемы застройщика: "всего 1 год задержки, а уже конец света", сейчас у всех так (это уже лично ваши слова Dginger). Которые будут отвечать всем недовольным: "хватит уже сопли распускать на форуме". И которые вконце-концов будут переходить на личности и пытаться показать что все недовольные на форуме - это конкуренты и тому подобные нехорошие личности.
    А на самом деле нехороший пока только застройщика. Из-за задержки в год, я переплачу почти $4 000 живя на сьемной квартире. Я бы лучше на эти деньги новую технику в свою кв купил. Дак нет же, связался с риэлом...»

Оригінал:ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, Татарская - "Ріел" - Страница 109 - forum.domik.ua

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Zinochka

І справді, страждалець якийсь написав цей пост.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Процитую ще раз для вас автора посту в перекладі ( на всяк випадок, може у вас з російською проблеми):
    «Які будуть відповідати всім незадоволеним: "вистачить вже соплі розпускати на форумі". І які вкінці-кінців будуть переходити на особистості і намагатися показати що всі незадоволені на форумі - це конкуренти і тому подібні негативні особистості.»

• Подобається Подобається x 3
  20. vovakrab

vovakrab Member

Ну вже дістала!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)