Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А був толк від вашого контролю?

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. Чому був? Він і зараз діє на інших чергах. А якщо б я не проконтролював, то мені водовідведення тераси зробили б через спальню і в ліпили б 4 колони посеред кухні і вітальні. Надіюсь, що таке огородження терас вже не буде в інших чергах. Та і інші факти теж є, але вони описані. І головне всі побачили що це за забудовник в дійсності, а то халтуру ще б довго гнав.

• Подобається Подобається x 3
  3. Zinochka

Так, значить, в моєму п'ятому будиночку все буде відмінно, і це все завдяки вам.

4. Після останнього листа Ріел інвесторам про доступ на об’єкти, я б вже так не був оптимістично налаштований. Тепер Ріел пропонує вам забирати те, що в нього вийде, як в тій пісні: «я тебя слєпіла із того шо било».

• Смішно Смішно x 1
  5. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Так затримки зі сроками є і в Києві і у Львові, та до чого тут погіршення якості будівництва?

6. MishaMorr

MishaMorr Member

Смішно) Ті 20 хвилин на місяць дуже сильно впливають на графік проведення робіт. Враховуючи, що в цей період будівельники мають обід. Абсурд.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. А хто тепер слідкуватиме за якістю будівництва та дотриманням ДБН, якщо попередній досвід показує, що це те, що найменш цікавить Ріел

8. Zinochka

до речi,мені така розсилка не приходила.

9. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

Я також такий лист отримав, такі листи як я зрозумів отримали всі інвестори Ріелу різних ЖК і скрізь заборонили тест-драйви. Можливо на перегляді сталась якась нп?

10. Zinochka

Все може бути. По будівництву ходити небезпечно.

11. По при деякі львівські будівлі ходити більш небезпечно.
    Проблема не в дотриманні техніки безпеки. Якщо її дотримуватись - нічого не станеться. Проблема в тому, що забудовник намагається цим листом прикрити неякісне будівництво і зменшити поширення невдоволення інвесторів від якості будівництва та недотримання заявлених термінів зведення об`єктів.

• Подобається Подобається x 2
  12. Подвійна політика. У Львові листи щастя і турботи про безпеку інвесторів і в той самий час у Києві в ЖК Львівський квартал тест- драйви не порушують ТБ і не затримують процес будівництва:
    «Dgindger↓
    Вчера, 21:51

Не волнуйтесь, товарищи.Вот с другого форума : "Риел прислал график посещения в феврале. 3ий дом тоже есть."
    ."
    Так які ж реальні проблеми на львівських об’єктах Ріел.

• Подобається Подобається x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

а ви звідкіля знаєте?

• Тупо Тупо x 1
  14. MishaMorr

MishaMorr Member

Я теж не отримав

15. Zinochka

Я це з дитинства знаю. У мене в школі був урок з правил техніки безпеки. А ви я дивлюся в школі не вчилися, такі дурні питання задаєте)))

• Тупо Тупо x 2
  16. Zinochka

Це, напевно, для перших двох будинків, вони вже побудовані. І третій, напевно, вже добудували. У листі від Ріел написано про «тест-драйви» на будівельних майданчиках. А якщо будинок добудований, він вже не вважається будівельним майданчиком.

І там вже безпечно.

17. prius

prius Well-Known Member

Вам певно в дитинстві цегла на голову впала ,тому знаєте

• Подобається Подобається x 1
  18. Zinochka

до того ж, ще й невихований

19. А ви співробітник Ріел? Якщо ні, то незрозуміло, чому ви виступаєте адвокатом Ріел. Цей форум регулярно читають відповідальні особи Ріел. На києвському форумі уже активно заперечують заборону тест-драйвів. Виглядає так, що на львівських теж почали шукати вихід із ситуації, в яку самі себе загнали.

20. Zinochka

Чому відразу "співробітник", я просто припустила ,пославшись на лист від Ріела. Я же не сама це придумала, про будівельний майданчик.

а де твій аватар? :)