Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. snakeman

snakeman New Member

Про те як РІЕЛ дбає про своїх клієнтів думаю зможе розповісти будь-який власник ЖК Ренуар. Більшість сусідів, і я в тому числі, повелись на бренд солідної здавалось корпорації з великим досвідом за плечима. Допускаю, що раніше РІЕЛ більш відповідально ставився до своїх обовязків, але наразі з таким сервісом (а шило в мішку не сховаєш, якби РІЕЛ не чистив неугодні коментарі на форумах) та при суттєвій конкуренції їх неодмінно чекатиме спад попиту і необхідність демпінгувати ціни...
    А взагалі в нас, мешканців Ренуару, зараз свято - нарешті збулись наші мрії і кілька днів тому нам запустили Ліфти!!!. Будинок був зданий влітку минулого року, так, між іншим.
    Для тих кому "повезло" придбати квартиру у РІЕЛ я б порадив кооперуватись з сусідами та створювати ОСББ і якшайшвидше відвязуватись від РІЕЛ-Сервісу (який вам нав'яжуть в ранзі управителя будинку).
    А також ні в якому разі не звязуватись з Студією Ремонту РІЕЛ - ризикуєте потратити багато часу (іноді доводиться чекати кілька місяців після підписання контракту, поки їхня бригада нарешті завітає у вашу квартиру), а також дуже ймовірно що прийдеться доробляти\переробляти як це сталось в багатьох сусідів із ЖК ренуар, втому числі і зі мною (а я замовляв лише розведення сантехніки)

• Тупо Тупо x 1
  2. ЩЕ РАЗ! РІШЕННЯ КУПИТИ КВАРТИРУ У РІЕЛ - НАЙБІЛЬША ПОМИЛКА В ЖИТТІ В ОСТАННІ РОКИ.

Перш ніж зв’язуватись з РІЕЛ - добре ПОДУМАЙТЕ, чи потрібен вам той геморой, який на вас чекає.

Інвестор ЖК Велика Британія, 1 черга, секція Г

• Не подобається Не подобається x 1
  3. MarynaPV

MarynaPV New Member

Доброго вечора!
    Порадьте, будь ласка, чи варто брати квартиру у забудовника Квітка на Буйка,27....буду вдячна за відповіді:)

4. Найкраще, пошукайте відгуки про вже здані цим забудовником об’єкти від власників. Краще них ніхто вам не порадить

5. MarynaPV

MarynaPV New Member

Та я от і надіялась може тут є хтось, хто купляв вже в цього забудовника квартири, загалом нічого не можу знайти :sad:

6. Деколи випадок допомагає зрозуміти, що відбувається, або рукописи не горять. Натиснув не ту сторінку і попав в серпень 2013 року. І що я там побачив - сьогодення: ЖК Велика Британія:

7. Враження киян

Це має бути цікаво багатьом, особливо представникам майбутніх черг. Це з переписки інвесторів ЖК Львівський квартал:

« botanic2000↓12.10.2017 21:28
    Jenek писал(а):
    Добрый вечер.

Я конечно дико извиняюсь, что внедрился в Ваши дискусии, но у меня ситуация.

Хотим, нет, будем покупать квартиру.

Вот вам пару фактов для раздумий, что с этим делать - решайте сами:

1. Когда Риел начинал строить этот ЖК, целевое назначение этой земли было "Бизнес центр" (упрощенно), сейчас Риел судится с городом, пытаясь поменять целевое назначение, что бы там фигурировало упоминание квартир. Пока с переменным успехом. Если этот вопрос не будет решен в пользу застройщика, получение почтового адреса может затянуться на годы. Со всеми вытекающими неприятностями
    На мониторинге строек даный ЖК светится как "проблемная стройка"

2. Киадолово по срокам - тут и так все понятно. На некоторых домах сроки сдвинули почти на год.

3. Просто "кидалово". Риел изменил этажность двух домов в этом ЖК с 10 до 14 этажей уже после того, как были распроданы все квартиры на первых десяти этажах. По факту - ухудшение потребительских качеств квартиры, без перерасчета её цены: лифт все так же остался один на парадное, количество паркомест тоже не добавилось

3.1. В мае, когда я был в отделе продаж, Риел прямо отказывался прописать в договоре, либо выдать как дополнение к договору, техническую характеристику приобретаемой квартиры: номер квартиры, указание на каком этаже она находится, план квартиры, план этажа, площадь, тип материалов,перечень устанавливаемого оборудования и т.п.... Вернее, писульку то они дают, но это просто писулька, никем и ничем не заверенная. Когда я прямо попросил написать на писульке "Даний додаток є невідємною частиною договору №" и поставить печать - мне так же прямо отказали. Так что нет никаких гарантий, что Риел не поменяет этажность еще раз, или не сделает еще что либо и тупо поставит вас перед фактом.

3.2. Заключая договор с этой компанией, вы, по сути, заключаете договор с какой то теткой, живущей в каком то селе Львовской области. Что как бы намекает...

Ну и работу проще поменять, чем квартиру

Татьяна Мельник↓12.10.2017 22:52
    Мала розмову із забудовником, так затримка є, але обіцяно, що буде приємна компенсація цієї затримки. Буду на тижні біля самого об'єкту, зроблю фото, викладу.

• Подобається Подобається x 1
  8. Може всім львівським інвесторам написати такого ж листа про компенсацію у зв’язку з затримками при здачі об’єктів інвестування:

« ArtMaker ↓
    15.10.2017 13:49

Поки інші перебувають в шоці, або ж ще не дізналися про новину, напишу свої міркування, зауваження та пропозиції.

Шановний Ростиславе Мельник!
    (Для тих хто не знає, це президент будівельної корпорації РІЕЛ).
    Так як зустрічів для інвесторів 6 і 7 будинків ви не влаштовуєте, а зустріч для інвесторів 1 і 2 будинків ви влаштували в робочий день і робочий час, мабуть щоб поменше людей прийшло, то доведеться проводити обговорення тут публічно, хоч вам це мабуть і не подобається, і ви намагаєтеся через ботів уникнути публічного обговорення.

Мені, як і іншим, не вистачає слів після отриманої новини про збільшення поверховості. Я, як і інші інвестори, не бачу в цьому жодного плюса для нас, лишень цілковиті мінуси.
    Я певен, що про всі мінуси і про свої страхи інвестори ще багато тут напишуть

Повний текст тут:
    ЖК "Львовский квартал", ул. Глубочицкая, Татарская - "Ріел" - Страница 71 - forum.domik.ua

Останнє редагування: 15 жов 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Waw guys, Ріел закрив коменти для мене в фейсбуку. Я в бані.
    P.S. Видалені всі негативні коментарі про Ріел всіх дописувачів.

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

11. Я не хочу закопати, як ви пишете, Ріел. Я хочу те, за що заплатив гроші. В обіцяні терміни, обіцяної якості.
    Поки Ріел це не виконає, буде отримувати те, на що заслуговує. І я є «неправильний галичанин». Буду попереджати інших бути обережними, щоб не попастись на обіцянки, як я попався.

12. Коммунарец

Купили б собі хатинку за містом і не мали б пригоди собі. Українські забудовники - самі нечесні і невідповідальні у світі. Позаду них тільки провінція Хулімулібздик у Конго.

13. Тут як в тій приказці: «Як би знаття, що в кума пиття, то й діти би взяв». і третьому заповів б це робити

14. Коммунарец

Реформа потрібна, як в медицині. Спочатку кліент, а за ним гроші.
    У нас в регіоні теж плодяться як кролики, ті забудовники. Річницю відсвяткують - і зникають. А люди не можуть ні вселитися, ні грошей назад повернути.

• Подобається Подобається x 1
  15. Треба міняти схему будівництва з інвестованих в кредитні кошти. Якщо забудовник візьме кошти в банку, то він буде зацікавлений побудувати якісно і якнайшвидше. Треба вводити іпотеку, щоб майбутніх покупців, якщо в них не вистачає власних коштів. Щоб покупець міг взяти кредит під купівлю житла під низький відсоток на довгостроковий період

16. Коммунарец

Да тих реформ вже було стільки, що їм вже немає ліку. Бо немає правди ніде і не буде. Іпотеки, кредити, інвестиції - все це засоби розбещення душ. Люди мають чесно працювати, отримувати належне, а чиновники служити їм і відповідати повністю за свої недоробки і свавілля.

17. Vatra

Vatra Member

Схеми будівництва створює ринок, а він схильний до максимальної вигоди.
    Не бачу взаємозв'язку між банківськими грошима і якістю будівництва, побудувати так швидше, але не якісніше.
    Іпотека вже влаштувала нам кризу 2008 року. Бажаєте повторити?

18. Не іпотека, а бездумне кредитування в Америці, коли банки в погоні за кількістю клієнтів видавали кредитки направо і наліво без врахування фінансових можливостей клієнтів

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Коммунарец

Хтось губить, хтось знаходить. Хтось збанкрутував, а інший на цьому розжився. Іпотека - петля, кредит - зашморг, інвестиції - грабунок. А люди страждають із-за своєї тяги до халяви, яку їм доброзичливо надають кредитори.
    Скільки вже інвестували - а країна все бідніє та бідніє, крім тих, хто інвестує.

а де твій аватар? :)