Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Joll

Joll Well-Known Member

"Ріел-сервіс" потім все доведе до ладу весь комплекс, перефарбують ще раз під"їзди, позамінюють плитку, яка побилася, вони для того там і сидять, щоб передати мешканцям будинки у нормальному стані. Я мала можливість бути в "Ренуарі" минулого тижня - звісно, є купа мінусів (доїзд до території бажає кращого, калюжі, ями всюди, бруд у під"їзді на тлі ремонтів, вхідні двері це жесть, таких у інших їхніх об"єктах нема і т.п.), а от дитячий майданчик мені дуже сподобався, багато споруд і велика територія.

• Подобається Подобається x 1
  2. endro

endro New Member

Чи є якись спосіб для того щоб власники квартир мали змогу контролювати якість виконання робіт на етапі роботи ??
    ?

3. OKSANUSETSCHKA

OKSANUSETSCHKA New Member

хто може щось розповісти про ЖК АМЕРИКА?????можливо вже хто придбав житло в цій новобудові, бо я тільки приглядаюсь. ДУЖЕ ДЯКУЮ НАПЕРЕД)))

4. OKSANUSETSCHKA

OKSANUSETSCHKA New Member

ЧИМ ПОГАНЕ ЖИТЛО НАД СУПЕРМАРКЕТОМ(НАД КОМЕРЦІЄЮ) БО ПРИГЛЯНУЛАСЬ КВАРТИРКА НА 2-МУ ПОВЕРСІ, АЛЕ ВАГАЮСЬ І ХОЧУ ВИСЛУХАТИ ДУМКУ ТИХ, ХТО ВЖЕ ПРАКТИКУЄ ТАКЕ ЖИТЛО?

5. okrenuar

okrenuar New Member

Працівники Ріел-Сервісу працюють по принципу "це питання не до мене" "прийдіть завтра" " в мене не має часу". Після мого повторно звернення і зауваження, отримала відповідь -що я скандалістка і їх обріхую. Дуже розчарована роботою Ріел-Сервіс і відповідно компанією. Додатково хочу написати щодо якості газ.котла Kiturami - це знушання над мешканцями

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. kshysia

kshysia New Member

придивляюсь до Моне 3, але дуже насторожує, що спочатку планувалось тільки 2 будинки.... як так третій додався після затвердження проекту? чи є на 3-й будинок всі необхідні дозволи?

7. natalyavd

natalyavd New Member

Хтось купував житло на липовій алеї в новобудові? Чула там якісь проблеми з документами. будує СБ груп. може хтось щось знає про них? Думала купити там квартиру але тепер вагаюся

8. Jonathan

Jonathan Member

Не купуйте в Ріелу. Не раджу. Сталення до вас хороше поки не оплатите гроші. А далі затягування будівництва, зміна генерального планування. Самі будинки теж здають недокінченими. В підїзді їхньої будови комунікаційні шахти стоять не закриті, центральний замок до підїзду в квартиру ніхто не заводив - і підїзд зараз виглядає з кабелями поверх штукатурки. Не раджу з ними звязуватися

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

9. AnDriyXXL

AnDriyXXL Member

Хочу сказати з власного досвіду спілкування з Ріел. Мене обслуговувала дуже порядна менеджер, привітна і з головою. Після проплати ніхто від мене не відмахувався, в любий час навіть в вихідні мене вислуховували, якщо були якісь запитання. У мене було зауваження до встановлених дверей, вірніше до того, як косяк обробили пінкою. Написав в акті, трохи зачекав і до мене прийшли майстри і виправили. Так само говорив з сусідами, в кого було якесь зауваження повиправляли. І що найважливіше, що ти стопроцентів знаєш, що з документами в Ріел завжди порядок, що твій дім здадуть і що ти потім не будеш мати проблем. Чули про МС? А люди там купили квартири і тепер майно арештували і що їм робити???? А в Ріела такого не буває

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  10. Joll

Joll Well-Known Member

Я вже неодноразово писала, що "Ріел-сервіс" це ще та контора - наше ОСББ з ними воює вже кілька років; ми складали акти, по яких вимагали від забудовника та управителя ("Ріел-сервіс") ліквідувати усі недоробки та промахи будівельників. Тягнулась ця коломийка майже рік, але минулої весни вони таки почали і шви між будинками зашили, і ручки у під"їздах повставляли, і дитячий майданчик доробили, і траву на газонах посадили, і т.п.; за якихось кілька місяців усе було зроблено, деякі речі ще досі доробляються (вуличні ліхтарі наприклад). А як ви думали, у цій країні кожен хоче тебе надурити та втюхати абищо, що все було гаразд, треба не одну заяву написати та не один тиждень витратити на зустрічі із представниками забудовника.

11. Alina SHYNKAR

Alina SHYNKAR Member

Я у таких випадках звертаюся до представників забудовника у відділ зв'язків з громадськістю або у відділ обслуговування клієнтів. Реагують моментально, молодці. Нам навіть деревця того тижня висадили:))

• Оптимістично Оптимістично x 1
  12. zljychka

zljychka ;-)

Цікаво в якому то ЖК такий подвиг?

13. zljychka

zljychka ;-)

"Ріел-сервіс" це катастрофа. До них з чим би не звернувся вони ніколи нічого не знають, або то не до них чи ще якісь відмазки.

14. Alina SHYNKAR

Alina SHYNKAR Member

zljychka,а ви звертайтеся до Ріел, там реагують. А подвиг у ЖК Уорхол.

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Дуже важко примусити змінити бізнес-процес великі корпорації, такі як Ріел, в яких все налаштовано на шпалах і в тому числі певного рівня якість. Якщо вони щось не планували робити, то переконати у протилежному буде важкувато.

16. zljychka

zljychka ;-)

Тепер все ясно) у цьому ЖК офіс РІЕЛу))

17. svitlanaaa

svitlanaaa Member

Я перепрошую, але інформація не вірна - деревця садили самі мешканці будинку з 3 підїзду . Я живу в ЖК "Енді Ворхол", найкраще щось робити самостійно й організовано - не надіятись на ОСББ чи забудовника, так ефективніше і швидше

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. повністю підтримую.
    Їх робота це просто жах.
    А гроші платіть відразу, роботи не виконані.
    Як з ними боротись?

19. olgaspring

olgaspring Member

karpaolyaihorivna, я б на вашому місці зателефонувала у відділ зв'язків з громадськістю, назвалася, пояснила суть справи і побачите, питання вирішиться моментально, ‎235 07 24

20. Joll

Joll Well-Known Member

Ми теж самі усе робили - купували насадження, самі й садили. "Ріел" лише траву на всіх клумбах висіяв минулої весни і все; це і є їхнє озеленення. Лише узгоджували з ОСББ місця, де хотіли посадити, щоб не натрапити на труби та інші комунікаційні вузли.

а де твій аватар? :)