Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vladshvets

Vladshvets Member

justsawa,параноя - нова національна ідея.

2. justsawa

justsawa Well-Known Member

я думаю тут навпаки, по стилю роботи Ріел: після підписання договору, вони забивають болт на клієнтів,
    і тому я - як клієнт їх переслідую, а не вони мене))

а щодо Вас, то якось підозріло все. про Ріел взагалі мало схвальних відгуків. Погодьтесь що якось підозріло Ви "намалювались"))

п.с. нічого особистого

3. Vladshvets

Vladshvets Member

Знаєте, чому мало відгуків?) У нас, українців, така традиція - говорити тільки тоді, коли не задоволений. Тому ті одиниці, що мають скарги, висловлюються. Але чомусь нікому не спаде на думку написати, коли всім задоволений. Та й чи буваємо ми задоволені?)) От наприклад СЧавченко, коли сиділа - погано, звільнили - погано. І так в усьому. Більше позитиву!:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Iuliia Sulima

Iuliia Sulima Well-Known Member

Мы например тоже при покупке квартиры общались с Юлей, прекрасная девушка, всегда отвечала на все вопросы , и по телефону и смс и емейл. Всегда находила время и возможность. Хотя мы из другого города , то могли спокойно созвониться и договориться о встрече с Юлей. Я считаю что вы наговариваете на сотрудников ))) Будьте добрее )))

5. vsavchyn

vsavchyn New Member

Привіт,
    Купивши квартиру в Ріела мав "щастя" зв'язатись з їхньою "Cтудією ремонту"
    Стояла задача зробити перепланування (демонтаж існуючих цегляних перегородок, мурівка і штукатурка запроектованих)
    27 квітня подав їм детальний план демонтажу-монтажу, кошторис вони рахували більше 2-х тижнів, отримавши 13 травня суми і метражі далекі від реальності я взявся перерахувати все сам, мені це раптом зайняло 20 хвилин, зв'язавшись безпосередньо з людиною з кошторисного відділу був ще раз перерахований кошторис і підписаний договір.
    Виконати роботи обіцяли протягом тижня...
    Я все розумію, бувають різні випадки але тут повна безвідповідальність і не бажання нормально організувати роботу.
    Вже пройшло більше місяця, досі тільки вимурувані стіни і ще навіть не розпочали роботи по штукатурці. Кожного дня годують обіцянками, як не срачка то пердячка: то в них хтось звільнився, то майстри захворіли (забухали, забили), то хтось щось провтикав привезти, то швєто, то зробим до кінця тижня, то вже почнем з наступного і так по колу...
    Майстри то окрема історія: понабирають вуйків які то на електричку спішать, в суботу вони не роблять бо треба бульбу полоти, креслення читати толком не вміють, інструментів своїх не мають і чекають поки їм все привезуть на блюдечку. Короче кажучи пздц повний.
    Моя всім порада бережіть нерви, шукайте для ремонту тільки перевірених адекватних майстрів і обходьте 10 дорогою "Студію ремонту Ріел"

• Інформативно Інформативно x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Shbyf Vfwbr

Shbyf Vfwbr New Member

Доброго дня всім! А може хтось купив чи забронюв квартиру у ЖК "Америка"???? Які враження?

7. Ninochka

Ninochka New Member

Думаю все-таки краще КІТ:)))
    кіт.png

• Смішно Смішно x 2
  8. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Враження про що?

9. Olexandra RIEL

Olexandra RIEL New Member

vsavchyn, шановний пане Савчин. Затримка з виконанням робіт виникла з кількох об'єктивних причин. Ремонт Ви робили самостійно, у Студії ремонтів замовили лише перепланування. Ми пішли Вам на зустріч і погодилися виконати це невелике замовлення. Оскільки Ваш будинок вже зданий в експлуатацію, бригади, що займаються ремонтом, відсутні на об'єкті, потрібно було викликати працівників з інших об'єктів, де вони виконують повномасштабні ремонти і де закінчення їхньої роботи так само з нетерпінням чекають кліенти. Раді, що питання вирішилося. Менеджери Студії ремонту повідомляють, що Ви задоволені якістю виконання робіт. Перепрошуємо за незручності. Дякуємо за розуміння.

10. vsavchyn

vsavchyn New Member

Не потрібно перепрошувати, просто відповідальніше ставтесь до роботи за яку Ви беретесь і не обіцяйте клієнтам те чого не можете виконати.
    Якщо Ви знали, що в такої Великої Будівельної Корпорації немає вільних майстрів, чи вважали що замовлення на більше ніж 20 тис грн є неповномасштабним і нецікавим для Вас, то потрібно було про це мене повідомити, а не казати зараз що Ви ще пішли мені на зустріч.
    Для чого було обіцяти все швидко зробити за тиждень? Пройшло 2 місяці... Мій сусід вже скоро буде новосілля святкувати.
    Як можна було 2 тижні рахувати один кошторис (спочатку перепланування а потім та сама історія з підігрівом підлоги)?
    Ви кажете що я замовив у Вас тільки перепланування, хоча насправді я ще робив підігрів підлоги і планував робити сантехніку якби було все ок. Я перепрошую за іронію, але якби я замовив у Вас повний ремонт то таким темпом мабуть би до пенсії чекав...
    Одним словом працюйте над покращенням сервісу, а не шукайте виправдань своїм фейлам, тоді будуть і клієнти задоволені, і хороші відгуки!

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. maHnat

maHnat Active Member

Було б не зле побачити договір на виконання цих робіт.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

12. Olexandra RIEL

vsavchyn,Так, Ви замовили ще 3 кв. м. підігріву підлоги, за словами менеджерів. Сервіс Студія ремонту новий, ми інтенсивно працюємо над тим, щоб механізм найшвидшим часом був налагоджений для його бездоганної роботи. Ми Вам пояснили, чому сталася невелика затримка у часі і вибачилися перед Вами. На цьому діалог вважаю вичерпаним. Раді чути, що Ви задоволені роботою бригади. Гарного дня.

13. vsavchyn

vsavchyn New Member

Перший раз 12 м. кв, зараз ще додатковий контур на 5 кв.м + колектор і т д. (це ціла ванна, туалет і кухня)
    Тому дійсно "3" але не кв м а контурів.
    Це так, для уточнення

Дякую

14. adolf

adolf New Member

Всім доброго дня.
    Хочу поділитися враженнями від купленої квартири в компанії РІЕЛ по вул.Лисеницька 19 б ЖК "Панорама", і якість робіт яких вже забудовник закінчує більше ніж два роки. Насправді розказувати дуже довго , але в двох словах:
    мешканці з грудня 2015 по кінець січня 2016 жили без води, тому що вода просто оказується при мінісувой температурі замерзає, а забудовник просто забувся утеплити труби водопостачання, та каналізації(доречі вони ще досі не утеплені)
    задекларований на сайті дитячий майданчик, він лишився на сайті, два роки забудовник не може поставити елементарну річ
    освітлення прибудинкової території відсутнє
    огорожа будинку відсутня
    про підвали і паркінги я взгалі мовчу..........
    В мене запитання до Власників даної компанії Ви маєте якісь цінності, Ви диветесь як будують інші забудовники?
    Особлива" подяка" головному інженеру Василику хамло рідкісне...........

15. Vladshvets

Vladshvets Member

Люди, хто знає за ціни студії ремонту? Скільки буде коштувати покласти плитку на кухню 12,71 м2 ?

16. justsawa

краще знайдіть якогось майстра бажано з хорошими відгуками. Студія ремонту від Ріел Вам так плитку поставить, що потім довго жаліти будете.

17. Vladshvets

Vladshvets Member

Тепер з майстрами всюди проблема. В батьків ставив плиточник з рекомендаціями і всі шви через місяць потріскали. Не вгадаєш((

18. justsawa

краще вгадувати, ніж брати завідомо поганих майстрів

19. zljychka

zljychka ;-)

@Olexandra RIEL як представник Ріелу, поясніть, будь ласка, чи не мало б погоджуватись із власниками квартир ЖК Марко Поло розміщення на 1-му поверсі супермаркету?

20. Olexandra RIEL

zljychka,Доброго дня. Будинок на Назарука, 1 збудований і зданий в експлуатацію. Комерційне приміщення на першому поверсі здане під офіси.

а де твій аватар? :)