Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. zljychka

zljychka ;-)

Ну, я думаю тут менеджер загнався з самого початку не повідомивши перед купівлею, що міняти Ріел нічого не дозволяє. Все їхнє, якщо заміна можлива то лише якась інша модель з тієї самої фірми. Щодо перепланування - або через їхню студію ремонту, або сам після здачі квартири. От такі справи.

2. Joll

Joll Well-Known Member

Забийте на попереднє перепланування, зробите все після здачі будинку - зараз це в дорожче вийде, і з додатковими менінгітами. Зараз там змінилися менеджери, ми коли купували квартиру, то співпрацювали із іншими менеджерами, хоча теж бувало, що персонал тупив.

3. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

Мене цікавить така ситуація. ЖК ,які вже готові під здачу можуть самі створити ОСББ , чи РІЕЛ добровільно-примусово нав"язує свою структуру?
    Конкретніше цікавить по Едгар Дега і Княжому.

4. Kisylevych

Kisylevych Member

Вони все правильно роблять, я так думаю - якщо створюють люди ОСББ, то переважно все затягується сильно, а вони мають персонал, який швидше налагодить все, домовиться за газ, електрику тощо + ніхто ж не забороняє вам створити пізніше ОСББ свій, треба зібрати збори і вирішити це питання - це теоретично, а як воно буде на практиці, покаже час...

• Подобається Подобається x 1
  5. bostvl

bostvl Well-Known Member

А можна і не створювати своє ОСББ, а просто перейти на обслуговування іншого. Така можливість по закону буде з наступного року.

6. WaldemarDK

Тому і питаю , чи Княжий і Дега створюють ОСББ самостійно?
    Бо ніби якийсь двіж з РІЕЛ-Сервісом в них ; хтось якісь приміщення позахоплював і т.д.

7. zljychka

zljychka ;-)

А тут, будь ласка, детальніше? Бо наш ЖК на Назарука, теж мали б в Ріел-сервіс віддати.

8. ollllla

ollllla Member

......знаю одне !!! з власного досвіду приватний ЖЕК гірший за державний, бо на останній хоча б у міську раду можна пожалітися.На приватний управи не має жодного. У Еко дому будинки здаються під ОСББ Рідний дім - ось жахлива контора !!! Ріел мабуть із заздрощів та бажання нажити собі ще одну "золоту жилу" теж схоже захотів.

9. Jonathan

Jonathan Member

Чи є на форумі люди які вклали гроші в новобудову Княжий від Ріелу? 3 та 4 черги цієї новобудови наскільки мені відомо не плануються здаватися найближчим часом по причині банкрутства банку Фінанси та кредит, хоча осоновні роботи на обєкті вже завершені. Що можете порадити в даній ситуації?

10. WaldemarDK

Може ти попутав банк "Фінанси та кредит" з банком "Фінансова ініціатива" ?
    В цьому році всі ФФБ були відкриті в банку "Банк інвестицій та заощаджень"...

11. Chich

Chich New Member

Ми придбали квартиру в 3 черзі. В Ріелі нам сказали, що вони будинок вже передали в "Ріел-Сервіс" і сама комп. Ріел вже не відповідає за будинок. В мене питання: як вони могли без відома власників передавати будинок на баланс "ріел-сервіс"..... і ще будинок передається на баланс разом з прибуд.територ., якої нема...Відгукніться власники 3 черги... треба щось робити... Це ЖК Княжий.

12. KJulia

KJulia Member

13. Jonathan

Jonathan Member

Так, перепрошую. Мав на увазі банк Фінансова ініціатива. Але питання залишається відкритим, що вкладники можуть зробити далі?

Chich, написав Вам приватне повідомлення. Може тут ще знайдуться "майбутні" власники 3 та 4 черги ?

14. KJulia

KJulia Member

В першу чергу зібратись, написати колективне звернення. Що Вам в офісі говорять?

15. Jonathan

Jonathan Member

Нічого конкретно, це ж Ріел.... Обіцянки про здачу я чув ще в травні, а зараз говорять лише що через причину банкрутства банку не можуть тримати документи щодо вкладників та збираються передавати справу до суду... А я боюся що в нас справи у судах можуть тривати надто довго....

16. sakrab

sakrab Member

Там дуже не ясна ситуація з ОзББ та ріел-сервісом - сервіс каже що озбб не існує, а озбб заявляє що ріел-сервіс пробує зробити рейдерську атаку і відібрати в них всі приміщення і будинок загалом... враховуючи що ріел підтримує свою дочірню фірму то шансів в них побільше...
    Хоча ці всі події явно підуть не на користь мешканцям...(

17. WaldemarDK

З банками Бахматюка, а це ВАБ та Фінансова Ініціатива судитися марно. Це банки банкроти. Клієнти цих банків, як фізичні так і юридичні особи, зможуть отримати гроші після реалізації активів банків аж в 4 чергу... Хто відкривав ФФБ в банку Фінансова Ініціатива під будівництво повинен взнавати чи можуть бути компенсовані гроші з ФГВФО в межах 200000 грв.

18. Jonathan

Jonathan Member

В моєму випадку вже всі роботи в самому будинку закінченні.... я так розумію що те що написано має робити ріел ?

19. WaldemarDK

Може і РІЕЛ має подавати в суд , а може і власник квартири подавати... не знаю точно. Треба в юристів повзнавати.
    Я так думаю ,якщо людина-інвестор сама відкривала ФФБ в банку Фінансова Ініціатива і вносила туди кошти для будівництва , то її гроші теж можуть підпадати під відшкодування із ФГВФО ,але не більше ніж 200 тис.грв. РІЕЛ це не зможе робити як юридична особа ,бо кошти юридичних осіб будуть відшкодовані аж в 4 черзі... Тут питання в іншому - або чекати біля моря погоди або рухати проблемне питання самому допереду...

20. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Вот Вам і фонд фінансування, сама безпечна схема купівлі квартир, як в буклетах пише рієл, а банки це ж так надійно, думаю тепер ті чудові роздруківки від рієл можна викинути, ФФБ це мишеловка! ні квартири, ні грошей! По надійності те саме що і схема з пайовою участю.

а де твій аватар? :)