Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Joll

Joll Well-Known Member

Будинок і справді компактний вийшов, всі ці "гони" на примітивну архітектуру насправді суб"єктивізм - і поверховість ок, і розташування хороше. А стосовно виїзду, то охорона нікого з нашого ЖК цією дорогою не пускає - мотивують ремонтними роботами та невизначеністю щодо покриття навколо будинку та території "Княжого". Тому продовжуємо місити пісок біля наших секцій (.

2. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Стіна
    треба Рієлу поторбуватись про безпеку та охорону будинку!

3. venga

venga Member

Шановці мешканці будинків від Ріелу, які маєте відгуки про роботу газового котла kiturami, котрий встановлює фірма?

4. malifis

malifis Member

Приходила на будову з знайомим оглядати його квартиру...Отвір для дверей взагалі нерівний зробили,а майстри-будівельники ходили в нетверезому стані.Що тут може бути доброго?(((

5. justsawa

justsawa Well-Known Member

Якщо можна, вкажіть будинок, секцію. А фото взагалі вітається

6. Joll

Joll Well-Known Member

В мене в кладовці на балконі теж отвір був на перший погляд нерівний - потім виявилось, що то так цегла в одному місці була покладена, здавалось, що криво, а після всіх будівельних робіт тепер і не здогадаєшся, що там щось нібито криво було. Це спочатку так здається - ой тут зле, ой тут недобре, однак в процесі ремонту всі дрібні недоліки усуваються. Якщо зациклюватись на кожній деталі, можна звихнутись ще до закінчення будівництва.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. olektk

olektk New Member

жильці домів Ріелу. діліться враженнями про фірму. чув різне і не знаю, що вірити.

8. LilyaMinenko

Так почитайте вище, там багато чого написано. Дуже неоднозначно. Останнім часом дуже багато нарікань на якість та терміни здачі.

9. Smurf

Smurf Member

можливо про цю будову ідеться. Ренуар 7 секція

10. lemming

lemming New Member

Ще не жилець, але на стадії ремонту майстри вже виявили певні недоліки: перегородка між кімнатою і санвузлом - "на ребро". Можете собі уявити що буде, коли ви почнете втоплювати там труби - "привіт сусідня кімната!" :)

Якщо ви збираєтеся розбивати перегородку між кімнатою і балконом, то йдіть до забудовника і домовляйтеся, щоб не створювати ні собі, ні будівельникам додаткової роботи :)

Стіни місцями настільки криві, що потрібно перештукатурювати, але це проблема всіх будівельних компаній: працівники попадаються різні :) Є людський фактор.

Все інше буде видно в процесі...

11. LilyaMinenko

Ого! Оце так геометрія! я в шоці))))
    Люди ходіть частіше на будови та слідкуйте що вони будують. Бо то вже до рівня деяких забуовників на літеру Н... стає подібним.

12. Smurf

Smurf Member

А отак виправили

13. LilyaMinenko

Не знаю,як вони там то виправили, чи то на фото горизонт завален)

14. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Нічого собі людський фактор, то сліпий ту цеглу клав, а кривий рівняв! Це не людський фактор, це відсутність контролю за якістю! То й ясно, коли по цілому Львові куча об"єктів, якість храмає. Хоч йди до прораба, давай на лапу... То, точно на будову треба як на роботу ходити, бо такого намурують...

15. Kisylevych

Kisylevych Member

В Едгар Дега світло з'явилось - хто не в курсі ;)

16. ollllla

ollllla Member

Усім привіт ! Власники у Моне та Жайворонку, 10 жовтня в околицях майбутнього дому організовується корпоратив, поки що зголосилося 5 сімей, якщо Ви бажаючі, то приєднуйтеся, За деталями у ПП чи до організатора Ігор Панчук

17. venga

venga Member

ні

18. Kisylevych

Kisylevych Member

це я не питав - а повідомив ) світло з`явилось - напишіть заяву в "Ріел-Сервіс", що в Княжому, і вам також ввімкнуть, в мене вже тиждень як є, в декого і швидше

19. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

20. ollllla

ollllla Member

А типу цього не помітили ? Кишеньковий банк Ріелу, щоб грошики збирати, відмивати і т.п.

а де твій аватар? :)