Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

)) То у вас ціни захмарні, а у Бога божескі))
    От, дивіться....
    У мене мобільний зв'язок мтс за 30 гривень і безкоштовний інтернет. Буває на всю котушку, а зараз обмежений трафік. Нк так, щоб дурницями не балувався, а по ділу, тобто надання людям прикладу, як можна жити, радіти і не грішити. Останнє, звісно тяжко дається виконувати, але Бог передбачив таке. Так що, стараюся)
    Зараз майже неможливо комусь щось довести, а надурити когось можливо тільки тому, аому таке Бог подарував... наприклад, Зе)
    За таку мову, як у мене , можна і на горіхи отримати(( Гадаєте, що Владика не розумний, що не надав мені "червоного слівця" для спілкування, а тільки інтернет?
    В усьому є сенс, а не тільки причинно-наслідковий зв'язок, який закладний небесами.
    Називається це задумом Творця. Задум є одночасно і причиною і наслідком, початком і кінцем існувпвння світу.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ну то і піду... світ великий... може десь і буду в пригоді))

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ціхо-ціхо!

@Коммунарец, Ви нікуди звідси не йдіть. Тут для Вас роботи непочатий край!
    Тут люди живуть самітниками ще у світі причинно-наслідкового зв‘язку! Це ж мракобісся якесь!!
    Просвіщайте, і Вам воздасться.

зі
    А шо? Воно нам треба? :)))

Перепрошую за свій п"ятак :blush:

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  4. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

7-м років назад купував особисто будиночок для батьків у кіровоградській області за 6000 гривень. Це село майже забуте Богом, якщо отримуєш заробітню плату у 5000грн - ти мажор. Тож про ціни навіть в найвіддаленіших місцях мовчіть, бо за 600 грн хіба, що сотку на болоті можна купити.

5. LeonidWelet

Ви ще не зрозуміли, що людина просто вирішила розбавити буденність та посмішити всіх на форумі. По тексту ж видно, що не хворий, а просто так шуткує.

6. LeonidWelet

Цікавенько виходить...а ваша небесна канцелярія працює за типом 21 сторіччя? Все в онлайні, навіть церква. Поповнення мобільного з інтернетом, мінімум 100грн на сьогодні коштує, і це щомісяця. Як ви так живите? Назбирали на квартиру у Великій Британії яким чином?

7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Спочатку я вірив в історію Комунарця, потім зрозумів, що це просто черговий персонаж - тест-система, але зараз я вже не здивуюсь, якщо це реальна людина з такими думками - хворих навкруги дуже багато.

8. IncInc

IncInc Well-Known Member

@Коммунарец Ого. А розкажіть до якої церкви належите? Якщо що, я теж віруючий, але проповідувати тут не планую, кому цікаво, той і сам знайде відповідь на багато питань чи наблизиться до Бога. На перших етапах гугл в поміч).
    П.С. Як ви ставитесь до відвертої брехні із сторони проплачених ніків? Коли ця брехня їм повернеться бумерангом? Чи не припускаєте, що тут справжніх інвесторів немає, що це працівники компанії-забудовника?)

• Не подобається Не подобається x 1
  9. lookup

lookup Well-Known Member

Саме головне, він ніби навіть пасивно підтримав ріелососів, виступивши проти Михайла, але ріелососи й тут все наломали )

10. Vsevolod

Хто там збирав на ту квартиру? Напевно, зараз ви шуткуєте. Якщо Комунарець карту за 30 гривень купив і використовує її, добре, що інтернет ловить, як не бреше. Якщо хата в якій він проживає 600 грн коштує, то про що мова взагалі. Доречі, @Комунарець сфоткайте свою хату, цікаво подивитись що за 600 гривень можна в Україні придбати. Таких цін ніде немає, я навіть на олх зайшов перший раз за останні років п‘ять, пошукати по всій территрії нашої велетенської країни - не знайшов нічогісенько. Хоча, може бути, що люди, які продають за такі гроші хату і не знають що таке інтернет, і взагалі про блага цивілізації не в курсі. У вашому селі є такі люди? Отак, щоб мились у ставку, і то, лише навесні та влітку, щоб прати ходили до джерела? Щоб користувались лише коричневим отим милом, пам‘ятаєте, як у дитинстві - господарським. Пам‘ятаю страшну легенду дитинства, що те мило з собак роблять, перекручують всіх песиків бродячих у великій м‘ясорубці... та про що це я.

Давайте фото своєї мазанки, хочемо зацінити! Сподіваюсь ваш телефон спроможний хоча б на 0.2 пікселя осилити фотокартку, зарядите телефон на 100%, та поставте завантажувати на львівпорт, диви до вечора завантажить.

11. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я відкриваю світ нових чоловіків...це про вас! Роскажіть чи є у вас сім‘я, дружина, діти? Ви так проповідуєте Бога, що не кожен таке зможе витерпіти у буденності.

12. MariyaGretta

Я так розумію, то ви купували з накруткою, бо тут ціни божескі у Комунарця. Ото аби ляпнути, читати навіть смішно, хіба в такі історії взагалі можливо повірити? Ви поїхали, Комунарець, в Богом забуту глухомань аби проповідувати там Бога? Не смішіть.

13. MariyaGretta

На форумі тут кожен за себе, не приплітайте людей до секти. Давайте говорити про будівництво. Вже вам немає про що говорити, так Лукап? БТІ, присвоєння адреси і все... гудбай ворк.

14. Vsevolod

Відволікся я згадуючи про господарське мило та кнопочні телефони з 32 поліфонією...але ж круті часи були. Навіть життя без мобільного! На скільки все ж таки люди були добрішими, відкритішими та сердечнішими. За нашим столом завжди збиралась велика компанія дорослих, у сусідній кімнаті лунав сміх діточок, і не потрібні нам були 1000 наборів лего, круті телефони, та безліч іграшок, як сучасним дітям. Мені вистачало плейстейшн, гумки турбо та кепсів.. пам‘ятаєте кепси? Коли мали свою технологію вибивання усієї стопочки!? Ох і «ремембер зе тайм» вийшов. Що хочу сказати...риба шукає де глибше, а людина де краще, так і ми з усім світом. Комунарець, якщо ви найшли себе у своїй вірі і вам комфортно, то чому б і ні, якщо це все реальність, а не вигадка.

15. lookup

lookup Well-Known Member

кажу ж що всеволод це баба

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  16. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

у вас певне дітей немає, що вас їх сміх дратує

17. IvanShym

ви дуже прямолінійно зрозуміли проповідь Комунарця) Він доволі цікавий персонаж, письменник:)

18. IvanShym

а ви за Михайла?

19. IvanShym

він мудрий)

20. IvanShym

думаю пару нулів у цій цифрі не вистачає

а де твій аватар? :)