Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

бачу ви в цьому профі)

2. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

цікао пичитати, наче книжку пишете) Достойний конкурент для Михайла Хомчина

3. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Хм..м Вчора у мене увесь день висів напис англійською, без доступу до форуму: " Аккаунт десклеймент сервер адміністратор"
    Дякуючи Богу, сьогодні все добре, а моєму супротивнику краще не піднімати на мене свої обценьки, бо пошкодує.
    Коли Бог вирішить мені піти звідси, то я піду. Але... не людині вирішувати це за Всевишнього. )

5. Коммунарец

Хм..м Вчора у мене увесь день висів напис англійською, без доступу до форуму: " Аккаунт десклеймент сервер адміністратор"
    Дякуючи Богу, сьогодні все добре, а моєму супротивнику краще не піднімати на мене свої обценьки, бо пошкодує.
    Коли Бог вирішить мені піти звідси, то я піду. Але... не людині вирішувати це за Всевишнього. )

• Смішно Смішно x 1
  6. Коммунарец

Як особистість, Михайло мене не цікавить, бо там ніц цікавого, одне лайно... Але він заважає промислу Божому. Зеленський не з кращих президентів, але він має зубожити українців, аби провчити їх за свою нетерпимість, аби мали шану до того, що гряде від Бога... Допоки вони не змиряться перед волею Бога, то їх будуть гнобити усі, кого Бог нашле.
    Як я ставлюся до 5ж? На даному етапі погано, бо це шлях до поневолення людей... нажаль, все йде до приходу антихриста, а сучасгі технології сприяють тому.
    От, наприклад, я користуюся засобами зв'язку, але для того, щоб показати практичний шлях до спасіння. Сподіваюся, що Бог знає, що робить, бо за останні роки він неодноразово впливав на мене, аби я повірив в його існування. Про все те я писав у своїх темах.
    Я не закликаю вірити мені, ні дивитися мені в очі, але писав те, що сам відчував і жив тим з 2017 року.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Коммунарец

Можу вам сказати, що Бог має талант писати вірші і при тому мати вплив на свого обраного. Одного разу він допоміг мені скласти сбірник віршів "2012" за пару годин у 2017 році, що з меге аж пар пішов, іншого разу взагалі, вірша написав українською за декілька хвилин, неначе я був у трансі...
    Але тут я писав від себе, бо так відчував ситуацію.
    Загалом, той, хто відомий Богом, не має конкурентів. В кінці кінців, того, хто буде кривитися проти Бога, чекає покарання. Мені, особисто, шкода людей і я завжди по-доброму намагаюся попередити людей від наслідків... Іноді, у житті , не одноразово просив по доброму, але вони не хотіли порозумітися і виникили бійки, хоча я не такий вже драчун)) Та повірте, після того все ставало добре. І от треба побитися, щоб добре стало всім((
    В останній час, як прийняв Бога, стараюся не битися, але вмовити ...
    Останній раз за мною навколо стовпа ганявся хряк ( таке погоняло ))) деталі я не буду розписувати, але той скрутив собі ногу, а я пообіцяв йому , що наступного разу скрутить собі шию і без мене).

• Смішно Смішно x 1
  8. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

9. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Цікава тема про 5g, неоднозначна. Скоро всі помруть від опромінення та звукового натиску на мозок - це факт. Я підписував петицію проти встановлення вишок, але все ж вирішують без нас, нажаль.

10. Vsevolod

То ви комуняка, чи боговір? Ви б вирішили, а то речі несумісні між собою. Якщо так вірите в Бога, то навіщо такий нік обрали?

11. Vsevolod

А чого ви до того Михайла причепились, він давно пішов з форуму, живе своїм життям і нас ніяк не чіпає. Ви так проповідуєте, що аж дивно, свідок Єгови чи хто? Форум про новобудову, ніяк не про Бога.

12. Коммунарец

У вас забагато крайнощів у поняттях. Я вже відписався за свій нік. Я народився в Комунарську (Алчевськ) . До комуняк не маю відношення, а до Бога навернувся у 2017 році. Але на відміну від віруючих, відчув Його подих, направляючу волю, захист і взагалі, нове життя.
    Такщо на сумісність зі мною нехай інші вирішують.не всім по душі назаретянин або корсиканець. Тут таке... слова з пісні не вирвати) Богу видніше, ким мені було назватися, аби люди не у всякому неприйнятному бачили зле, і не усяке благо в блазнях.
    Комунарськ знаходиться трішки вище 48 широти. Почав я свою місію на 50-й. ( по передбаченням Нострадамуса)
    Але можете не повірити, зараз я живу на однім меридіані з островом Патмос, де Іоанн написав "Одкровення".
    Багато чого цікавого про себе взнав від Бога. В одних випадках, то були відповіді на мої давнішні запитання, в інших випадках - таке собі просвітлення .

• Смішно Смішно x 1
  13. Коммунарец

Двадцять років тому ми продали бабину хату на шумщині і купили під Рівним за ... 600 гривень.) Підремонтували, оздобили потрішки і я от оселився тут подалі від тих 5ж, ковіду, комугальних тарифів і ріхногиї благ цивілізації. Якщо є можливість, то мандрвю, здебільшого по святих місцях, монастирях (більше 25) і джерелах. По західній Україні, а то й навколо неї, до Святогорська на сході і так собі. Все про те є в моїх темах, фото і відео.
    Ви праві, все погане зроблять і без нас, Хомчунів, Приусів, Януеовичей, Порошенків та нинішнього гаранта вистачає... А насправді відданих Богу мало( і наша справа - зберегти пам"ять про Бога. Не піддаватися злу і робити добро. Як у кого виходить, але головне, щоб від души і з любов'ю. А наїзди - то таке, міг би і гірше наїхати, але вчуся терпимості)) тай взагалі, не на нормальних же піднімати хвилю?
    От зробив відео "Суддя" по темі на ЛФ. І екранізував одне оповідання - 2 серія. Думаєте хтось подивився? Ага... аби не сталося так( .
    Може ви подивитеся і скажете щось?
    "Суддя"

14. Коммунарец

@Vsevolod

Колись був я в Манявському монастирі. Щось там робив по господарству і молився тощо.

От замів та прибрав довгі східці до монастиря і пішов погуляти до скіту. Повертаюся...

Переді мною йдуть школярі, за ними вчителя. Десь взявся пластиковий пакет зі сторони школярів і полетів до вчителів. Вони сказали школярам, щоб підніли пакета. Ті божилися, що то не їхній. Ну, ладно, кажуть і зібралися йти далі...

Тут я порівнявся з ними і кажу: а якщо не ваш пакет, то що, нехай тут валяється, поки двірник не прибере?

Вони вибачилися, підняли пакет і пішли в монастир на екскурсію.

То от... якщо, навіть , не ви породили Михайла, то це не значить, що ви за нього не відповідаєте і буде шмигать по флруму, як ... щось в ополонці, бо і на вашему форумі він не відмічався толерантністю до опонентів.

І взагалі, форум наче один, а ви як "товарищи отселенньіе")) Під одним адміністратором ходимо, і від кожного залежить порядність на форумі... хоча в наш час це поняття стало розпливчате

15. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Чим далі в ліс, тим більше дрів. Я ще такого богослужіння та відданності ідеї ніде не бачила. Добре, що є люди, які до сих пір щиро вірять у Бога, але свою відданість показуйте в іншомі місці. Тут все це досить смішно виглядає.

• Корисно Корисно x 1
  16. Коммунарец

Добро ніколи не буває зайвим... А в серці завжди має бути місце для Бога.
    А якби от інвестори та забудовники мали повагу до Бога і хоч трішки знали Його як я, то може не було б недоробок в роботі, ніхто нікого "не кидав" би на гроші чи на квартири, як це відбувається в багатьох містах країни.
    Ця тема має бути на першому місці буть-де... тоді буде шасливе життя в Україні.
    А так маємо те, що маємо(
    От коли повстане посланець Бога на царствування, тоді побачите, як любов перемагатиме Хомчунів та інших, хто сіє розбрат і нетерпимість.
    Мало ходити до церкви і молитися, але якщо для того, щоб всі бачили та хвалили, то краще не ходити...
    Я так вам скажу: мало кого мої слова змінять, але... коли прийде час і згадають мене, то будуть вражені своєю невірою.

17. Vsevolod

А на нашому форумі ви що робите? Тут ми говоримо виключно про новобудови, а не про сина Божого, і живемо у нашій географічній широті, а не меридіані Іоана.

18. Vsevolod

Відріклись від усього купивши хату за 600грн? Смішно просто, таких цін немає. Чому від мобільного та інтернету не відмовились?

19. Vsevolod

Я зрозумів, то нова тема така у людей, ви випробовуєте нову тему, ніби з‘їхали з глузду, а от через тиждень-два почнете свою продукцію на форумі просувати в маси... ага, «розкусили» вас, йдіть звідси.

20. Vsevolod

Ви з якого світу, давайте ще про гріхи поговоримо. Ми живемо у світі причинно-наслідкового зв‘язку, зрозумійте вже це, а то страждаєте і інших під це підписуєте.

а де твій аватар? :)