Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ого, які люди. Радий вітати Михайло, 100 років було від вас вісточки. Добре, що живий, що здоровий!

• Подобається Подобається x 1
  2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Комунарець, а навіщо ви тут? Знову розпочинаєте якусь війну? Навіщо на форумі ваші матюки, наїзди на людей? Я за те, щоб максимально тактично висловлювати свої думки.

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Зайнятий він державними справами.
    Легітимно обраного президента України в лайно головою шмуляє)
    Вважає себе менш тупішим за всіх.
    А ви хто такий, щоб до вас завітати, якщо навіть ходити далеко не треба? Такий він друг, така вона людина.(
    І взагалі, забирайте його собі в .... якщо вам нема з ким забудовника чмприть))

4. Коммунарец

От на форумі є порядні люди, а є такі, яких треба попередити про відповідальність перед Богом та майбутнім правителем, помазаника Божого. Тут таке... як піде))
    Навернути поганців до доброго - то багато чого варте. Але... честно кажучи, горбатого і могила не виправить, на жаль.
    Рогуля - то не матюк, а констатація фактичного стану людини, яка вилізла зі схрону і їоче вчити "успішних" людей навчити жити)
    От, наприклад, ваш друг не поздоровив нікого зі святами, замість того калатало помиї проти української влади... То хто він? Майбутній правитель з такими цяцькаця не буде. То нехай подумає над тим, що на його чекає, якщо не перестане займатися брудом.
    От бачите, ваші бажання "поговорити" з розумним почуто Богом) То на ваше питання: "навіщо я тут?"
    Не вірите?

Останнє редагування: 21 січ 2021
  5. Не чіпайте гівно, не буде смердіти

6. Коммунарец

Уви, треба розчистити шлях від г... для правителя майбутнього царства, щоб там не смерділо).

7. lookup

lookup Well-Known Member

Не забудь таблетки прийняти

• Смішно Смішно x 1
  8. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Вам явно Михайло дорогу перейшов. Але його давно не видно і не чутно на форумі. Забудовника ніхто не чмарить, придумали собі не зрозуміло що....що ви тут забули комунарець? Я так розумію - не інвестор.

• Подобається Подобається x 1
  9. Olgaooolga

За жаргоном, я б сказала, що то лукап одумався і гріхи свої почав замолювати, чи то зовсім з глузду з‘їхав... божечки, ви звідки інвестор такий?

10. Olgaooolga

Чим далі читаю ваші повідомлення, тим більше розумію: круто, що з‘явилась така собі позитивно налаштована людина, яка «тучі розведе руками», я вже 10-е повідомлення сміюсь! Михайло і Лукап більше тут не хейтять, вони десь по інших роботах порозходились)

11. Olgaooolga

Чим далі читаю ваші повідомлення, тим більше розумію: круто, що з‘явилась така собі позитивно налаштована людина, яка «тучі розведе руками», я вже 10-е повідомлення сміюсь! Михайло і Лукап більше тут не хейтять, вони десь по інших роботах порозходились)

12. Olgaooolga

Ви б також робили зв‘язку більш ніж на 5 слів, а то не цікаво читати. Дивлюсь у вас крутий аппонент з‘явився, і у комунарця словарний запас явно значно більший за ваш, може позмагаєтесь... хто кого? А?

13. Коммунарец

"Позвольте представиться... Царь. А как вас зовут? ..."
    Тутечки @Vsevolod ніби аж сльозу пустив з приводу відсутності співрозмовника, з яким ККД буде вище ніж з тими двома чмирями))
    От його було почуто і "спасатели, вперед!" ... а він наклав, здається(
    Ми живемо на одному форумі, наче в сучасному домі, де сусід сусіда не знає або сторониться. Не з-за ковіду, а тому що заїлися, стали заздрисними... коротче кажучи, безбожниками.
    @Mykhaylo Khomchyn нікуди не дівався з форуму, якто ви собі нібито уявили. Скоріше за все, йому відсипали трохи кеша, щоб заткнуася і не смердів на забудові. Тепер в інших гілках форуму бзду нагоняє)) і ви знаєте, з таким завзяттям, що нехай Бог милує((
    Звісно, що тут будівельеа гілка, але... якщо у забудовника чи іншого підриємся в будь-якій галузі немає морального стрижня, де нажива перемагає глузд, то в країні ніколи не буде порядку і щастя, а процвітати будуть гавнюки і злодії.
    Бо люди не вірять в Бога, а тільки вдають.

Останнє редагування: 23 січ 2021
  14. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

у кого що болить той про те і говорить. Може то ви жіночої статі? Бо щось у вас все тормозить, ну відверто смішно з вас і вашого плану.

15. IvanShym

Краще б подякували, вся інформація зібрана в одному місці, подивіться відосики, гарні жк будує Ріел, один кращий за інший.

16. IvanShym

а вам що з того? її пости інформативні, навідміну від ваших.

17. IvanShym

ви окрім лайки і матюків знаєте інші слова?

18. IvanShym

коли вас вже забанять? Чому на форумі намає цензури через матюкливих ботів?

19. IvanShym

Знайшли кого хгадати, Михайло давно продав ківртиру свою і немає ніякого відношення до нашого жк. Ви я так бачу також. Як ставитесь до вишок 5g?

20. IvanShym

то у вас скоріше, а він як я подивлюсь людина з своїми переконаннями) будьте толерантні

а де твій аватар? :)