Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

ІванШим - видно що це баба з офісу ріела.

Мене дивує інше - форум відверто тормозить, але ці ріелососи як мухи на мед лізуть, бо їм треба виконати щоденний план.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. lookup

lookup Well-Known Member

Лільці вже насрати, тупо постить відосікі, порвалась вже, але іншої роботи нема )

3. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

4. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

5. ivanlviv

ivanlviv Member

Вона як бот закидує пости)))

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Ох лукап, знову з’явився не запилився. Я прожила у Львові багато років з газовим котлом (довбаним), і прекрасно розуміющо до чого! Тож, не роби вигляд ніби ти найрозумніший.

7. Olgaooolga

Ви впевнені? Давайте поговоримо про автономне опалення у новобудовах. Що я не так сказала?

8. Olgaooolga

А що означає абревіатура РІЕЛ? Завжди вважала, що це власна назва придумана засновниками.

9. Olgaooolga

І що, що Україна, і що, що тарифи такі, ціни в магазинах також зросли, і нічого, наша задача заробляти. Не жаліємось - працюємо, тоді все буде добре!

10. Olgaooolga

Проте, можна відстежити всі етапи будівництва за будь-який період. Не ви ж постите, то яка вам різниця?

Аби щось ляпнути, закінчуйте лукап...

Ви де пропадали стільки часу? Я думала вас вже і звільнили давно.

11. lookup

lookup Well-Known Member

Ти думати не вмієш, курко. Звари краще борщу

• Тупо Тупо x 1
  12. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Чого ви знову починаєте? Усіх чоловіків - до жінок прирівнюєте. Люди вам не такі, форум вам не такий, все не то і все не так. Вас хоча б щось у житті влаштовує?

13. Vsevolod

Людина хоча б щось корисне робить, а ви що тут корисного зробили або запостили? Відверто - ні-чо-го. Навіть порадити людям вам нічого.

Лукап, я так розумію ви з відпустки вийшли, чи що?

14. lookup

lookup Well-Known Member

Псевдолод, не прикидайся шлангом, ти ще один акаунт який веде якась ріелососка. Інвестор уєв

• Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

Лукап, вам, як проплаченому боту ж видніше ху із ху. Займіться вже нормальною роботою.

16. Vsevolod

Я не розумію, навіщо перебувають на форумі деякі акаунти. По будівництву нашого ЖК інформації від них не поступає, по ремонтним роботам так само. Спілкуватись на будь-яку тему або вести діалог з ними, у мене особисто, ніякого бажання не виникає. ККД дорівнює нулю.

17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

)) люди різні на форумі і немає жодного схожего на іншого, крім рогулів, щурів тощо. У них все однаково - кому і як зробити погано. Не важливо як, але викликати погані емоції і вдовільнити свою енергетичну спрагу за рахунок інших. Всі у них дурні і тупі... але недовго їм ще бігати по білому світу, бо Цар від Бога вже на Землі і готує їм пекло.
    Із ваших хащ вилізло отаке, як
    @Mykhaylo Khomchyn - великий оратор і санітайзерів начальник та рогулей командир))) а той лукапий - мабуть його синок, увесь в батюню, хамло западенське.
    Тому не витрачайте свій час на непотріб, а думайте і приближайте царство Божіє, а не трясіться за новобудови, які скоро стануть руїнами)

18. Комуняка, тут не наливають. Брись за поребрик.

• Смішно Смішно x 1
  19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Свинопас рогульський більше 7 слів від себе не може пов'язати між собою))) а тим більше написати))) Брехло рогульське)))
    Ви праві, @Vsevolod , чмошники, ці рогулі западенські) їм ніяка влада не нутру буде, а що не куплять - лайно)) отже, не щастить рогулям у житті, не дивлячись на те, що гребуть і гребуть без міри, а дурні від того, що тупі, а тупі - бо дурні(

• Смішно Смішно x 2
  20. lookup

lookup Well-Known Member

Оце так вава в голові. Здається у комунарця є зайва хромосома.

а де твій аватар? :)