Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Чому не зробили, попитайте безпосередньо у РІЕЛу. По телефону вам нададуть будь-яку інформацію. Наприклад я не задумувався над цим питанням, і не вважаю, що автономне краще/гірше, просто воно інше. Які переваги автономного ви бачите?

• Подобається Подобається x 1
  2. ivanlviv

ivanlviv Member

Пані Olgaooolga я так бачу ви теж з компанії Ріел і лиєте тут пусту воду як і ваш колега Vsevolod, але я зараз вам надам конкретні факти.

Відео обслуговування будинку за 6 місяців компанією Ріел Сервіс:
    View: https://m.youtube.com/watch?v=GM7NqU6Cgm0

Як бачите там кругом сміття.

Знайшов сайт ОСББ Ренуар, ось цікава сторінка де поетапно пише дії ОСББ і Ріел: Новини Житловий комплекс "Ренуар" | Львів- idom учет в осмд, осбб

Ось вам фрагменти:

2016.03.01 Члени ініціативної групи письмово попередили Ростислава Мельника, президента будівельної корпорації Ріел про створення в майбутньому ОСББ ЖК Ренуар після здачі будинку забудівельником.

...А зі сторони компанії Ріел відбувається тиск на активних власників квартир, які підтримують створення ОСББ.

2016.11.23 По масовим бракам будівництва. Головний інженер Василик повідомляє, що він уже передав будинок управляючій компанії "Ріел-Сервіс".
    Зам. директора управляючої компанії "Ріел-Сервіс" Леся повідомляє, що вони не виправляють браки будівництва, а лише управляють будинком. Звертатись потрібно до Василика.

Там є опис щодо суду і фото судових позовів з компанією Ріел про які я писав, про незрозумілі витрати Ріел Сервіс грошей на будинок.

Одже люди хочуть створювати ОСББ щоб було чисто в підїзді, був доглянутий будинок, і було видно, і люди самі контролювали витрати коштів.

А компанія Ріел всіяко наявузує свою компанію експлутаційну "Ріел Сервіс" так як їм це вигідно:
    - недоліки в будинку не потрібно виправляти пепер своєю компанією;
    - отримувати гроші і нічого не робити, не прибирати території, не мити підїзди
    - отримувати кошти за опалення будинку, де компанія Ріел Сервіс буде вказувати свої тарифи.

3. ivanlviv

ivanlviv Member

Пані Olgaooolga що ви за єресть тут пишете, ви там в офісі людей за дураків тримаєте!

Нагрівати сусіда автономним опаленням це хіба про старий панельний будинок бо там колосані тепловтрати в будинку. І то в панельному від сусіда не нагрієшся. Ми говоримо про новобудову.

В новобудові сам будинок утеплений.
    Власники також утепляють стяжку (підлогу). Я для прикладу планую ще робити звукоізоляцію стін від сусіда - це утеплення від сусіда.
    Ніхто не забороняє зробити утеплення стелі.
    І все це робиться в новобудові з меншими витратами бо в новобудові і так потрібно робити ремонти.

Переваги автономного опалення:
    - ви обираєте необхідний вам котел.
    Для прикладу одноконтурний чи двох контурний.
    При бажані можна обрати з відаленим керуванням - було б бажання і фінанси.
    - включаєте опалення тоді коли вам заманеться і не чекаєте сезону.
    - ви регулюєте температуру в квартирі і відповідно платите лише за те що використали за газ чи електроенергію, а не за те що вам припишу по тарифу опалення.
    - маєте можливість обирати між радіаторами і теплою підлогою або комбінувати.

Щось не бачив що будинок з автономного опалення переходив на центральне.
    Навпаки мешканці збирають підписи щоб перейти на автономне.

Чому компанія Ріел в новобудові вирішила зробити ценрталізоване опалення будинку - на думку випадає лише одне щоб Ріел Сервіс заробляв на опаленню будинку так як буде встановлювати свої тарифи.
    А так як Ріел Сервіс обслуговує будинки (відео я вам уже показав) то їй важко довірити опалення будинку.

4. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Не можу перевірити вашу інформацію, але і про Ренуар вперше чую. Щодо сміття, то у неділю ввечері завжди будь-де збирається його повна купа, поки в понеділок не вивезуть. Це нормальна картина. Аби його не вивозили, то купа сміття була б до 5-го поверху. А яким чином можна давити на людей, аби не створювали ОСББ? Дуже дивна інформація.

5. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Я не про це кажу. До вашого повідомлення, зауважу: тепла підлога ніяк не заміняє радіатори і навпаки, вони не взаємозамінимі!

Щодо автономного:

• Мені не подобаються труби поквартирі - це жах, весь ремонт просто вони спортять!
    • Якщо сусід встановить сам собі котел, виведе його невірно, то розумієте самі при поломці, які можуть бути наслідки....

6. lookup

lookup Well-Known Member

Ріелососи в своєму репертуарі. По темі опалення видно що це київські висерки, які автономного опалення не розуміють, бо все життя жили з централізованим. І так той ріел сраний треба захистити, і сяк.

• Не подобається Не подобається x 1
  7. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

вечір в хату. Почніть рік з поваги, досить матюкатись. Навіть якщо хтось щось не розуміє, то це не показує вашу перевагу над іншими. Майте повагу

8. IvanShym

раджу вам почитати інформацію щодо автономного опалення, а то ви трохи не в темі

9. IvanShym

незважайте - відео за 2017 рік, щеб старіше пошукав. То давно зовсім неактуальна інформація, але нічого нового немає і оперувати можуть тільки старими історіями

10. IvanShym

Мені також більш довподоби індивідуальна схема опалення. Але нічого поганого в сучасному централізованному не бачу (у Європі скрізь так) у Ріел багато будинків і частина з автономним опаленням, а частина з централізованим. Це як я розумію залежить від поверховості будинку та проекту. Ніякий ріел сервіс тут ні до чого. І у вашому ренуарі і у британії і в америці (це ті жк що я знаю) створені ОСББ, тому не вигадуйте нісенітниці.

11. IvanShym

2016 рік - ностальгія, тоді б доларами запастись та масками і антисептиками...))) Не смішіть свої шкарпетки старою інформацією. 2016 - це вже минуле сторіччя.

12. IvanShym

це питання можна довго вивчати, тут як багато за так і проти. Кожен обирає що йому краще. Головне щоб ціни на комунальні тарифи були адекватні, а не такі як маємо.

13. IvanShym

ви знаєте, з нинішніми тарифами наші кулібіни будуть вигадувати різні методи економії і наскільки це буде безпечно... моторошно

14. IvanShym

а ви впевнені що ріе має відношення до ріел сервісу? те що назви схожі то ні про що не каже. Є наприклад ріел естейт груп - так вони зовсім не мають аж ніякого відношення до ріелу. До того ж створити осбб ніхто нікому не заважає, а навпаки держава цьому сприяє.

15. ivanlviv

ivanlviv Member

Юридична адреса Ріел і "Ріел Сервіс" співпадає: Львівська обл., Перемишлянський район, місто Перемишляни, ВУЛ.МІЖГІРСЬКА, будинок 8В.

ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ РІЕЛ — Код ЄДРПОУ 35749000

ТЗОВЕКСПЛУАТАЦІЙНА КОМПАНІЯ РІЕЛ-СЕРВІС — Код ЄДРПОУ 39929814

Як я зрозумів вони затягують з видачею документів для створення ОСББ щоб певний час обслуговувала компанія Ріел Сервіс. Щоб можна було відмазатися від недоробок.

Щодо автономного опалення то як власник квартири хотів би мати саме автономне, бо ми всі знаємо в якій державі ми живемо. І які в нас ціни на комунальні послуги від ЖК, і при якій якості.
    Вірити що приватна компанія буде краща і не буде ставити високі тарифи - дякую я краще поставлю автономне опалення і буду знати за що я оплачую.

Так бачив відео що в Німеччині центральне опалення будинків дешевше обходиться і автономне опалення рідше роблять.
    Але вибачте ми не в Німеччині, в нас інша держава і все працює навпаки.

Тому автономне опалення квартири в Україні це вигідно і комфортно порівняно з центральним, і це факт.

16. IvanShym

про який жк йде мова? Тарифи на тепло встановлює держава, а не експлуатаційна компанія, і вони у нас зараз драконівські. Скоро буде тарифний майдан, 100%. Обнагліли пр владі, то ото всі такі як ви - знають як по нормальному у Німеччині, але зроблять по своєму - бо це Україна. Так і живемо...

17. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

18. MrjanaLylka

19. MrjanaLylka

20. MrjanaLylka