Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ЖК «Компаньйон»: у першій секції другої черги триває встановлення фундаментних блоків цокольного поверху
    Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, роботи зі зведення усіх черг житлового комплексу «Компаньйон» активно тривають. За словами керівника будівництва Віктора Писаренка, у першій секції триває встановлення фундаментних блоків цокольного поверху.

Також повідомляється, що будівельники завершують влаштування перекриття цокольного поверху другої секції.
    Паралельно майстри у третій секції виконують мурування стін шостого поверху.
    ЖК «Компаньйон»: у першій секції другої черги триває встановлення фундаментних блоків цокольного поверху | РІЕЛ
    25.jpeg

2. MrjanaLylka

ЖК Riel Сity: у секціях 5 та 5-В першої черги завершено фасадні роботи
    Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники активно продовжують зведення житлового комплексу Riel City. У секціях 5 та 5-В завершено фасадні роботи. Про це повідомив керівник проекту Роман Дмитрах. Також, у секції 5 завершено влаштування мереж каналізації та водопостачання, а в секції 5-В розпочаті аналогічні роботи.

У секції 5-А виконано влаштування плити перекриття другого поверху, а в секції 1-А готова плита перекриття першого поверху.
    Також, за словами керівника проекту, завершуються роботи з дахового покриття у секції 1-В. У цій же секції тривають фасадні роботи, змонтовано усі вікна та віконні блоки, виконані роботи з мурування стін.

Додатково повідомляється, триває будівництво комерційного приміщення між секцією 1-В та секцією 1-Б.
    ЖК Riel Сity: у секціях 5 та 5-В першої черги завершено фасадні роботи | РІЕЛ
    26.jpeg

3. MrjanaLylka

ЖК Riel Сity: у другій черзі у секції 5-А завершили заливання плити перекриття п’ятого поверху
    Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники активно продовжують зведення ЖК Riel City. Наразі фахівці у другій черзі у секції 5-А завершили заливання плити перекриття п’ятого поверху. Про це повідомив керівник проєкту Роман Дмитрах.

Паралельно триває зведення монолітних вертикальних елементів шостого поверху.
    Також повідомляється, що у секції 1-Б будівельники викопали котлован, проклали каналізацію, залили підбетонну та фундаментну плити.
    ЖК Riel Сity: у другій черзі у секції 5-А завершили заливання плити перекриття п’ятого поверху | РІЕЛ
    27.jpeg

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Що за сум на форумі? Жодних дописів від користувачів немає. Де всі пропали? Не за кордон же поїхали..

5. Vsevolod

Показники будівництва по всім житловим комплексам високі. Фотозвіти чудові. Переглянув кожен ЖК.

Ріел-сіті - вже фасадні роботи, неймовірно. Компаньон он вже як вибудували. Супер результат.

6. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Іноді корисно зайти на форум, і побачити такі чудові звіти. Всеволод, щодо тиші на форумі, повністю з вами згодна. Особисто я сюди заходжу, але після роботи вже немає сил щось писати/відписувати.

7. MrjanaLylka

8. MrjanaLylka

9. MrjanaLylka

10. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Я чомусь не міг зайти на форум, довго сайт давав відгук і не грузило. Вже все начебто добре.

11. LeonidWelet

Компаньон дійсно надзвичайно швидко відбудували, коробка повністю готова. Але я, як інвестор чекаю на здачу в експлуатацію саме свого будинку.

12. LeonidWelet

До кінця не був впевнений, що синій буде виглядати гарно. Дійсно вийшов благородний колір фасаду, будинок виглядає чудово, білі рами додають певного шику всій будові.

13. Olgaooolga

Ця проблема була не лише у вас, мабудь модерація була, чи щось змінювали у системі. Візуально я ніяких змін поки що не побачила.

14. Olgaooolga

Я так само здивована. Мені дуже сильно подобається те що вийшло на фініші. До того ж синій зараз надзвичайно популярний, але на фасадах я його не зустрічала раніше, саме такого «глибокого» синього.

15. Vsevolod

Хіба то проблема, деякий час відпочити від інтернету? Як на мене, то була гарна можливість - несправність сайту.

16. Vsevolod

Було б цікаво подивитись на такий самий відтінок червоного та зеленого, як його можна обіграти на фасаді, та що б з того вийшло. Така собі пропозиція до забудовника.

17. LeonidWelet

Перевірка зв‘язку, модерація сайту, не тільки львівпорт як виявилось не працював, ще декілька львівський сайтів також знаходилось за адресою 404))) але ж все добре, то й добре.

18. LeonidWelet

Фантазії пішли, ви цілком можете фантазувати на своєму власному заміському будинку, як варіант пофарбувати кожну сторону у різний колір, сфотографувати, і потім показати нам. Оберемо, який найкращий.

19. MrjanaLylka

20. MrjanaLylka

а де твій аватар? :)