Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Ну добре, постанова є, що далі? Ви хоча б розумієте як в Україні все це працює і що буде відбуватись далі?

Скільки людей вже петицію підписало, а скільки треба?

2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ЖК «ВЕЛИКА БРИТАНІЯ»: У ЧЕТВЕРТІЙ СЕКЦІЇ П’ЯТОЇ ЧЕРГИ ТРИВАЄ ЗАЛИТТЯ СТЯЖОК
    Корпорація нерухомості РІЕЛ інформує, що в четвертій секції п’ятої черги ЖК «Велика Британія» триває залиття стяжок та монтаж системи опалення. Про це повідомив керівник проекту Олег Мельник.

Додатково повідомляється, що у третій секції розпочата робота з оздоблення місць загального користування і завершений монтаж дверей (крім першого і другого поверхів).

Також, за словами керівника будівництва, триває облаштування фасаду будинку. Роботи виконані на 50%.
    ЖК «Велика Британія»: у четвертій секції п’ятої черги триває залиття стяжок - Будівельна корпорація RIEL

3. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ЖК «АМЕРИКА»: У БУДИНКУ В-2 ТРИВАЄ МОНТАЖ ВІКОН
    Корпорація нерухомості РІЕЛ продовжує роботи зі зведення будинку В-2 житлового комплексу «Америка». Наразі триває монтаж вікон. Про це повідомив керівник будівництва Ігор Іванов.

Також повідомляється, що у першій і другій секціях на етапі завершення робота зі штукатурення стін.

Паралельно у першій секції розпочатий монтаж системи опалення і водопостачання.

Додатково інформуємо, що у першій секції на третьому поверсі триває робота із залиття стяжок.
    ЖК «Америка»: у будинку В-2 триває монтаж вікон - Будівельна корпорація RIEL

4. IncInc

IncInc Well-Known Member

Зараз електрик потужиться, видавить фазу, а з неї фразу й скаже "як то треба по правильному робити". Ботику беріть Всеволода й ту чесну братію і йдіть ліс білити.

• Смішно Смішно x 1
  5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Мав досвід не я, але бачив картину коли матеріалів на дизайн 100% по проекту не знайшли і зробили зі схожих матеріалів ремонт. Тобто плитка схожа за кольором, меблі начеб-то такі самі, але загальний вигляд вийшов зовсім не як по проекту від дизайнера.

6. Vsevolod

Стільки років відписувати на форумі, не маючи квартиру у комплексі просто так - це дуже дивно і нереально, я б особисто не витрачав свій час. За цей період хто він я так і не знаю.

7. Vsevolod

Просто заморозять будівництво і все. На разі це все чого можуть добитись підписанням петиції, і кому від того краще?

8. Vsevolod

Не напружуйте свій мозок видумляючи повідомлення, краще подумайте де шукатимете роботу коли п‘яту чергу здадуть.

9. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Своїми словами ви ніби-то не вірите в силу петицій, це так? Я сама в них не вірю, але щодо дитячих майданчиків вона 100% діє, а от щодо, наприклад, 5g, новобудов, реконструкції старих парків - я маю сумніви. Уявіть, яку роботу треба зробити аби довести шкідливість тих променів, те що парк потребує реконструкції тощо.

10. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

100%, навіть якщо є матеріал, не всі дизайнери, як на мене працюють круто. Пам‘ятаю, як у дитинстві любила дивитись передачу про ремонт, по типу Моя квартира чи якось так. Так от, мені не завжди було довподоби їх дизайнерське рішення в інтер‘єрі. Тож дизайнера треба обирати більш прискіпливо.

11. lookup

lookup Well-Known Member

Яка ж ти тупа

12. Vsevolod

Лукап, стримувався, як міг, але не можу не відкоментувати, бо ви, як глиста: собою нічого не уявляєте, але лізете по всім гілкам псуючи своїми повідомленнями, які навіть не варті уваги, весь форум.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. LeonidWelet

Цікаво-цікаво, що ви пропонуєте у лісі білити? Ви обдовб***і? Чи як можна коментувати ваші з Лукапом дописи?

14. LeonidWelet

Дизайнер виконав свою роботу - далі питання вже замовника. Я бачив багато дизайнерських проектів, бо саме під них робиться аналіз і потім проводиться все необхідне власне зі сторони електромонтажу, щоб вам зрозуміліше було. Зазвичай проекти максимально реальні.

15. LeonidWelet

Нічого не заморозять, один написав, ніхто не підтримав, тим паче немає реальних доказів, бо там все в нормі. Дивна інформація, народ хайпує.

16. LeonidWelet

В силу петицій...))) якщо ви так це називаєте, ок. Вірю я в їх силу, якщо вони обгрунтовані! Розміркуйте на тему ЖК Америка самостійно! Проаналізуйте всі данні, а потім зробіть висновок. Розкажете.

17. IncInc

IncInc Well-Known Member

Ви ще багато чого незнаєте зелененький ви наш (наша). "Білити ліс" - крилатий фразеологізм, щоправда не дуже поширений. Як і "фарбувати траву назелено" означає робити марудну, непотрібну роботу у великому масштабі. Що вам і радимо, бо на щось краще, не дуже придаєтесь судячи з однобоких дописів та шанобливого трепету з одами щодо кожної другої халупи РІЕЛу.

• Смішно Смішно x 1
  18. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Чому не будете? Давайте вже, коментуйте, цікаво послухати, що люди думають про новобудови міста. Зі свого досвіду можу сказвти, що на сьогодні важко знайти нормальну квартиру за помірною ціною.

• Подобається Подобається x 1
  19. MariyaGretta

Все що я особисто про нього знаю: Лукап не є інвестором жодного ЖК, не має коштів на квартиру, напевно. Сидить на форумі по всім гілкам новобудов від РІЕЛ, відписує, має маленький словниковий запас і завжди висловлюється нецензурно. Живе з мамою.

• Тупо Тупо x 1
  20. MariyaGretta

Та не добре, постанова, петиція - це все нічого не означає та нічого не гарантує, до того ж, на скільки я знаю від мешканців Америки, там у них по документах все гаразд.

а де твій аватар? :)