Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Можливо і так, якщо маєте змогу порадити то радьте будь-ласка, але, як на мене то, по-перше таких бригад не так багато, які якісно виконують свою роботу, а по-друге не знаю, чи повівся б особисто я на пораду людей з форуму...

2. LeonidWelet

А прораховували квадратуру ви самі чи майстри? Хоча навіть якщо і майстри, і вони були не профі, то наврядчи б ви довели їх провтик, тому і раджу завжди через фірму робітників винаймати, а не з вулиці.

3. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

А чому б і ні? Все залежить від того як ви себе спозиціонуєте, і чи довіряють вам люди. Своїм же знайомим радите, якщо отримали гарний результат по роботі.

4. MariyaGretta

Вони прораховували, а плитку купувала я особисто, нічого не віщувало біди. До сьогодні не можу з впевненістю сказати хто прав, а хто ні. Факт лише - візуально не гарно покладена плитка.

5. anp

anp Well-Known Member

Ріел порушує всі існуючі норми!
    І попри видані містобудівні умови хоче збудувати незаконний будинок!
    В результаті матимемо проблеми з густотою населення, інсоляцією..
    Підтримайте мешканців ЖК Америка.
    Підпишіть петицію з вимогою перевірки!
    Маємо надію, що комісія ЛМР це все беззаконня закінчить...
    Провести перевірку дотримання норм забудови та законності будівництва будинків К4, К5 за адресою вул. Володимира Великого 10 (ЖК Америка)

Останнє редагування: 15 вер 2020
    Reason for edit: зміна формулювання
    • Подобається Подобається x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

маряналілька, льонявалєт і маріягрета - від вас смердить ріелівським протухшим оселедцем. Навіть побудова ваших нікнеймів однакова. А розмови - просто жесть. Оця розмова про плитку і майстів виглядає як розмова ібмецилів, які не знать відповіді, але пробують щось сказати. Але ж все ще набагато гірше - пише ці нісенітниці один й той самий бот. Невже не можна було знайти когось тямлочого? Ну але зрозуміло, РІЕЛ шукав найдешевших - тобто найтупіших

7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

То ви з власного досвіду, я так розумію, можете порадити бригаду? А у якій сфері? Як щодо дизайнера, та такого щоб візуальний проект майбутньої квартири був повністю відтворенний у реалі, без змін у ході ремонту.

8. Vsevolod

Я так розумію плиточників ви 100% не можете порадити, бо мали негативний досвід співпраці? В нашому місті мало розумних професіональних плиточників, нажаль. Така проблема, яка була у вас з плиткою, досить розповсюджена.

9. Vsevolod

Тож ви розмір плитки під квадратуру не вірно розрахували, от і все. Винні самі, ви не бачили, як вони її кладуть?

10. Vsevolod

Дуже цікаво, як можливо збудувати будинок незаконно? Тобто ти будуєш, вкладаєш кошти і знаєш, що квартири в тебе не будуть купувати. Це дуже сумнівно.

11. Vsevolod

Зовсім нецікаві ваші дописи, ваші здогадки на рахунок інших. Почніть розповідь з себе будь-ласка.

12. MariyaGretta

Дивний заклик, як для перевірки, але кожен документ/петиція мають право на існування. Спройбуйте, але як на мене це провальне діло, без реальних причин подавати петицію, до того ж РІЕЛ має повне право подати позов до суду за наклеп.

13. MariyaGretta

Тямущий форумчан - це який? Тий, що буде підтримувати з вами тупий діалог, який навіть діалогом назвати важко? Заспоклйтесь вже.

14. MariyaGretta

Так, можу порадити, без проблем, і навіть плиточників я вже чудових знайшла для себе. Але радити саме тут бажання не виникає взагалі, розумієте чому?

15. MariyaGretta

Є таке, вони робили ремонт під ключ, я бачила вже готовий результат. Ну нічого, головне, що питання давним-давно вирішене, і у ванній лежить гарна плитка.

16. lookup

lookup Well-Known Member

Млять, Грета, щось давно ти котлетоси не смажила, вже геть від рук відбилась. Ану бігом на кухню! І толкан треба би вже помити.

Я ще раз повторюю - ви ріелівські клоуни, пишете якийсь незв'язний набір слів, який не має логіки.

Ну але побачимо, скоро ж РІЕЛ вродить ваші інвестиції. Цікаво буде почитати про перебіг ремонтів, може ще й фото покажете....

17. anp

anp Well-Known Member

СУД ВСТАНОВИВ НЕЗАКОННІСТЬ БУДІВНИЦТВА. Будівництво К1, К2, К3 зупинене!

Тут можна почитати ухвалу суду: Єдиний державний реєстр судових рішень
    Прошу Вас підтримати петицію, комісія Львіської міської ради почне наводити порядок паралельно до судової тяганини.

пс. Бачу нічого за рік не змінилось - тут і далі багато проплачених коментарів від Ріеловських ботів. Шкода(

18. LeonidWelet

Не буду коментувати свої думки взагалі, щодо новобудов Львова, але ви такі цікаві зі своєю петицією. Хай щастить!

19. LeonidWelet

Мали досвід: «очікування - реальність»? Треба дивитись на портфоліо, в данному випадку дизайнера. Я розумію про що ви говорите. Кожна деталь має значення, а ще велике значення має те, чи знає дизайнер, що з матеріалів пропонує ринок Львова, України.

20. LeonidWelet

Він про себе ніколи нічого не розкаже, бо така людина, максимум на що здатен - це розказати про когось, неправдиво, але для таких людей це значення не має.

а де твій аватар? :)