Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Гм, ну дивлячись з твоїх інфатильних і придурашених постів, квартири якраз не маєш ти, як і усе інше шобло ріелу. Я ж колись питав тебе, як електрика, про тип кабелю для розводки, а ти злився як дівчинка. Можемо поспілкуватись про автоматику. Ну давай вже свою бабську відмазку

2. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Я вже це зрозуміла. Тут часто кидають рекламу своїх послуг, тож, сподівалась, що не будуть і надалі засмічувати гілку пустими постами, і хтось відгукнеться.

3. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Попит був завжди. Прорахували вартість без стелі - більш доступно. Тепер шукаємо бригаду, яка робить натяжні стелі. Я вже навіть не питаю поради. У будь-якому випадку дякую.

4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Не майте, я написав декілька гарних рекомендацій до особистого кабінету Ольги, просто треба «своїх» наймати на такі роботи, щоб були робітники перевірені.

5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ви все вірно робите, що питаєте. Окрім двох нитиків на форумі є адекватні люди, які мають можливість порадити вам команду, яка буде все робити якісно та вчасно. Загляніть у особисті повідомлення.

6. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Щодо перевірених, згоден, а от щодо своїх, то не дуже. Краще винаймати бригаду в якій не працюють друзі та знайомі. Потім дебіт з кредитом неможливо звести за виконану роботу.

7. lookup

lookup Well-Known Member

Зараз псевдолод пояснить що він мав на увазі під "своїми", а Ольгаоооольга йому "підлизне", тобто "підсосне". А там і нова сторінка, можна вкинути щось з сайту.

Дебіле, ти в слові "дебіт" помилку допустив, гадаю в останній літері.

8. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

9. MrjanaLylka

10. MrjanaLylka

11. MrjanaLylka

12. Anna Lewkina

Anna Lewkina Well-Known Member

А на арені одні й ті самі люди, вже сто років не заходила на форум. Ну що, вже і черги поздавати встигли, хто там наступний? Як вам Лукап будівництво? Бачете вже скоро здача!

13. Anna Lewkina

Anna Lewkina Well-Known Member

Не раджу вам натяжні стелі, ми робили, їм золотий вік - три роки. Більше не витримують, нажаль. Робили чорну, пил осідає, з часом видно. Краще протягти та пофарбувати, служить довго.

14. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Не обов‘язково зробити ремонт у квартирі Великої Британії аби порадити щось щодо нього. Я знаю хороші бригади, які працюють на вищому рівні, і я ще, поки що, не заїхала до квартири в нашому комплексі.

15. MariyaGretta

Так воно і є. Під час карантину всі почали активно робити ремонти оскільки з‘явився час зайнятись власним життям та оселею відпочивши від роботи.

16. MariyaGretta

Я так одного разу на плитці у ванній «прогоріла», бо не вірно була прорахована квадратура стін, всього на 4 сантиметри, і вийшло, що робітники підрізали ці шматочки, і поклали так, що при вході одразу ж вони кидались в очі. Це був жах, але робота була виконана і я мусила заплатити бо «свої». Згодом переробила все.

17. MariyaGretta

Можливо у вас був використаний неякісний матеріал, або робітники не вірно встановили її. Маю білу натяжну стелю на кухні. З часом вона навіть не пожовтіла над плитою.

18. MrjanaLylka

19. MrjanaLylka

20. MrjanaLylka

а де твій аватар? :)