Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. IncInc

IncInc Well-Known Member

Вопше без натяків...
    Кому ПАРУСятина, гаряча, свіжа ПАРУСятина?
    Кому квіти, Магнолії, недорого?
    Кому меду з ПАСІЧної пасіки?
    Хто на свято в Av. Holiday чи на село у Village?
    Від нас не втечеш, ми скрізь і всюди)

2. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Всіх вітаю З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, від залежності.

Нехай на нашому життєвому шляху зустрічаються тільки найкращі люди.

3. Vsevolod

Раджу вам дійсно звернутись до лікаря, а не витрачати свій час на форум... тут вже не знаю на скільки ваша стадія запущена. Ідіть, лікуйте голову.

4. lookup

lookup Well-Known Member

Всеволоде, давай про тачидли поговоримо, порадь якийсь матьорий і цікавий ресурс про автомобілі, який твій самий улюблений?

5. IncInc

IncInc Well-Known Member

От реально друг, шо кент, то кент. Тоді з цифрами підказав (вже лічимо до 8-ми), тепер з лікарем. Дякую чувак (чувіхо)! Може маєш якихось знайомих? Куди звернутись? Зараз нікуди ніби нехочуть брати, особливо якщо кажу їм що нюх зник... шо делать, друже (подруго) Псевдику, виручай!
    Та й справді, підкажи по тачках щось? На чому катаєш? Мені здається ланоси саме то, не то шо теперішня одноразова пластмаса, нема ти вумних компутерів шо вічно шось блокують та пікають, кондюків (по старінке, менше комфорту, більше надьоги), сажових та інших розхідників що жруть достовбіса бабла, за пару сотень купу запчастин поміняєш і цінники не на тисячі будуть, пра чи нє?

6. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Чудова новина, я так розумію, що вже будуть запрошувати інвесторів на «смотрини»? Та всі будуть приймати квартири? Чи є ще якась процедура?

7. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

А ви цікавитесь бу? Литовцями? Чи може утоплениками з Америки? Мені здається вже всі хто хотів купити автомобіль давно його купили. Чому саме до Всеволода звертаєтесь? І навіщо вести мову про авто на гілці новобудови?

8. lookup

lookup Well-Known Member

Ну а як? Все-ж таки ріел будує і підземні паркінги. Це по-перше, а по-друге автомобіль можна завжди продати і купити інший. Дивна логіка (вірніше вона відсутня і явно не чоловіча).

От мені цікаво чи бува Всеволод може порадити якісь кльові ресурси по автомобілям

9. Vsevolod

Нажаль, нічого вам сказати а тим паче порадити не можу. Люди катаються хто на чому звик, ваша «стеля», судячи з розповіді - це ланос, я на ньому навіть ніколи не їздив. Тож, краще на автомобільний форум ланосів звернутись.

10. Vsevolod

Так, вже почнуть прозвон. Цікаво, скільки часу буде відведено на огляд квартири? Можливо хтось підскаже, щоб одразу зорієнтуватись.

11. Vsevolod

Лукап, що вам радити? Ви і самі посерфіть по інтернету, може щось і надибаєте. Такий толковий чоловік, а хоча б критерії пошуку описали. Ціновий діапазон, щоб розуміти на що ви здатні. Як Інк, вище.

12. lookup

lookup Well-Known Member

Всеволоде, мені не треба порад по вибору, цікавлять просто матьорі автомобільні форуми. Який твій самий улюблений?

13. IncInc

IncInc Well-Known Member

Мацьонька, покатаєшся зі мною на білому ланосі? Уяви, відчинене вікно, вітер куйовдить твоє волосся, потоки повітря - охолоджують тіло, швидкість під 60, дрифт, віражі... упс, щось заскрипіло - не переживай, так має бути. Звідкілясь вивалився ключ на 42, який слугував монтіровкою від розбишак, й прищемив твою тендітну ніжку - ти двигнула його в руки, а потім відкинула вбік. Вперше тримала в руці таку важкенну залізяку... та й вагалі щось важче від смартфона. Потім ти допомагала піддомкратити колесо, прикотила запаску і по дорозі зламала ніготь. Щем у грудях, блиснула сльоза... та поруч байдужісінько прикручувалось прикочене тобою колесо. А потім ми включили музло, ти забула за ніготь, лунало знайоме "вітер з моря дув, я бада баду...". По дорозі заскочили в офіс РІЕЛу, ти мала взяти ще якісь речі з роботи, співробітниці заздрісно провожали тебе очима. Поруч скніли їх терка - рендж ровери, прадіки та інший мотлох... Незабутні враження, білий ланос, на якому ти ніколи до того не їздила. Днями пізніше, ти вже була зареєстрована на форумі ланосів і щиро реготала із скиглінь якоїсь тянки, коли вона жалілась на біль прищемленої ніжки від ключа на 42...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Ви що, письменник? Вибачайте, але невдалий. Завжди дивували такі «фантазії». Інк, а давайте будемо писати про будівництво! 4-ту чергу вже здали, 5-та наступна, 6-та відбудовується нормальними темпами. Вам вже і роботи немає, тож думайте що будете робити далі по життю. На пустих комментах далеко не поїдете.

15. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Хто вже задумувався про ремонт? Сьогодні батькам прорахували однокімнатну на 41 кв.м, зробити чорнову роботу: штукатурка стін+заливання підлоги - 130000грн, без матеріалів. Я трошки здивована такими цінами. А окремо робити підлогу та стіни не всі ще й хочуть, бо малий об‘єм.

16. lookup

lookup Well-Known Member

Це що ріелососсервіс стільки прорахував? Чи зараз буде вкид що ріелсервіс пропонує те саме за 129999?!

Ану поясни яка штукатурка стін і яке заливання підлоги? Ріел шо цього не робить під час будівництва чи як?

• Корисно Корисно x 1
  17. lookup

lookup Well-Known Member

Вона реально йо..улась таке постити. По 120 баксів за квадрат за чорнову роботу )))) В 2016-2018 м2 повного дизайнерського ремонту (без матеріалів) коштував в районі 50+ баксів за м2. Оце так ріел прокинув своїх влошенців через затягування будівництва, бо тепер навіть важко уявити яка ціна вийде ))

18. Vsevolod

Шукайте поради на автомобільних форумах, питайте у своїх друзів, якщо такі існують. І що ви маєте на увазі «матьорі»? Якщо я вам пораджу свій улюблений форум, вам то не сподобається, тож залишу при собі цю інформацію.

19. Vsevolod

Гарний текст для якогось романтичного триллеру, але не для форуму на якому люди шукають інформацію про квартири в ЖК Велика Британія.

20. Vsevolod

Щодо ремонту, то так, ціни дещо вводять у ступор, ще додайте матеріали +стільки ж. Додатково рахуйте електрику та водовідведення, ще лічильники. Хоча на матеріалах можливо зекономити, якщо однокімнатна, то шукайте залишки плитки, наприклад, як варіант. Меблі краще замовляти під виготовлення, а не купувати в салоні готову. Вартість квартири +/- завжди = вартості ремонту «під ключ».

а де твій аватар? :)