Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Ну і для кого одне й те саме відео в усіх темах? Тут ж один й той самий квартет ріелососів промишляє. Ця ріелососкиня вже мабуть втомилась від своєї ганебної роботи, тому просто постить рекламу і не палиться. В РІЕЛ походу працюють одні дауни

2. IncInc

IncInc Well-Known Member

Зате вона слухняна. Тільки я спитав її по чому квадрат, вона тут же зробила дефекацію по всіх гілках, зробила "по типу" Єсть Сер). Лілько, я питав ціну і можливі знижки на той шлакоблок, а не відосики, таке ми й самі можемо глянути на оф. сайті. Дорогі ви наші "потипнуті")

• Смішно Смішно x 1
  3. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Можливо, для того аби інвестори мали можливість подивитись на будівництво, а не шукати серед сміття з коментарів хоч якусь корисну для себе інформацію. Не задумувались?

4. lookup

lookup Well-Known Member

Які інвестори, курко? Де ти тут бачиш інвесторів? Чи ти про Цезаря і його дружків Всеволода чи Льоні220в? Не неси маячню, так і напиши, що засрала всі теми бо робота така, піднімати індекс цитування шараги РІЕЛ

5. Olgaooolga

Подивись на всі гілки, єдиний хто справді «засирає всі теми» своїми реченнями - це ти. Перш ніж на когось щось казати подумай як ти виглядаєш, осел.

6. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Без проблем ціну квадрату можна дізнатись набравши відділ продажів. Хоча звідки вам знати, ви і купівлею квартири ніколи не цікавились, бо грошей на неї не маєте.

7. IncInc

IncInc Well-Known Member

Так я і звернувся до представника Лільки, мовчить дівка. То ви мені Всеволоде можете в принципі підказати, як у вас там зараз, продаєте трохи, не спекотно в офісі? Щодо бабла, та, грошей катма, але у вас на бордах та сайтах пістріло, що є розтермінування, чи не так? Ви ж створені на радість та допомогу людям!)

• Подобається Подобається x 1
  8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

То може краще ти мені підскажеш, що там будівництві? Ти ж тут з уявною міссією користі, до того ж НЕ інвестор, працюєш безкоштовно. Дивно, чи не так? Це ж яким тупим та безглуздим треба бути, щоб так «працювати».

9. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Могли б додати свій текст до повідомлення лукапа, бо по-перше: жодного слова не розібрати, а по-друге: не бачу сенсу вам писати з різних аккаунтів.

10. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

А я вам все спокою не даю, ніхто вам спокою не дає, аж смішно за вашим Шапіто спостерігати. Цікаво коли тебе закінчать спонсорувати, куди підеш лукап, окрім як на х*й?

11. Olgaooolga

А Лілька, то хто, я вже щось пропустила з вашої дискусії, начеб-то такої особи замічено мною не було на форумі. Щодо розтермінування, то ви хочете придбати квартиру? До чого тоді ваші пости, як цікавитесь?

12. Olgaooolga

То lookup вирішив, що «один в полі не воїн», не знайшов він однодумців тут, то і завів собі додатковий аккаунт, группа підтримка, так мовити. Вже не знає куди свою дупу притулити.

13. lookup

lookup Well-Known Member

Але то дауни, особливо Салат. Ти про яке спонсорування верзеш, покидьку? Не суди по собі, форумна шавка.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. IncInc

IncInc Well-Known Member

Салатік!!! Пріфееет! Де пропадав? Скучно без тебе тут). Що, призабув солов'їну? Чому неможеш розібрати жодного слова? Гаразд, давай допоможу. Значить я написав: "Зате вона слухняна. Тільки я спитав її по чому квадрат, вона тут же зробила дефекацію по всіх гілках...". Давай почнемо з алфавіту. Літера "З", потім літера "а", далі "т" й "е". В результаті виходить слово "зате". Має синоніми "проте", "однак", вживається для протиставлення речень або членів речення. Наступне слово "вона". Літера "в", "о", "н" та "а" виходить слово "вона" - особовий займенник. Ок, на сьогодні досить, приходь завтра, не все одразу. Але якщо що - звертайся, тут добрі люди, допоможуть.

• Тупо Тупо x 1
  15. IncInc

IncInc Well-Known Member

Олю, амнезія почалась, свої ніки забуваєш? Цей MrjanaLylka не пригадуєш? Складається з двох частин, Маряна та Лілька.

• Баян Баян x 1
  16. Olgaooolga

Давайте розберемося і вирішимо задачку who is who, бо ваші нечитабельні повідомлення вже набридли.

Дано: 2 хворі людини з шизою, які постять усілякий абсурд на форумі ПО ВСІХ ГІЛКАХ, всіх будов. Які НЕ Є інвесторами, які словесно НАПАДАЮТЬ НА ЛЮДЕЙ, які НЕ МАЮТЬ відношення до Великої Британії;

Питання: навіщо це все їм, хто вони?

Рішення: 1, 2, 3 вмикаємо мозок та логіку;

Відповідь: судячи з умови задачі, можна 100% зробити висновок, що особа найнята на роботу компанією-конкурентом, аби затопити забудовника та вийти в ТОП.

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. lookup

lookup Well-Known Member

Оооооо зєлєноглазоє таксі
    Оооооо прітармазі прітармазі
    Оооооольгааа

Ну яка в ср-ку логіка? Що ти взагалі верзеш? Вийти в ТОП чого? От якби я/ми не тільки бакланили ріелошлак, але й при цьому рекламували якісь ЖК (дебільними повідомленнями на кшталт цікавих локацій зі зручними транспортними розв'язками чи там постили б водичку з оф сайту) то тоді ще можна було б говорити про якийсь ТОП конкурентів.

Тут клоун з однієї теми нав'язував мені конкретну компанію, але я так і не зрозумів в чому ж заключається конкуренція, оскільки їх об'єкти і об'єкти РІЕЛу знаходяться в абсолютно різних локаціях. Бо це хіба дауни на кшталт нікаелектрогруп чи льонявалєт "вибирають" лише серед новобудов ріелу (незважаючи на локацію)

Ну чому ти така тупа? Не дивно що ви всі там такі тупі, бо пише 1-2 тупі курки але під різними аккаунтами.

Давай ще якісь варіанти. Хоча, може й ви праві, кулі то мені тут виправдовуватись. Так, я з ВАШ ДІМ )))

• Тупо Тупо x 1
  18. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

19. MrjanaLylka

20. MrjanaLylka

а де твій аватар? :)