Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Увага! остерігайтесь IncInc схоже це прихильник Шарія !

2. lookup

lookup Well-Known Member

Давай ще електриком і манікюрщиком залогінся. Чи до кого ти пишеш, тупеньке?

3. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Інк, я так розумію цей текст ми будемо читати ще довго, то може хоча б якимись фарбами його розбавите, або хоча б щось своє туди додасте? Ну так, щоб цікавіше було.

4. IncInc

IncInc Well-Known Member

Для вас менеджерів з продажу, цього досить, чи захотілось чогось цікавішого почитати? Про це говорилось заздалегідь, й буде повторюватись періодично, оскільки неможете нічого путнього написати, видаєте із себе інвесторів. То ми теж будемо казати, що ми інвестори. Тільки із критичними зауваженнями до забудовника на відміну від вас енд компані. Довести, що інвестори? Так спершу ви доведіть, вам раніше це питання анонсувалось та пропонувалось довести. Тому тепер ми (усі, хто критикує і висловлює свою реальну думку), трактуємось як інвестори, хто реальний, хто ні, хто-зна. Ми ж не зобов'язані вам чи будь-кому щось доводити, й "не смішіть" як ви (ваш гурт) на такі питання писали).

5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Чому себе не долучив з лукапом до списку? Ви тут невідомо з якою метою, судячи з декількох останніх тижнів лукапа понизили, бо мало пише, але як завжди одне і те саме.

6. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Лукап, кидай-но свою роботу. Я розумію що зараз в провінціях туго з тим, але все ж таки гімно місити можна і в реалі, а не в своєму товктись по форумах.

7. IncInc

IncInc Well-Known Member

Тому що ми реальні інвестори з критичними зауваженнями до будь-якого забудовника, в даному випадку РІЕЛа.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. IncInc

IncInc Well-Known Member

Диви-диви, вона вже у стилі Лукапа відверто пише. І щоооо? Невже з'явились негативні словечка пов'язані з РІЕЛом? Кажете там замість розчину, цеглу вимішеним гі...ом перемащують?

• Смішно Смішно x 1
  9. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Ви маєте щось проти електриків чи манікюрщиць? Обмалюйте в двох словах свою позицію щодо цих спеціальностей, якщо вистачить аргументів.

10. LeonidWelet

Давайте ще тут в дитячий садочок грати. Чому б не вияснити «у кого тато сильніший», «у кого і що більше», «ви доведіть, потім ми», це взагалі що? Юначе, скільки вам років? Років 18 є?

11. LeonidWelet

Ви б вже самі з собою домовились, інвестори ви чи ні, а то минулого місяця стояли на своєму і казали, що не інвестори, а тепер інвестори, не плутайтесь в показаннях.

12. IncInc

IncInc Well-Known Member

Ми як і ви Льоня, нещодавно інвестували в це Г... тільки через локацію. Що забули? Ми ж перетинались у відділі продажів, ви ж нам самі показували буклетики й нахвалювали ті об'єкти. Ай-я-яй, коротка дівоча пам'ять. Бачу ви адресуєте питання Лукапу щодо електриків та манік'юрщиць. І тут же палитесь. Вас, як бабу хвилює думка про манікюрщиць. Швидше всього ви цим, крім офісу РІЕЛу і займаєтесь або регулярно послуговуєтесь. Висловлю свою думку. Щодо перших , електриків - без сумніву, корисна й потрібна професія. Щодо других, то, як на мене, тотальне мавпування зовнішнього "доглянутого" вигляду, це стосується в принципі як чоловіків (барбершоп - це стиль життя, що ти тямиш, сигарета та віскі і т.д...., коли поруч є звичайні перукарні), так і жінок (а у мене манікюр зі стразами, а у мене гель-лак останнього покоління...), є ознакою низького IQ (часто зовнішність, як спосіб його компенсації) й відсутності раціонального розподілу коштів. Місцями воно може мати місце. А систематично псувати своє здоров'я, бо малювання нігтів на руках, ногах і сушка їх під лампами - не надто корисно для здоров'я, десь була інформація, що це може бути одним із чинників утворення онкології. Не кажучи вже про тонни хімії у вигляді макіяжів на обличчі. В деяких це щодня. Часто 1/2 або й більше зарплати деяких жіночок йде на підтримування свого зовнішнього вигляду, питається навіщо ти взагалі працюєш? Яка мужику з тебе користь в житті, побуті, окрім інтиму та "я же мать". До речі є непогане відео про це від самої ж жінки, жаль, що сценічний образ не відповідав сказаному, бо й сама була "нафарширована" (Трохи сексизму в стрічку, ібо нєфіг):

View: https://www.youtube.com/watch?v=X3vB30Jnpfk

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Так-так, красунчик і про мене не забув. Цікаво, ваша казка стає вже фантастикою. Ну що ж я можу сказати на твоє тупе повідомлення і здогадки. Мені абсолютно по барабану що ти там собі надумав у своїй пустій голові, проте, май на увазі, що за наклеп можуть і по голові настукати.

14. JuliiZesar

Немає сенсу писати йому щось своє, бо не може розібратись у двох буквах, то ж і копіює від лукапа його повідомлення. Інк твоя мета по життю - витратити попусту купу часу, стати рабом лукапа чи жити гарно собі на радість? Подумай про це, і перестать тут тягатись як повія.

15. JuliiZesar

Сам читав, що написав? Ок, давай так, ти не інвестор, тож що ти тут нах робиш? Один висновок - сидиш на зп, скільки тобі платять 2 гривні за допис? Чи ти менеджер на домашньому?

16. JuliiZesar

Підтримую, проте дивлюсь, що вони з одного поля ягідки. Цікаво як їм пости розподіляють. Тут навіть ідіот би зрозумів, що хлопці працюють.

17. JuliiZesar

Інк вже десь вивчив два нових слова «критичні зауваження» і намагається їми апелювати, але воно так вухо ріже тепер після ваших попередніх дописів дитини-підлітка.

18. JuliiZesar

Я також помітив, що хлопці трохи загубились у трьох соснах, і не знають кому дупу підставити, інк точно ще дитина.

19. JuliiZesar

Бачу в манікюрі жіночому ти тямиш нормально, то може ти і є баба, яка займається цим от всім? Хоча ні, судячи з усього тепер зрозуміло хто ти, або не так, хто ВИ один одному з лукапом - залишилось вам розповісти хто з вас Одарочка.

20. lookup

lookup Well-Known Member

Це якісь генетичні відброси, ці ріелососи, тупо копіянти. Як можна бути такими опущеними?

а де твій аватар? :)