Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. zljychka

zljychka ;-)

Можете вказати кого саме? Цікаво, бо можливо ми в свій час на щось не звернули увагу.

2. Joll

Joll Well-Known Member

ЖК "Едгар Дега" - комплекс завершують, вже зробили під"їзд секції №3 (та, що праворуч), вхід у секцію №2 (та, що ліворуч) знаходиться з протилежного боку (найменша секція №1 проглядається з боку вулиці Магазинової, фото зроблю іншим разом):
    [​IMG][​IMG]

Поки що це єдиний будинок, з якого гарний вигляд і який не затуляють сусідні ріелівські будинки з "Княжого", однак поруч будуть будувати 1-шу чергу "Британії", тож невідомо, якої поверховості і на якій відстані будуть "британські" будинки. Зараз взагалі дуже важко спрогнозувати, якою буде щільність забудови між цими трьома комплексами, план це одне, а в реалі може бути по іншому, час покаже; ми свого часу теж боялись того колодязя в "Княжому", а в реалі вийшло ніби норм, а між 3-ю та 4-ю чергою подвір"я ще більше, ніж між 1-ю і 2-ю чергою.

3. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

От чесно, не в обіду Вам, та всім мешканцям в будинках від Рієлу. Дивлюсь на цю фотку Едгар Дега і витираю сльози :facepalm:. Будинки в них самі звичайнісенькі, навіть я би сказала примітивні (архітектура, дизайн. якість). Але віддати належне треба маркетологам, вся подача дуже кльово і цікаво виглядає та звучить. А на виході такі гучні назви, і такі непримітні будинки.

4. justsawa

justsawa Well-Known Member

нічого особистого, але складається таке враження, що чимось Вам Ріел не догодив, або (боюся навіть подумати), що догодив конкурент))
    як на мене ціна дорівнює якості. тому купив там квартиру і чекаю.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Snakeyt

Snakeyt Member

А Ви, якщо не секрет, де купили житло.

6. LilyaMinenko

Та я ж раніше писала, що навпаки мені Рієл імпонував завжди. Просто не дуже приємно бачити, як вони почали "клепати" аби-які будинки, тому що поперло. Хочеться навпаки, щоб вони свої непогані ідеї втілювали ЯКІСНО в життя.
    І вибачте якщо я особисто когось з власників квартир ображаю, то ваш вибір і я його поважаю.

7. zljychka

zljychka ;-)

@LilyaMinenko та признайтесь вже у кого із забудовників придбали житло? Цікаво кому надали перевагу та кого вважаєте достойними на ринку нерухомості Львова :ok:

8. Joll

Joll Well-Known Member

Ви дещо помиляєтесь - це будинок у своєму роді є дещо відмінним від інших ріелівських об"єктів, так як він єдиний має на верхніх поверхах відкриті тераси (http://riel.com.ua/uk/obj-lviv/proekti-v-procesi/details/edgar_dega/). Моє фото не дозволяє це побачити, так як територія цього комплексу є закритою і будівництво ведеться за парканами та між житловими будинками (на відміну від нашого "Княжого", який будувався на пустирі), тому фотографували те, що видно. Мені цей будинок більше імпонує, ніж наш, так як має всього 3 під"їзди та поверховість від 8 до 10 (враховуючи дворівневі квартири), однак він і продаватись почав вже тоді, коли 2-га черга "Княжого" була повністю продана, а 3-тя черга - наполовину. Із основних переваг, через які ми обрали тут квартиру - це хороша ціна, нормальне правильне планування (квадратні кімнати, кухня), локація, можливість виплати частками; стіни із нормальної правильно покладеної цегли, не пінобетон, звукоізоляція теж нормальна (із всіх боків живуть сусіди). Ну і "Княжий", і "Едгар Дега" є проектами "Комфортбуду", а "Комфортбуд" свого часу проектував і будував непогані об"єкти, на які ми ходили дивитись, як от комплекс на Юнаківа (на відміну від нових ріелівських об"єктів, де проектна організація вже інша). А те, як виглядає будинок, мені особисто якось все одно, зрозуміло, що по архітектурі це не квартал на Бойківській чи німецькі будиночки на Погулянці, а звичайне житло економ-класу. А реклама забудовника із вишуканими назвами мене теж дещо дратує ))).

9. LilyaMinenko

Купила 2 квартири в Бельгійському містечку, під здачу. Вони продають квартири вже з ремонтом, мені цей варіант дуже зручний був.
    І ще одну в Екополісі.

10. zljychka

zljychka ;-)

Бельгійське містечко теж розглядали, сподобалось спочатку, навіть дуже, але слухати шум поїздів цілодобово не хотілось та і квартира з їх ремонтом та вмонтованими меблями - це майже все однакове як у "сусіда". Тут теж добре маркетинг зіграв, бо повірте, якби без прив"язки "бельгійсько-українська проектна компанія" мало хто б там купував.
    П.С. Ну і ціна у них звичайно не звичайна.

11. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Я згідна на рахунок маркетингу, мудро спрацювали, але для оренди в Бельгійському містечку то що треба. Не треба нічим по факту паритись. Але з поїздами там конечно жостко, думаю навіть та стіна шумоізоляційна не поможе. Та й рієл, самий обичний економ клас поназивав так ніби королівські покої продає. Продають людям обгортку яка блистить... а по факту, таке середньої паршивості...

12. Tasiks

Tasiks Active Member

Звичайно, тут кожному своє...! Відверто кажучи це далеко не той РІЕЛ який був швидше, наприклад будинок на Кульпарківській збудували коробку і забули, пів року протермінована здача - це вже не жарти, та і по якості це дійсно більш наближені будинки до економ-класу, хоча зараз взялись за елітне житле, судячи з захмарної ціни по якій продають. Знали б ВЕЛИКІ МЕТЦІ яке *гадство* будують під їхнім іменем))))

13. justsawa

justsawa Well-Known Member

Не зрозумів Вашого посту. "Ріел вже не той, який був швидше. На збудували коробку і забули, пів року протермінували. А тепер взялися за елітне житло". То як будували колись? Не добре, а тепер краще? Чи не добре, а тепер ще гірше? Думка не закінчена.
    Взагалі, в цій темі дуже багато негативних коментарів про компанію: "цегла на ребро", "протерміновують" і т.д.
    Можливо хтось опише якість зданих об'єктів з власного досвіду? (Бажано з вказівкою на конкретний будинок. рік здачі, оформлення прибудинкової території і, само собою, відносини з Ріел під час будівництва, реакцію на можливі звернення/прохання кліентів і т.д.). Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. jewelson

jewelson Active Member

знали б великі мИтці, що їх тепер мЕтцями обзивають

15. LilyaMinenko

Наприклад Ван Гог на Кульпарківській вже протерміновують на пів року. В Княжому кожну наступну секцію протерміновують, і я щось взагалі не бачила там прибудинкову територію і ніякого благоустрою, а люди там вже живуть.

16. Tasiks

Tasiks Active Member

17. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Якість кульгає, здачі протерміновуються, люди досить, не треба хавати всьо, що нам сують! поназивали з видумкою, яскрава обгортка, а заявлене не відповідає реальності. Ми вправі вимагати якісне житло, а не терпіти, що нам розказують, "ну все ж таки здають... І дешево відносно". Пройшли ті часи, що люди бидло неосвідчене. Чому будівельні компанії не конкурують по якості, по термінам здачі, а лише за тим "хто дасть дешевшу ціну", та ще й потім кажуть, "що ж ви хотіли за таку ціну!!!" Ганьба!!!

18. zljychka

zljychka ;-)

На Куліша (здається будинок має назву "Монако") вже 2-й тиждень спостерігаю що активно тривають загально-будівельні роботи: розібрали старі будівлі і заливають фундамент.

Хто придбав квартиру у ЖК "Рафаель" - чи зданий ваш будинок?

19. Joll

Joll Well-Known Member

Про "Ван Гог" не в курсі, знаю, що на Чорновола 1-шу чергу здали на 3 місяці пізніше, однак одразу із ПВ та підключеним газом у стояках та поквартирно (чого ми чекали 5 місяців після офіційної здачі). У нашому "Княжому" 1-шу і 2-гу черги здали майже одночасно (2-гу - вчасно, з відтермінуванням на 1,5 місяці, 1-шу - із великим запізненням), 3-тю - буквально у цьому місяці (протермінували десь на півроку то точно), 4-ту чергу активно будують, обшили пінопластом вже половину одного з 3-х під"їздів - так виглядає, що на 4-й квартал цього року мали б здати (там, здається, грудень числиться у паспорті об"єкту). На рахунок прибудинкової території, то наше ОСББ не взяло на баланс наші здані під"їзди, так як вимагаємо від "Ріелу" усунути недоробки на будові та забезпечити нам комфорт, так як це вказано у договорі; от сьогодні у нас білили заново під"їзди, два тижні тому встановлювали підвіконники на сходових клітках, ще чекаємо на людські перила (у 1-й черзі вони вже є). Чекаємо.

ЖК "Едгар Дега" вже зданий, люди отримали ключі, робляться ремонти, шклять балкони - на днях якось зроблю фото.

20. LilyaMinenko

Ріел сьогодні підняв курс до 24 грн. Як так, нбу впав а вони підіймають?

а де твій аватар? :)