Новобуди від Ріел. Які враження?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Stepan_Bandera, 7 гру 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. IncInc

IncInc Well-Known Member

@lookup. Лукапе, давайте підіграємо "інвесторам", бо їм очевидно з Києва важче орієнтуватись в поточних новобудах). Признавайтесь, ви з Інтергалбуду (бо Семикрилий семишлак найближче до Британії), чи може з Plusdevelopment (бо ЖК на Роксоляни 87 одне з найближчих до Ріел-сіті), або з Галжитлобуду (бо ЖК на Хмельницького 109 одне найближчих до містечка Підзамче)? В принципі перелічене, по своєму буває шлачне, але зараз не гілка по них. Що ці боти Вам закидають, може в п/п писали раптом?)

• Смішно Смішно x 1
  2. lookup

lookup Well-Known Member

Боти закидають що я з ВашДім, навіть кинули лінк на фейсбук якогось чувака. Надіюсь його хоч повідомили. Хоча я не розумію яким чином може бути конфлікт інтересів, адже це абсолютно різні локації. Більш того, ВашДім будує на відвертому відшибі. Мабуть, згідно "логіки" "інвесторів", доплачують мені відразу усі забудовники міста, адже покупці пропорційно їм і перепадають. От тепер ще й вам "платять" ))

• Смішно Смішно x 1
  3. Anna Lewkina

Anna Lewkina Well-Known Member

Десь я вже це бачила, ти своїм текстом хочеш показати який ти «крутий» поет-словопліт? Як би тут працювали боти від компанії, то повір від тебе і сліду не залишилось.

4. Anna Lewkina

Не розігруйте комедію, будь ласка, ви чудово знаєте хто такий та звідки лукап. А можливо ви з ним з однієї дири вилізли, хто зна.

5. Anna Lewkina

Так-так, найкращий захист - це напад. Мені, наприклад, взагалі пофіг звідки ви, де працюєте та як ся маєте. Що ви, що інк, судячи лише з дописів на 100% працюєте на конкурента. Це навіть другокласнику пояснювати непотрібно, все зрозуміло стає прочитавши будь-яку одну гілку форуму.

• Смішно Смішно x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

Боти РІЕЛу будуть називати себе антиботами. Це пісєц )) Караул!!

7. IncInc

IncInc Well-Known Member

На якого конкурента? Давайте озвучуйте конкретику! Для чого лити беззмістовні звинувачення? Я незнаю чи працює на когось Лукап, але принаймні з його дописів неможу цього побачити на відміну від Вас. То просвітіть, буду знати. Ну і заодно кого Ви там мені закидаєте? До слова, Ви ким являєтесь, інвестором? Бо судячи із Ваших дописів, тотальний захист одного-єдиного, наштовхує на одну відповідь, Ви один із зграї ботів. Інвестори, навпаки, критикою намагаються покращити щось в своїй інвестиції, бо жоден забудовник до пуття як слід не робить, всюди якісь промахи, більшого чи меншого масштабу, переважно свідомо зроблені. І, якщо "інвестор" мовчить, строчить оди, або постить загальнодоступну інформацію з офіційних сайтів забудовника, то він не інвестор насправді, а однобоко-направлений бот.

• Подобається Подобається x 1
  8. lookup

lookup Well-Known Member

Що вкотре підтверджує реалії цих ріелівських бариг. Людина яка апріорі працює на форумах за зарплатню, відповідно думає й про інших. Ти працюєш, бо працюю я. Форум - це їх робоча площадка, тому відповідно вони і мислять. А взагалі, коли пишуть про "конкурента", то все ще більш очевидно. Конкурента кому? Незалежним інвесторам в ріело-шлачок? Ну якось воно не звучить. А от конкурент особисто ріелоботам - ще й як пасує. Це їх вкотре і видає.

За логікою ріелобариг, якщо ти десь підійдеш на пункт обслуговування в магазині і скажеш що в чеку більша ціна ніж на ціннику, то відразу потрапиш в представника конкурентів.

9. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

А ви не «Ваш дім»? То признайтеся вже будь-ласка аргументовано хто ви та звідки. Цікаво знати. А то лише ляпаєте ні про що.

10. MariyaGretta

Зверніться до інвестора на 6-й черзі, він вам в лічку кине всю інфу про Лукапа. Думаю вам буде цікаво, а може і ні, як ви одна особа на два ніка.

11. IncInc

IncInc Well-Known Member

До якого інвестора? Раз ви вже знаєте, то озвучуйте! Для чого ще кудись звертатись?

12. lookup

lookup Well-Known Member

Пишіть відразу сюди

13. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Я вже зрозумів всю суть.

Приходить людина на форум і її одразу ж мають вивести на негатив, якщо того не відбувається, то все - ти бот з ботоферми. Ну що ж, мати такі думки нікому не забороняють. Просто дивно тут слідкувати за діалогами людей які нічим не підкріплюють свою належність до ЖК.

14. LeonidWelet

Напевно, якби ви були дійсним інвестором, вам таємницю і відкрили, а так немає документів, немає інформації. По типу пишіть-пишіть, ви тут не заважаєте.

15. LeonidWelet

Ти вже напрягся чи що? Не подобаєшся ти мені, пишеш і звертаєшся до людой немов тобі всі винні, важко тобі напевно по життю бути такою падлюкою.

16. lookup

lookup Well-Known Member

Там на першій сторінці теми 6-ї черги є інфа. Грета просто таким чином "поділилась інсайдом". А якщо відкрити ту тему, то відразу видно як вона не пішла з першої сторінки, більше той нікнейм особливо не вилізав, натомість ми отримали електрика

17. MariyaGretta

А чим я маю вам довести свою належність до ЖК? Фотки договору кидати незнайомій людині? Не буду. Лукап і інк одразу ж сказали, що квартири не мають у ВБ, і до РІЕЛу відношення також ніякого не мають.

18. MariyaGretta

Не потрібні ваші виправдання нікому. Хоча, може комусь і потрібні. Лукап, все тайне стало явним, дякуючи інвестору з 6-ї черги.

19. IncInc

IncInc Well-Known Member

Та ви хоч якісь киньте, а то крім офіційної інформації з сайту глухо як в танку. Хоча, щодо вашу міксу акаунтів вже плутанина, це Мар'яна-Лілька ніби регулярно розщедрується на офіційні фотозвіти, а на бодай-щось мінімальне власне - зась. Такий самий і ви інвестор, і можете хоч сто разів торочити це, поки не буде хоча б якогось підтвердження вам ніхто навіть не намагатиметься повірити. А договір просили надіслати затуливши всю особисту інформацію, це нескладно, робляться такі вирізочки з білого паперу. Цим хотіли побачити адресу реєстрації продавця, а саме РІЕЛу і заодно один із аргументів, що хтось ніби інвестор. Цирк, всюди по Львові інвестори зіштовхуються з тими чи іншими проблемами, намагаються привернути громадськість, ЗМІ, смикають самого забудовника, піддають розголосу нікраплі не роблячи із своїх проблем таємниці, бо знають, що так швидше можна щось виправити, надія більша. А тут, зграйка ботів корчить з себе невідомо що, й незнаю на яку аудиторію довіри розраховує. Факти, для початку хоч мінімальні. Ми з Лукапом хоч сказали, що не інвестори, а значить нам нема що виставляти. А ви боти самі себе зробили заручниками своєї ж маячні. ФАКТИ, ФАКТИ!
    П.С. "Не смішіть", "хто ви такий" і т.д. вже проходили, раджу не затруднятись в продукуванні такого заїждженого контенту, в протилежному випадку вас очікуватиме регулярний матрац-попередження з наголосом на п. 5.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. MariyaGretta

Всі знають хто ви такі! Це по-перше, по друге, я не планую вам пред‘являти свої документи, бо я не знаю хто ви. З якого дива я маю це робити?

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)